ŽÁDOST Program přeshraniční spolupráce ČR-Bavorsko 2007-2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Seminář Ostrava Přeshraniční spolupráce Cíl Slovenská republika – Česká republika.
Advertisements

MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR OPERAČNÍ PROGRAM TECHNICKÁ POMOC Školení k Příručce pro žadatele a příjemce v OPTP Ing. Jiří Čížek oddělení.
Monitorovací zpráva (MZ) Projektová část
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Interreg III A Česká republika -Bavorsko Iniciativa INTERREG IIIA program přeshraniční spolupráce Česká republika- Svobodný stát Bavorsko Plzeň
Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Oddělení Sekretariátu Regionální rady Regionu soudržnosti NUTS II Jihovýchod Krajský úřad kraje Vysočina Velké Meziříčí 2005 Nejčastější chyby v předkládaných.
ČESKÁ REPUBLIKA – SVOBODNÝ STÁT BAVORSKO Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor fondů a programů EU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor fondů a programů EU.
Právní základ 4 nařízení –Všeobecné (1083/2006) –ERDF (1080/2006) –ESÚS (1082/2006) –Prováděcí nařízení(1828/2006)
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko Základní informace ADMINISTRACE PROJEKTOVÝCH LISTŮ Ing.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
PARTNERSKÁ DOHODA Program přeshraniční spolupráce ČR-Bavorsko
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
…pro vodu, vzduch a přírodu OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Nejčastější chyby v žádostech Veronika Maršálková Referent Odboru příjmu žádostí a krajských.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Centrum pro regionální rozvoj ČR
PROCES PRÁVNÍHO NAVÁZÁNÍ SCHVÁLENÉHO PROJEKTU. ROZHODOVÁNÍ naplánování bez výhrad (mohou být ale doporučení, jejichž plnění kontroluje příslušná pobočka.
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
OP Přeshraniční spolupráce ČR-Rakousko  přímo navazuje na program INTERREG IIIA ;  nově zavádí princip tzv. Vedoucího partnera (Lead.
Informační systém o území v Plzeňském kraji a v Bavorsku Studie – analytická a návrhová část Informationssystem über das Gebiet in der Region Pilsen und.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
Stav příprav na SROP v krajích Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Ústí nad Orlicí, 20. – Zdeněk Semorád.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková „Internetizace knihoven Karlovarského kraje“
PROCES PROPLÁCENÍ A KONTROLY VÝDAJŮ PROJEKTU. KONTROLA VÝDAJŮ kontrolor pro vedoucího partnera projektu i partnera projektu z České republiky → Centrum.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
Centrum pro regionální rozvoj ČR, Společný technický sekretariát Olomouc, Jeremenkova 40B, Olomouc,
ÚVOD. ZMĚNY OPROTI INTERREG IIIA samostatný cíl strukturálních fondů = posílení významu, zvýšení objemu finančních prostředků pro českou stranu, zvýšení.
Interreg IIIA Česká republika - Svobodný stát Bavorsko v Plzeňském kraji Plzeň,
PROCES ADMINISTRACE PROJEKTOVÉ ŽÁDOSTI PŘED MONITOROVACÍM VÝBOREM
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Jana Böhmová Monitorovací zpráva v aplikaci Benefit7 ORR, Krajský úřad Kraje Vysočina.
Jak začít s… …přeshraničním projektem Mgr. Gabriela Grycová Krajský úřad kraje Vysočina Jihlava
Regionální konference Zlínského kraje Univerzita Tomáše Bati, Zlín, Příprava operačního programu přeshraniční spolupráce Cíle 3 – Evropská.
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
1 Program na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným státem Sasko v rámci Cíle „Evropská územní spolupráce“
Regionální akční plán Libereckého kraje Inovační platforma pro Strategii inteligentní specializace 6. března 2015, science centrum iQLANDIA.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
OPPS ČR-PR Rozdíly v programech přeshraniční spolupráce v rámci Cíle 3 realizovaných v MSK a časté chyby Zpracovala: Ing. Markéta Hluchníková.
Program na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným státem Sasko v rámci Cíle „Evropská územní spolupráce“
Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Centrum pro regionální rozvoj Infobod Zlín.
CÍL 3 OP PŘESHRANIČNÍ SPOLUPRÁCE ČESKÁ REPUBLIKA - BAVORSKO Cheb Krajský úřad Karlovarského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení přeshraničních.
Závěrečná zpráva o realizaci IPRM PRAHA.
Příprava žádosti Společný technický sekretariát Drážďany.
Centrum pro regionální rozvoj ČR Vinohradská 46, Praha 2 | tel.: | fax: | | Příprava.
OP přeshraniční spolupráce Slovensko – Česká republika 6. mezivládní Česko-slovenská komise pro přeshraniční spolupráci 14. prosince 2006 Modrá,
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Jeremenkova 40b, Olomouc Projektový záměr & Projektová.
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Interreg V – A Česká republika - Polsko
Burza partnerů v rámci OP EÚS Rakousko – Česká republika
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Interní postupy MAS Brdy
postup podání žádosti odbor 55 - SIPVZ
OP Meziregionální spolupráce
Setkání regionálních výrobců
Besip Zlínského kraje Zlín,
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
PROCES PRÁVNÍHO NAVÁZÁNÍ SCHVÁLENÉHO PROJEKTU
Krajský úřad Karlovarského kraje
Podání žádosti o dotaci na rok 2017
PROCES ADMINISTRACE PROJEKTOVÉ ŽÁDOSTI PŘED MONITOROVACÍM VÝBOREM
Tento projekt je spolufinancován z prostředků EU
Příprava malého projektu - 2. část Předložení MP, žádost a přílohy
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

