SDH Melč činnost 2014 Valná hromada 17.Ledna 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rok 2013 trochu hodnocení Připravili jsme 9 vycházek, navštívili jsme 8 muzeí a galerií, kde jsme shlédli 12 výstav.Poseděli jsme také v 9 občerstvovnách.
Advertisements

Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
• V posledním víkendu o prázdninách jsme jeli do Českého Krumlova.
II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…
Noc pát‘áků Michaela Stryjová.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
ČESKÉ ŠKOLY V BLÍŽEJOVĚ Vypracoval: Lukáš Hruška Ročník IX. Šk. rok 2006/07 Šk. rok 2006/07.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Můžeme si to nyní společně připomenout . Vánoce 2009.
ZŠ a MŠ Blížejov KRONIKA-SPORT v Blížejově
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Den Země Dvaadvacátého dubna lidé na celém světě opět oslaví Den Země - svátek naší modré planety. Svátek to není příliš starý, daly mu vzniknout studentské.
MC Motýlek Rájec-Jestřebí
Čištění koupaliště. Na sobotu 23.května byla Obecním úřadem vyhlášena brigáda na úklid a čištění koupaliště. V této době je to jediná brigáda za rok, na.
LETNÍ TÁBOR MALTÉZSKÉ POMOCI O.P.S., CENTRUM HRADEC KRÁLOVÉ RAFAEL 2007.
 V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.
MŠ Chodovická, Praha 9 třída BROUČEK …pořád se něco děje…
ZIMNÍ VÝPRAVA BĚŽKY PÁTEK - PŘÍJEZD V pátek jsme statečně odvláčely všechny batohy a lyže do Mařenic. Zastávka byla sice přímo ve vesnici,
PODZIM POD ZELENOU HOROU 33. ročník turistické akce ve dnech v Nepomuku.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Listopad Nepomuk.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Červen Strakonice, ten dudák je „nějakej divnej..“
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Dětský den v Hájku 2008 Nebudete tomu věřit, ale 1. června se konal dětský den na hřišti v hájku a nejen dětský smích napovídá tomu, jak se povedl.
Ave Maria.
Vesnice Strupčice.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Katastrální výměra:2002 ha Počet obyvatel:1671 Starostka obce:Lenka Cincibusová Připojené obce:Kundratice Čikvásky.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Cvičení v přírodě Říjen 2011, Bělá
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Leden 2008 KTV Pržno Pohodový rok 2008 přejí všem občanům zaměstnanci OÚ, starosta Petr Blokša a místostarostka Ing. Milena Tvrdoňová.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 4.6. Pionýrský dětský den s méďou.
 Do Prahy jsme jeli autobusem v 10:35 hod. od,,Mléčných lahůdek“. Jeli jsme tam 93 minut. Cesta byla docela dlouhá. Autobus nás dovezl na konečnou zastávku,,Florenc“
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
ZŠ BUKOVANY U SOKOLOVA 20. a
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
KTV PRŽNO Červen 2016.
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
Křinický masopust od 12:30.
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Malé zimní dovádění Teplice nad Metují
Obecní deň 2014 Občerstvení : srnčí guláš, uzený kabanos, víno,
výročí od podpisu AKTU PARTNERSTVÍ
Heřmánkovice.
„Sněhová diskotéka“ s ohňostrojem na závěr
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
PARLAMENT ZÁKLADNÍ ŠKOLY ÚSTECKÉ. PŘEDÁNÍ SBÍRKY PRO PSY A KOČKY V LANŠKROUNSKÉM ÚTULKU.
Ohlédnutí za čtvrtou třídou
Srdečně Vás zveme na 11. ročník pochodu Okolo Bohdanče, který tentokrát bude na sv. Václava září.
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

SDH Melč činnost 2014 Valná hromada 17.Ledna 2015

18.1.2014 se po valné hromadě konal tradiční společenský ples. PLES SDH MELČ 18.1.2014 se po valné hromadě konal tradiční společenský ples. K tanci hrála skupina Merkur. Účast byla slušná a hlavně se lidé dobře bavili. Kromě bohaté tomboly se losovaly i vstupenky a hlavní cena byla pohádková cesta kočárem. Vylosovalo se 9 výherců - 2"koně",1 "kočí","král a královna",4 "kola". Potom jeden četl pohádku a když jmenoval nějakou postavu,musela se postavit. Když to popletla, dostala štamprli. Moc jsme se nasmáli.  

