Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE"— Transkript prezentace:

1 PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
S.T.C.a.s.Praha, Koněvova 33, Praha 3, tel: ,

2 Kompletní nabídku produktů naleznete v souhrnném katalogu WERA.
Německá společnost WERA Werk se již více než 80 let zabývá vývojem, výrobou a distribucí utahovacího nářadí. Jejím motem je výroba „nářadí pro lepší pracovní výsledky“. V roce 1995 došlo k vybudování zcela nových moderních výrobních prostor v ČR, konkrétně v Bystřici nad Pernštejnem. Tato výroba je neustále rozšiřována a modernizována. Společnost WERA Werk je držitelem certifikátů TÜV ISO 9001, ISO 14001, OHSAS18001. Do výrobního programu společnosti WERA Werk patří tyto produkty: ráčny v různých provedeních včetně úhlových, s úchyty 1/4“, 3/8“ či 1/2“, nástavce a kompletní sady ráčnové očkoploché klíče samostatné či v sadách šroubováky různých provedení a dříků včetně sad šroubovací nástavce různých tvrdostí, provedení dříku či velikostí úchytu včetně adaptérů L-klíče ve verzi s kuličkou či bez, v provedení SW či TORX momentové šroubováky Kompletní nabídku produktů naleznete v souhrnném katalogu WERA. Přední německý výrobce kleští pro různé oblasti montáží či použití. Společnost VBW byla založena v roce 1828 a od té doby se zabývá kompletní výrobou a vývojem kleští. Všechny produkty jsou vyráběny za dodržování přísných požadavků na kvalitu POUZE ve výrobních závodech VBW v Německu. Do výrobního programu společnosti VBW patří mimo jiné tyto produkty: Kompletní nabídku produktů naleznete v souhrnném katalogu VBW.

3 ruční kartáče různých provedení s možností výběru typu a síly drátu
Přední německý výrobce kartáčů působící na trhu již více než 120 let, firma OSBORN, nabízí ve svém širokém výrobním kartáče na čištění či povrchovou úpravu v zásadě jakéhokoliv materiálu. Tyto produkty jsou nabízeny v několika provedeních dle způsobu, jakým jsou používány (strojní, ruční, vrtačka..). Také nabídka použitých vláken kartáčů je poměrně široká a zaručuje použití vhodného kartáče na konkrétní materiál. Veškerá výroba probíhá za použití nejmodernějších technologii a vysokém důrazu na kvalitu finálního produktu. Více než 700 produktů je certifikováno značkou TÜV SÜD. Společnost OSBORN je držitelem certifikátu DIN EN ISO 9001:2008. Do výrobního programu společnosti OSBORN patří mimo jiné tyto produkty: úhlová bruska hrncové nebo radiální kartáče různých průměrů s možností výběru typu a síly drátu či vlákna strojní bruska radiální kartáče pro strojní brusky různých průměrů a možností výběru typu a síly drátu či vlákna vrtačka a přímá bruska radiální, štětkové a hrncové kartáče se stopkou pro vrtačky či přímé brusky různých průměrů a možností výběru typu a síly drátu či vlákna ruční kartáče ruční kartáče různých provedení s možností výběru typu a síly drátu speciální kartáče speciální kartáče různých provedení s možností výběru typu a síly drátu či vlákna Společnost SONNENFLEX Abrasives se již více než 55 let zabývá výrobou a vývojem brusných a řezných kotoučů, lamelových kotoučů a brusných hrnců pro opracování železných či nerezových materiálů. Kotouče a brusné hrnce jsou určeny pro úhlové brusky prům mm. Dále je dodávána řady řezných kotoučů pro stacionární či ruční pily prům. 300, 355 a 400 mm. Samozřejmostí je výroba dle evropské normy EN12413 a EN13473 či bezpečnostní normy oSa.

4 Tradiční německý výrobce upínací techniky a svěrek se 125-ti letou tradicí v oboru. Obrovskou výhodou je spolupráce s dceřinou společností BESSEY Präzisionstahl GmbH, která se zabývá výrobou kvalitních tažených a ušlechtilých ocelí. Produkty této společností jsou používány při výrobě upínací techniky společností BESSEY Tool. Je tedy zajištěna nejlepší kvalita vodících tyčí a ramen svěrek. V portfoliu společnosti BESSEY Tool naleznete svěrky pro lehké upínání, vysoce výkonné svěrky pro náročné použití, upínací prvky pro svářecí stoly a v neposlední řady široký sortiment nůžek na plech v různých kvalitách. Společnost HAWERA sídlící v Německu je předním evropským výrobcem vrtáků, mimo jiné i vrtáků do kovu v různých kvalitách provedení. V sortimentu společnosti HAWERA jsou vrtáky do kovu válcované, vybrušované, s povrchovou úpravou TiN či Co. V neposlední řadě jsou zde i děrovky HSS-BiMetal do kovu a plastů v široké škále průměrů. Profesionální ruční stroje firmy KEYANG patří mezi celosvětově uznávané produkty v oblasti ručního nářadí. Moderní výroba a vlastní vývojové středisko zaručují implementaci nejnovějších poznatků přímo do výroby. Za zmínku jistě stojí použití bezuhlíkových motorů, vývoj vlastních moderních převodovek strojů či použití nejmodernějších baterií u akku strojů. V sortimentu naleznete akku šroubováky, rázové utahováky, elektrické úhlové brusky či vrtačky. Pokud Vás sortiment některého z našich dodavatelů zaujal, rádi Vám poskytneme bližší informace včetně podrobných katalogů.


Stáhnout ppt "PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE"

Podobné prezentace


Reklamy Google