Masarykovo gymnázium Vsetín

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Advertisements

Reportáž – naše jídelna Vše, co pot ř ebujete v ě d ě t… Anna Sedláčková Natálie Jermanová.
Vojtěch Šolta student septimy
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Jmenuji se Michaela Petrová
Úvodní stránka.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Studijní obory a jejich uplatnění.
1)seznámit s výstupy učitelské porady 2)připomenout loňskou změnu týkající se kouření 3)zdůraznit změnu týkající se max. počtu absencí a jejich omlouvání.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
Amálka aka Charlie Jako malý objevitel.. Opravdu se na něj můžu jít podívat zblízka?
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava - Ondřej Partl
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
MGVsetín Ráj na Zemi.
Stravování středoškoláků Zlínský kraj Odbor Hygieny dětí a dorostu Krajské hygienické stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně Prezentace: MUDr. Jana.
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Prezentace určená k propagaci MGV
MG Vsetín vím,kam jít..
NAŠE ŠKOLA.
Cesta za dobrodružstvím..
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
Fakulta informatiky Masarykova univerzita Brno. Fakulta informatiky MU Brno Brno – univerzitní město Masarykova univerzita – druhá největší univerzita.
Peřinová Tereza Povalová Markéta OA a JŠ s právem SJZ Přerov.
Fakulta informatiky MU Brno
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Vsetín Město ve kterém žiji
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Simona Valachová Název: VY_12_INOVACE_3104_divadlo Téma: Divadlo Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
 Schválení šablon – začátek dubna 2016 (vyjednávání s EK)  Avízo výzvy – duben 2016  První výzva (vlna) – květen 2016  Právní akt o poskytnutí podpory.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
STRATEGIE ROZVOJE ŠKOLY
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
VÝUKA V PŘÍRODĚ PhDr. Vlastimil Fiala
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Ústav vs. Komunitní služba
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
ZŠ Staré Město.
3 ROKY ZKUŠENOSTÍ NA ŠKOLÁCH
Když já se ráno probudím, tak jsem skoro k ničemu
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Pavel Vlach ŠKOLNÍ AKČNÍ PLÁN: EFEKTIVNÍ NÁSTROJ PRO PLÁNOVÁNÍ ČINNOSTI A DALŠÍHO SMĚŘOVÁNÍ ŠKOLY.
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
MINIMATURITY
Váháte kam po maturitě? Podívejte se na 8 rad, jak si vybrat VŠ!
Váháte kam po maturitě?. Podívejte se na 8 rad, jak si vybrat VŠ!
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

Masarykovo gymnázium Vsetín Pozvánka pro studenty

Pár informací... Gymnázium jak je známo je nejlepší přípravou pro ty, kteří chtějí studovat na vysoké škole Gymnázium si je velice podobné s jakoukoli základní školou, protože ani tady není určité zaměření. Ale ve 3.ročníku si volíte semináře z těch předmětů, kterým byste se i nadále chtěli věnovat Učitelé jsou tu opravdu skvělí, ale je jasné, že každý si s každým nesedne

Stravování Tak jídelnu tu máme opravdu hezkou a taky velkou Chodí se k nám stravovat i studenti z vedlejší školy zdravotnické Máme skvělé židličky, na kterých prostě nevydržíte v klidu :DD Na výběr je vždycky ze 3 jídel...jedno z masa, druhé sladké a třetí bezmasé...no prostě je to tak, aby to vyhovělo vždy každému :)

Klady Máme tu automaty na kávu :D 90% školy je pokryto wifinou Máme možnost si jít místo tělocviku zaplavat do Městských lázní V hodinách můžeme používat tablety nebo notebooky Každý student má svoji škříňku Máme k dispozici tiskárny, na kterých si můžeme tisknout všechno, co do školy potřebujeme Máme i školní bufet, kde jsou párky v rohlíku :3

Zápory Hodně učení, obzvlášť první půlrok Máme malou tělocvičnu, takže chodíme i do jiných v okolí Holčičí záchody nejsou na každém patře -_- Známkování je o dost přísnější než na základní škole Když si nepípnete kartou na oběd, zaúčtuje se vám plná cena oběda, která je 60Kč Všechny omluvenky musí psát rodiče přes internetové stránky

Výuka Výuka probíhá skoro jako na základní škole Vyjímkou je to, že vám učitelé nebudou zápasy diktovat, jako na základce. Musíte sami poznat, co je pro vás důležité a to si zapsat Na začátku roku si zvolíte, jestli chcete hudebku nebo výtvarku, jako povinně volitelné předměty

Mimoškolní aktivity MG vám nabízí různé mimoškolní aktivity Můžete se zapojit do školního sboru, ketrý je velmi úspěšný. Jezdí i po různých koncertech i do zahraničí Další možností je divadelní soubor, ve kterém si zahrajete jako opravdoví herci v divadle. Je taky velmi úspěšný.

Ještě nějaké fotky