Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naše třída od 1. do 7..
Advertisements

Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Kamarádi :o) :o).
Je to takový náš prďola … sranda s nim je, ale občas i nám leze na nervy … je to takový náš třídní šašek …
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
Moje třída.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením.
by Tomáš Hřebíček (člen)
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
My, Hladnováci.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
Sčítálek.
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
Moji nejlepší kamarádi
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
6. TŘÍDA .
9.A.
Moje třída.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
7.třída 2008/2009. Letošní sedmička je prostě jednička.
ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Good lidičky X) Naďa Štálová Nelinka X) Můj milovaňoučkej pejsánek Nelinka…. Už jí máme šest let… A je vidět že se u nás má dobře….
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Prezentace určená k propagaci MGV
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
Třída 8.C.
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
9.A.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
9 let na základní škole:.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Letos nás je celkem holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Název školy: MŠ a ZŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova 1045 Autor: Jana Brákorová Název : VY_32_INOVACE_14/17_Vztahy ve škole Téma:Vztahy ve škole Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
SLOVENSKO 2016.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Valentýna Szybakowská
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Vítáme Vás ve třídě 4.B .
Naše 7 Třída.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
SLOVENSKO 2018.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Transkript prezentace:

Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová

Jmenuji se Michaela Bernardová a je mi 15 let Jmenuji se Michaela Bernardová a je mi 15 let. Tuto školu navštěvuji už od 1.ročníku. Po celou školní docházku patřím mezi žáky s lepším průměrem.No sice sem se trochu zhoršila, ale to se nějak podá. Chodila jsem spíše na sportovní soutěže. V poslední době jsem byla např. na florbale kde ve školském kole jsme byly na 1.místě, v okresním kole jsme byly na 2.místě a v krajském kole jsme skončily na 6.místě. Byla jsem na přespolním běhu kde jsem vždy doběhla v první desítce, ale jako skupina jsme moc dobře nedopadli.Byla jsem na hodně soutěžích ale už si ani nepamatuji na kterých! Miška

Naše třída je docela v pohodě, ale měli jsme spoustu třídních učitelů Naše třída je docela v pohodě, ale měli jsme spoustu třídních učitelů. Měli jsme spousty problémů.Ale myslím si že v posledním roce se toho hodně změnilo.Spojili jsme se v jednu třídu.Myslím že se spolu všichni více bavíme…je jasný že někdo někoho má rád míň a někoho víc….Každý někoho pomlouvá nebo aspoň jedno křivý slovo řekl…..ale i to se stává, když jsme tak velký kolektiv…….Tuhle třídu mám dost ráda a bude to těžký až budu tuto třídu i školu opouštět.¨Já se bavím se všema,ale tak nějak nejvíc Domča, Kiki, Verča , Denisa a Káťa. Ty holky mám fakt moc ráda a budou mi sztraně chybět až každá půjdem jinam.

Spolužáci Bajer Jan Burdová Veronika Hanzal Michal Hanzal Pavel Hartová Dominika Hirková Nikola Hutta Richard Králíková Markéta Krůtová Denisa Lehocký Lukáš Leiterová Monika Málková Šárka Martínková Klára Martišík Rudolf Miklušák Dominik Paulusová Andrea Plch Marek Roulichová Káťa Sekera Jan Sinkule Tomáš Smolka David Šumpík Pavel Tofernerová Denisa Tomanová Klára Tran An Venturová Tereza Vlasák Jan Volánková Kristýna Vystydová Eva Hodačová Lenka

Předměty No tak já moc oblíbených předmětů nemám ale přece jenom je pár předmětů , které mám opravdu ráda a to je například tělesná výchova . Baví mě protože mám ráda sport a vykonávám ho i ve volném čase.Dále Mám ráda hudební výchovu, aspoň v jednom předmětu se můžu vykřičet. No a teď ty neoblíbené a těch je víc třeba chemie to je moc složitý na můj mozek.No pak fyzika, přírodopis a občanská výchova je to strašně nezáživný a nerada se to učim…..ale nejradši mám přestávky, ale to asi každý.

Moje Fotogalerie Super lidi!! Jenom kluci!! Holky!!

Závěr Na této škole se mi moc líbilo. Poznala jsem tu spoustu zajímavých lidí, někteří mi padli do oka víc s některýma jsem si i občas lezla na nervy, ale myslím že ten poslední rok jsme se spolu bavili všichni. Sem ráda že jsem byla na téhle škole. Měli jsme i spoustu super učitelů  A moc jim děkuju za to všechno co pro nás udělali  Hlavně našemu panu učitelovi Svobodovi.