Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tento projekt je spolufinancován z prostředků EU

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tento projekt je spolufinancován z prostředků EU"— Transkript prezentace:

1 Tento projekt je spolufinancován z prostředků EU
Přeshraniční spolupráce ČR –Bavorsko v rámci Cíle 3 v letech Tento projekt je spolufinancován z prostředků EU

2 žádost Jedna pro celý projekt – obsahuje jak českou, tak i bavorskou část projektu Dvojjazyčná (česko - německá) - překlad zajišťují partneři – je to způsobilý výdaj! Nezbytnou součástí žádosti jsou přílohy – a to jak pro bavorskou, tak i českou část projektu.

3 zpracování žádosti Zpracování žádosti v MS WORD - do standardizovaného formuláře - je k dispozici na Formulář obsahuje matematické vzorce, které se počítají až při tisku. Nutno nastavit počítač dle pokynů uvedených v žádosti! Nezapomenout se před vlastním vyplněním seznámit s pokyny a poznámkami pod čarou žádosti.

4 struktura žádosti Pokyny Údaje o projektu (název, umístění) Partneři (bavorský, český, určení vedoucího partnera) Popis projektu (výchozí situace, cíle,obsah- aktivity projektu,zajištění realizace projektu,…) Rozpočet (položkový rozpočet, harmonogram v letech,…) Financování (druhy,…) Realizace projektu(4 kritéria - jejich naplnění v projektu) Dopad projektu (popis pozitivního dopadu projektu na české a bavorské příhraničí,…) Ostatní údaje (vliv projektu na ŽP, rovnost žen a mužů a zákaz diskriminace) Prohlášení o souhlasu Vysvětlivky k žádosti – definice 4 kritérií přeshraniční spolupráce Příloha žádosti - výčet partnerů podílejících se na projektu. Pokud je v projektu pouze 1 bavorský partner a 1 český partner příloha se nevyplňuje!

5 Cíl: stanovení práv a povinností partnerů zapojených do projektu
partnerská dohoda Cíl: stanovení práv a povinností partnerů zapojených do projektu Jakákoliv doplnění ze strany partnerů nejsou ve standardizované dohodě možná →nutno uzavřít jinou dohodu/smlouvu mezi partnery

6 partnerská dohoda Standardizovaná – je k dispozici ke stažení na Dvojjazyčná (česko-německá) Vyžadována společně s předložením projektové žádosti podepsaná všemi partnery podílejícími se na projektu Vedoucí partner musí stanovit ustanovení o zárukách


Stáhnout ppt "Tento projekt je spolufinancován z prostředků EU"

Podobné prezentace


Reklamy Google