Barborská Cocktail Bar Prezentace Prezentace a degustace a degustace Portského vína Portského vína (určeno pro 30 osob) (určeno pro 30 osob) Barmanská.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naeks, s. r. o. Fiktivní firma při Obchodní akademii a VOŠ ve Valašském Meziříčí Masarykova Valašské Meziříčí Tel./fax
Advertisements

GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY
Míchané nápoje Míchání nápojů má své kořeny ve starověku. Mísila se vína s různými přísadami, míchaly se šťávy plodů, do nichž se přidávalo koření. Míchané.
Fiktivní firma při Obchodní akademii a Vyšší odborné škole
SKLENĚNÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME NA   1. K PODÁVÁNÍ POKRMŮ
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
VY_32_INOVACE_10_GAS_544_Sob
VY_32_INOVACE_11_ODV_648_Str
Ivana Francová, SOU LIběchov Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):3.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Restaurační moučníky Předmět:Technologie Anotace:Výukový.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
Já jsem kuchař a příjmu kuchaře a číšníki přijďte hned.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.18
Hlava _______________ ____________ NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Nový Jičín, Komenského 66, p.o. REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV.
Černý Petr slovní zásoba ovoce − anglicky
Vypracovala: Mgr. V. Sýkorová Použitá literatura: Peisertová, A. (přeložila): První slova slov. Nakladatelství BUVIK, Bratislava Wilkesová,
Čínské „TESCO” Jako u nás, jen trochu jiná nabídka.
Čínské „TESCO” Jako u nás, jen trochu jiná nabídka.
Gymnázium Jiřího Ortena KUTNÁ HORA Předmět: Matematika Tématický celek: Výrazy, rovnice, nerovnice Cílová skupina: 1. ročník (kvinta) gymnázia Oblast podpory:
PŘÍPRAVA VÝROBY str. 95 Hospodářský proces (opakování): Výroba
Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Martina Šuráňová Název šablonyIII/2 – Inovace.
Výroba vína II.
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Technologie Ročník:III.
VY_32_INOVACE_11_ODV_641_Str
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_492_Skloňování číslovek AUTOR: Mgr. Martina Ringová ROČNÍK,
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:1. –
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Míchané nápoje Střední odborná škola Otrokovice
Šablona:III/2Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_TOS_401 Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:Technika obsluhy a stolničení Tematická.
Destiláty Šablona:III/2Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_TOS_423 Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Destiláty.
Rusko čeká alkoholová katastrofa Martin Braun, Filip Chvátal.
Destiláty Šablona:III/2Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_TOS_437 Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Destiláty.
Destiláty Šablona:III/2Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_TOS_428 Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Destiláty.
Ročník:2. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník – H/01 Předmět: Nauka o nápojích Tematický okruh: Sommeliérství Téma:Výroba šumivých.
Ročník: 3. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník H/01 Předmět :Nauka o nápojích Tematický okruh: Světová vinařství Téma:Výroba.
Destiláty Šablona:III/2Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_TOS_429 Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Destiláty.
Destiláty Šablona:III/2Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_TOS_431 Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Destiláty.
Destiláty Šablona:III/2Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_TOS_430 Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Destiláty.
Destiláty Šablona:III/2Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_TOS_434 Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Destiláty.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ31 Název školy SPŠ a.
La Vie en Champagne !. Vážení obchodní přátelé, z čistého nadšení a především okouzlení tímto slavnostním nápojem, jakým šampaňské bezpochyby je, jsem.
Technika obsluhy – Servis vína Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění.
Zlepšování podmínek pro výuku technických oborů a řemesel Švehlovy střední školy polytechnické Prostějov registrační číslo : CZ.1.07/1.1.26/
Nealkoholické nápoje. Sodová voda uměle tvořená kyselina Výroba nezávadná voda + hydrogen uhličitan sodný + malé množství kuchyňské soli Sytí se pod tlakem.
Technika obsluhy – Suroviny pro přípravu míchaných nápojů Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2.
2 USKUPENÍ BOHEMIA SEKT BOHEMIA SEKT je největším dodavatelem klidných šumivých vín a jedním z předních výrobců lihovin v České republice Výhradní dovozce.
Střední škola služeb a řemesel Stochov J. Šípka 187, EU peníze školám Projekt Evropské peníze Stochovu reg. č. CZ.1.07/1.5.00/
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Technika obsluhy – Dělení míchaných nápojů Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_8_INOVACE_STO_44 Název školy: Střední průmyslová.
Technika obsluhy – Kavárenský nápojový lístek Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2.
Revitalizace značky Víno Mikulov, spol. s r. o.
Střední škola služeb a řemesel Stochov J. Šípka 187,
Anotace – Food and drinks
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám Škola
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Testy Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Technika obsluhy – Společenská setkání
EKOŠKOLA.
cimbálová muzika Veselica
PEXESO – OVOCE anglicky
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do LDT VRBNO
PEXESO – OVOCE ruský jazyk
Člověk a jeho svět 2.ročník
Černý Petr slovní zásoba ovoce - francouzsky
POZVEDNĚTE SVÉ PODNIKÁNÍ
Transkript prezentace:

Barborská Cocktail Bar Prezentace Prezentace a degustace a degustace Portského vína Portského vína (určeno pro 30 osob) (určeno pro 30 osob) Barmanská Barmanská prezentace, výroba a ochutnávka čtyř míchaných nápojů (určeno pro 10 osob)

Prezentace a degustace Portského vína Prezentace portského vína se skládá z historie, výroby, popisu místa sklizně, rozdělení podle druhu a zároveň ze samotné ochutnávky. Je určena pro 30 osob přibližně na dvě hodiny (počet osob se muže měnit podle potřeby klienta). Během prezentace se budou ochutnávat tyto portská vína: Porto Dry White Cálem Porto Ruby Cálem Porto Tawny Cálem Porto Late Botted Vintage 2003 Porto Burmester Tawny (10 let) Všech pět druhu Portského vína je po dvou lahvích o obsahu 0,75 l.

Barmanská prezentace, výroba a ochutnávka čtyř míchaných nápojů určená pro 10 osob Barmanská prezentace zahrnuje nejenom výrobu míchaných drinků, ale i onu část za barem, postup při výrobě, historii, zdobení a samotnou degustaci vlastních drinků. Seznámíme Vás s destiláty, se kterými budeme pracovat, a zapojíme Vás do výroby míchaných nápojů. Celkem budou namíchány čtyři druhy drinků pro každého účastníka, to znamená celkem čtyřicet míchaných nápojů. Doba trvání bude dvě hodiny a více podle nálady zúčastněných.

Míchané nápoje Cocktail - míchaný napoj - o obsahu 0,12 dl + speciální sklo cocktail glass Apple-Tini - likér z kyselých jablek (pucker), limetový džus, Martini Dry Shooters - v překladu „střela“ – panáček o obsahu 0,05 cl Rejže - Midori, pomerančový džus Sektový cocktail - míchaný drink, který je zalitý sektem nebo Champagne Bellini - broskvový likér, broskvový džus, sekt Bohemia Demi Long drinks – drink, který je o obsahu minimálně 0,2 l E. Heminqway Speciál - karibský rum, Maraschino, limetový džus, citrónová štáva, grepový džus

Barborská Cocktail bar Ceny se mohou měnit podle počtu a potřeby zákazníka Ceny se mohou měnit podle počtu a potřeby zákazníka Tel.: Tel.: Barborská 35 Barborská 35 Kutná Hora Kutná Hora