  BESEDA V MŠ 20.2.2014 jsme navštívili děti v MŠ. Paní M.Seidlerová jim pověděla o nebezpečí požáru a významu hasičů. Michal Šamárek a David Schrom jim předvedli záchranu osob v zakouřené místnosti v dýchacích přístrojích a na závěr jsme se zašli podívat do hasičské zbrojnice. Dětem se akce moc líbila a díky učitelkám byli také velmi dobře připraveni(výstavky ,ale i vědomosti,za což dostali odměnu)

Do pochodu a při mši svaté hrála dechová hudba z Hradce n/M. OSLAVY SV. FLORIÁNA Letos se oslavy konaly po dlouhé době na Den sv.Floriána, v neděli 4. května. Do Melče se sjelo asi 60 hasičů s 6 zástavami,nejen z Čech, ale i 2 skupiny z Polska. Do pochodu a při mši svaté hrála dechová hudba z Hradce n/M. Tradičně vzdali hasiči poctu zesnulým na místním hřbitově a pak šli průvodem na autobusovou zastávku. rozchodu se všichni odebrali k malému občerstvení do KD v Melči.Odpoledne odjela delegace na oslavy do Pszowa.

V sobotu 26.4. pořádali hasiči diskotéku. OLDIES PARTY V sobotu 26.4. pořádali hasiči diskotéku. Protože už vMelči dlouho diskotka nebyla a bydlí tady hodně mladých,měla úspěch.

VALENTÝNSKÝ TURNAJ VE VOLEJBALE Akce OÚ :   VALENTÝNSKÝ TURNAJ VE VOLEJBALE Družstvo hasičů se zapojilo do volejbalového turnaje.Všichni si to moc užívali a skončili na pěkném 5.místě z osmi družstev, které se letos zúčastnily.  SLET ČARODĚJNIC Před touto akcí je nepsanou povinností hasičů připravit vatru. 30.4. pak hasiči zajišťovali bezpečnost průvodu čarodějnic, který šel vesnicí od křižovatky na Moravici až na hřiště. Na hřišti byly připraveny různé "čarodějné" speciality, soutěže a zájemci si mohli opéct buřta na ohni, který hlídali opět hasiči. Letos byla speciální soutěž v míchání lektvarů.Nejlepší nápoj namíchala hlavní čarodějka Lucka Zálešáková.

Letos se konala oksková soutěž v sobotu 10.5. v Litultovicích. OKRSKOVÁ SOUTĚŽ Letos se konala oksková soutěž v sobotu 10.5. v Litultovicích. Sešlo se 15 družstev mužů a 1 družstvo žen z Dolních Životic. První místo vybojovali muži z Uhlířova. Naši muži byli čtvrtí.  

Na stanovištích děti čekala různá zvířata s úkoly. DĚTSKÝ DEN A KRMÁŠ Konal se v sobotu 14.6.Letos pro děti vedla trasa od staré školky k přehradě a pak na hřiště. Na stanovištích děti čekala různá zvířata s úkoly. Nemohl chybět starosta hasičů ,coby medvěd.Na hřišti byly různé atrakce,občerstvení a hudba. Pan farář posvětil hasičům nové auto, se kterým potom hasiči měli připravené ukázky hašení. Martin Jedlička také dětem připravil lanovou dráhu, která se dětem líbila.

OSLAVY A VÝROČÍ Podpořili jsme okolní sbory u příležitosti oslav 110 let od založení sboru v Domoradovicích a Žimrovicích a 135 let v Mikolajicích. Oslavy byly všude důstojné, spojené s průvodem se zástavami, s ukázkami staré techniky, s posezením u dechové hudby, vyznamenáváním aj. V Mikolajicích se mohou hasiči chlubit družstvem žáků, kteří vyhrávají pohárové soutěže.

V 18hodin pohádku a v 21hodin film Pelíšky.   LETNÍ KINO Na rozloučení s prázdninami 30.8.2014 připravili hasiči promítání filmů na hřišti. V 18hodin pohádku a v 21hodin film Pelíšky. Celý den probíhalo setkání s hasiči s družebního Pszova. Dopoledne jsme jeli do Jánských koupelí.Někteří hráli tenis, ostatní šli na vycházku na vyhlídku. Na zpáteční cestě jsme se zastavili na pštrosí farmě v Radkově a pak jsme jeli na přehradu. Tady za námi přijel i starosta Pszova, který si "odskočil" z akce v Horním Benešově Po obědě někteří lovili ryby, jiní šli na houby, které začaly růst. Potom jsme se přesunuli na hřiště na občerstvení(kávu se zákuskem a grilované maso,pivo) Poláci museli odjet před filmem, protože měli porouchané auto,ale s celým dnem byli hodně spokojeni. Myslím si, že i občané Melče, kterých se sešlo dost velké množství, byli spokojeni.

Účast přes 130 osob hovoří o úspěšnosti akce. Akce OÚ Stává se tradicí i rozsvěcování obecního vánočního stromu, kde hasiči rovněž nechybí.   Štěpánská diskotéka 27.12.2014 hasiči opět organizovali diskotéku. Hudbu měl na starost Michal Šamárek. Účast přes 130 osob hovoří o úspěšnosti akce. Do pokladny SDH tato akce přinesla Ale hlavní byla spokojenost lidí,kteří se bavili až do ranního „kuropění“.