ŽÁDOST Program přeshraniční spolupráce ČR-Bavorsko

Žádost Cíl 3 ČR-Bavorsko Jedna pro celý projekt – obsahuje jak českou, tak i bavor- skou část projektu Dvojjazyčná (česko-německá)- překlad zajišťují partneři – je to způsobilý výdaj! Nezbytnou součástí žádosti jsou přílohy – a to jak pro bavorskou, tak i českou část projektu. (Za českou stranu budou požadovány obdobné jako v INTERREG IIIA)! Pro přílohy je vždy nutné vytvořit dvojjazyčný (čj,nj) seznam příloh. Doporučujeme projekty předem konzultovat na české a bavorské straně u příslušných míst.

Zpracování žádosti Zpracování žádosti v MS WORD- do standardizovaného formuláře- bude k dispozici na (nebude BENEFIT!!!) Formulář obsahuje matematické vzorce, které se počítají až při tisku. Nutno nastavit počítač dle pokynů uvedených v Žádosti! Nezapomenout se před vlastním vyplněním seznámit s pokyny a poznámkami pod čarou Žádosti.

Podání žádosti Předkládá ji vedoucí partner projektu na příslušný kraj, příp. zemskou vládu (pokud je vedoucí partner Bavor); Lze ji podat i na Společný technický sekretariát (JTS) programu se sídlem v Bayreuthu (ten bezodkladně přepošle příslušnému místu, které bude žádost zpracovávat) Lze ji podat: osobně, poštou, kurýrem Předkládá se v písemné podobě a na CD (pouze žádost +, dobrovolně přílohy)!

Struktura žádosti Pokyny Údaje o projektu (název, umístění) 1. Partneři (bavorský, český, určení vedoucího partnera) 2. Popis projektu (výchozí situace, cíle,obsah- aktivity projektu,zajištění realizace projektu,…) 3. Rozpočet (položkový rozpočet, harmonogram v letech,…) 4. Financování (druhy,…) 5. Realizace projektu(4 kritéria- jejich naplnění v projektu) 6. Dopad projektu (popis pozitivního dopadu projektu na české a bavorské příhraničí,…) 7. Ostatní údaje (vliv projektu na ŽP, rovnost žen a mužů a zákaz diskriminace) 8. Prohlášení o souhlasu Vysvětlivky k žádosti – definice 4 kritérií přeshraniční spolupráce Příloha žádosti - výčet partnerů podílejících se na projektu. Pokud je v projektu pouze 1 bavorský partner a 1 český partner příloha se nevyplňuje!

DĚKUJI ZA POZORNOST! Ing. Lenka Nováková Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tel: Petra Ježková, BA Krajský úřad Plzeňského kraje Tel: