Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PREZENTACE ORGANIZACE

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PREZENTACE ORGANIZACE"— Transkript prezentace:

1 PREZENTACE ORGANIZACE
PROGRESPO – progresivní sociální poradenství Jana Pokorná – zaměstnavatelka lidí se zdravotním postižením Mgr. Jana Pokorná Progrespo – Progresivní sociální poradenství Náměstí 17. Listopadu 520, Benátky nad Jizerou Tel:

2 Agentura zprostředkování zaměstnávání osob se zdravotním postižením
O NÁS Hlavním cílem naší společnosti je dát lidem s postižením placenou práci, abychom je tím podpořili v přechodu z ústavní péče do samostatnějšího způsobu života Tento „ samostatný“ způsob života je však mnohem náročnější a placené zaměstnání je pro tento život podmínkou Je nezbytné vyhledávat takovou pracovní náplň, aby ji lidé se zdravotním postižením (především mentálním) mohli vykonávat pravidelně s ohledem na druh a míru postižení a s přihlédnutím ke kvalitě výrobků. NAŠE AKTIVITY Agentura zprostředkování zaměstnávání osob se zdravotním postižením Legální přefakturace Zajištění náhradního plnění postavené na míru zákazníkovi Látkové, ručně zdobené tašky, Dárkové předměty, především z keramiky a dřeva Mgr. Jana Pokorná Progrespo – Progresivní sociální poradenství Náměstí 17. Listopadu 520, Benátky nad Jizerou Tel:

3 Zaměstnáváme 100% lidí s těžším zdravotním postižením.
REFERENCE Zaměstnáváme 100% lidí s těžším zdravotním postižením. Vlastníme Povolení MPSV ke zprostředkovatelské činnosti pro všechny druhy prací ve všech oborech na dobu neurčitou (Rozhodnutí čj.: 2010/ /5). Jsme zaregistrováni v katalogu na integrovaném portálu MPSV ( odkaz pro zaměstnavatele, zaměstnávání OZP, katalog zaměstnavatelů, do vyhledávače zadat IČ ) V roce 2007 jsme zaměstnali prvních 6 zaměstnanců se zdravotním postižením na výrobu reklamních keramických předmětů V roce 2011 zaměstnáváme 22 zaměstnanců s mentálním postižením ve třech různých dílnách (Stará Boleslav a Praha 6). ZÁVĚREM Velkou satisfakcí naší práce je vidět spokojeného samostatného člověka s mentálním postižením, který si sám řídí svůj život, plánuje si volný čas a s upřímnou radostí pracuje. Zakoupením našich výrobků podpoříte placenou práci lidí s postižením. Podpořte je společně s námi. Mgr. Jana Pokorná Progrespo – Progresivní sociální poradenství Náměstí 17. Listopadu 520, Benátky nad Jizerou Tel:

4 CO NÁBÍZÍME Náhradní plnění formou odběru výrobků či služeb dle dohody postavené na míru zákazníkovi. Zprostředkování zaměstnanců OZP, včetně odborného poradenství (prověřené uchazeče o zaměstnání OZP, zajištění osobních schůzek za přítomnosti našeho sociálního pracovníka, poradenství v oblasti mzdové agendy a personalistiky, odborné sociální poradenství, možnosti čerpání příspěvků úřadů práce, atd.) Poradenství při výběru vhodné pracovní náplně, případně zajištění osobní asistence pro zaměstnance OZP, pro odběratele bezplatná služba Dárkové předměty vlastní výroby, které zhotovili lidé s mentálním postižením (látkové ručně batikované tašky, keramické předměty, obrázky, sošky..) V roce 2011 jsme dosáhli 7,89 přepočteného počtu zaměstnanců s těžším zdravotním postižením, tudíž si u nás můžete uplatnit náhradní plnění ve výši až ,-- Kč (čímž na odvodech do státního rozpočtu můžete ušetřit až ,--Kč) (Náhradní plnění v odběru ,-- Vám ušetří odvod do státního rozpočtu za jednoho zaměstnance ve výši ,--Kč). Mgr. Jana Pokorná Progrespo – Progresivní sociální poradenství Náměstí 17. Listopadu 520, Benátky nad Jizerou Tel:

5 platit mzdu při 0,75 úvazku jedné osoby ročně cca 52 000,-- Kč ročně.
NOVINKY V RÁMCI SOCIÁLNÍ REFORMY PLATNÉ OD LEDNA 2012 ( : pro zamezení tzv. přefakturace se stanovil limit, do kterého budou moci zaměstnavatelé své výrobky nebo služby pro účely plnění povinného podílu poskytovat. Objem těchto výrobků nebo služeb se omezuje částkou 36 násobku průměrné mzdy (cca 840 tisíc Kč za přepočtenou osobu) Nabízíme zprostředkování zaměstnanců s těžším zdravotním postižením a zajištění jejich komplexní péče na Vašem externím pracovišti, které pro Vás kompletně zajistíme Povinnosti: platit mzdu při 0,75 úvazku jedné osoby ročně cca ,-- Kč ročně. platit provozní náklady na materiál, nájem, energie cca ,-- Kč ročně. platit příspěvky na osobní asistenci Vašeho nového zaměstnance cca ,-- Kč ročně (lze hradit i formou sponzorského daru). Výhody: Slevy na daních z příjmů ,-- za rok Splnění povinného podílu zaměstnanců se zdravotním postižením ve výši ,--Kč (zaměstnanci s těžším zdravotním postižením, ti co berou plný invalidní důchod, se do tohoto podílu započítávají 3x) Zisk výrobků, na jejichž podobě se předem domluvíme Poradenský servis ohledně zaměstnávání OZP zdarma Zaměstnáním jedné osoby na 0,75 úvazek uspoříte na odvodech do státního rozpočtu 78 458,--Kč a navíc získáte originální výrobky, které mohou být označeny Vaším logem a informacemi o podporování lidí s mentálním postižením. Mgr. Jana Pokorná Progrespo – Progresivní sociální poradenství Náměstí 17. Listopadu 520, Benátky nad Jizerou Tel:

6 Mgr. Jana Pokorná Progrespo – Progresivní sociální poradenství Náměstí 17. Listopadu 520, Benátky nad Jizerou Tel:


Stáhnout ppt "PREZENTACE ORGANIZACE"

Podobné prezentace


Reklamy Google