Eportfolio otázka 7. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Advertisements

Chapter 5 vocabulary. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L5 ex 3: my a já 1. Včera nám představil tu dívku.
Eportfolio Otázka číslo 4. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
vypracovala:Mgr.Silvie Reitharová
Minulý čas prostý Pravidelná slovesa.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků. Ženatý 7 dní Miluji Tě! Ženatý 7 měsíců Samozřejmě Tě miluji. Ženatý 7 roků Když jsem tě miloval, měl jsem odejít.
Kdy chcete začít? What time are you going to begin?
MY FAMILY (slovní zásoba) THIS x THAT, ZÁJMENA
Zájmena MĚ / MNĚ.
Pronouns Markéta Zakouřilová VY_32_INOVACE_112 ŽS Jenišovice.
Lidové noviny a webové stránky. Kdo je ta dy? Kdo má domácí úkol ?
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
REF: VÍC, VÍC, VÍC, We will sing, sing, sing UCTÍVÁM TĚ KAŽDÝM TÓNEM, ZPÍVÁM And make music with the heavens VÍC, VÍC, VÍC, We will sing, sing, sing MILOSTÍ.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_07
VY_32_INOVACE_14_BĚLKOVICE-LAŠŤANY_ČJ - SLOVNÍ DRUHY Mgr. Denisa Krausová Základní škola a Mateřská škola Bělkovice – Lašťany CZ.1.07/1.4.00/
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. Dikt át L6 ex4 1. Rád ____ rozhlas.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA2_14
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. Diktát: napíšeme na tabuli.
Svátek Valentýna Hudba.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Martin Krčmař. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková.
Nov á slova Stránky eportfolio Otázka číslo 6.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Hledat lásku. Nesmysl - říká rozum. Směšné - tvrdí hrdost
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA2_04
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_19_AJ1G Ročník: IV. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Liking in Czech Translate the following sentences into Czech. A number of possible answers will be displayed. Vzor: How did you like the play? Jak se vám.
Tázací dovětky – 8. ročník ZŠ
Líbit se In the following sentences, translate the English in parentheses into Czech, using the correct form of líbit se. Vzor: Jak (do you like) ta kniha?
Miláčku můj jedinej….
Translation Translate the following sentences from English into Czech. Vzor: I don’t like the translation of this book. Who translated it? Nelíbí se mi.
Já a Ája. Jméno: Ája Barva: Ryzák Plemeno: ČT Datum nar.: Otec: North Star Matka: Jasná.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA2_05
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_19
Tázací zájmena (6.ročník) Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Miluj svého muže.
Minulý čas prostý – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
VY_32_INOVACE_Sei_II_05 Daily life Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Marcela Götzová ČísloVY_32_Inovace_3299 NázevPronouns Téma hodinyZájmena PředmětAnglický jazyk Ročník/y/5.B.
AUTOR : Mgr. Alena Bartoňková NÁZEV : VY_32_INOVACE_18_15_A6_Bartonkova TÉMA : Opakování – přítomný čas prostý OBSAH : Opakování – přítomný čas prostý.
Ročník:8. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí jazyk (Anglický jazyk) Tematický okruh: Slovní zásoba Téma:Hudba (Music)
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Lucie Pospíšilová Datum: Název:
VY_32_INOVACE_Sei_I_13 Present simple - I. Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Lenka Pizúrová Název materiálu: VY_32_INOVACE_AJ.7.A.+B.20_senses Název: Senses Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Where? 1) An adverb of place: Doma, tady, tam, vepředu, vzadu, nalevo, napravo, nahoře, dole, uprostřed … 2) A preposition + a noun in locative: V Praze,
Listening 1 vypracovala: Mgr. Monika Štrejbarová.
Č. DUMu: VY_22_INOVACE_02_TO BE – krátká odpověď
Čeština: 11. lekce Czech language: 11th lesson
AUTOR: Lenka Šilhánková NÁZEV: VY_32_INOVACE_214_VOLNÝ ČAS
ANGLICKÝ JAZYK – 7. ROČNÍK
Jazyk a jazyková komunikace - Anglický jazyk
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_01_Aj7_67
ANGLICKÝ JAZYK ČLOVĚČE, NEZLOB SE !
POZNÁVÁME ZÁJMENA JEJICH JÁ ONI NAŠE KDO ? MĚ NIC TY MŮJ
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
Autor: Mgr. Lucie Pospíšilová Datum:
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Marcela Götzová Číslo
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Translation 03/01 Máte rád fotbal? Do you like football?
Liking in Czech Translate the following sentences into Czech. A number of possible answers will be displayed. Vzor: How did you like the play? Jak se.
Transkript prezentace:

Eportfolio otázka 7

Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?

L6 ex5 1. How do you like my watch?

L6 ex5 1. How do you like my watch? Jak se vám/ti líbí moje hodinky? 2. Their boy likes to listen to music.

L6 ex5 1. How do you like my watch? Jak se vám/ti líbí moje hodinky? 2. Their boy likes to listen to music. Jejich kluk/hoch rád poslouchá hudbu. 3. I love you.

L6 ex5 3. I love you. Miluju tě. Miluji tě. Já tě miluju. Já tě miluji. Miluju tebe. Miluji tebe. Já tebe miluju/miluji. Miluju vás.... Mám tě rád/ráda. Tebe mám rád/ráda. Mám vás rád/ráda. Líbíš se mi. Mně se líbíš. Ty se mi líbíš. Líbíte se mi.... !! 4. She doesn’t like to visit her mother.

L6 ex5 3. I love you. Miluju tě. Miluji tě. Já tě miluju. Já tě miluji. Miluju tebe. Miluji tebe. Já tebe miluju/miluji. Miluju vás.... Mám tě rád/ráda. Tebe mám rád/ráda. Mám vás rád/ráda. Líbíš se mi. Mně se líbíš. Ty se mi líbíš. Líbíte se mi.... !! 4. She doesn’t like to visit her mother. Nerada navštěvuje matku. 5. I’m glad you phoned.

L6 ex5 5. I’m glad you phoned. Jsem rád, že jsi zavolal. Jsem ráda, že jsi zavolala. Jsem rád, že jsi zavolala. Jsem ráda, že jsi zavolal. Jsem rád, žes zavolal. Jsem ráda, žes zavolala. Jsem rád, žes zavolala. Jsem ráda, žes zavolal. Jsem rád, že jste zavolal. Jsem ráda, že jste zavolal. Jsem rád, že jste zavolala. Jsem ráda, že jste zavolala. Jsem rád, že jste zavolali. Jsem ráda, že jste zavolali. Jsem rád, že jste zavolaly. Jsem ráda, že jste zavolaly. (16!!!)

L6 stránka 14