Modleme se k Pánu žně LISTOPAD 2014. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRONÁSLEDOVANÁ CÍRKEV
Advertisements

Týden modliteb za duchovní povolání, od 8.do 15.května 2011, ukončen 48. světovým dnem modliteb za povolání o 4. neděli velikonoční – neděli Dobrého pastýře.
Právní vzdělání pro celý život reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
1. Láska, kterou Ježíš dává do srdcí věrným svým, láska je, jež neustává, láska k dobrým i zlým, láska, kterou žádná bouře nemůže uhasit, láska mocná jako.
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
Zamilovaná církev - aneb láska, která nepomíjí Vyškov, , Viktor Baláž.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Přijď Duchu svatý.
Buďme bdělí v modlitbách Pokud se nemodlíš, nejsi křesťan! Clendennen.
OTČE Centrum pro katechezi Olomouc, Modlitba Páně při mši svaté „Když jsme byli pokřtěni, nepřijali jsme ducha otroctví, abychom se znovu báli,
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
2. neděle adventní/část 2: Modlitba proroků a obrácení srdce.
Následuj zbožnost 1. Timoteovi 6, 3 – 12 ….Ty však se tomu jako Boží člověk vyhýbej? Následuj spravedlnost, zbožnost, víru, lásku, trpělivost, mírnost………
Jak zvěstovat evangelium Obrněné Boží vojsko
POZVEDNI VÝŠ KOROUHEV CHVÁLY
Slovo života listopad 2012 „Kdo mě miluje, bude zachovávat mé slovo a můj Otec ho bude milovat a přijdeme k němu a učiníme si u něho příbytek.“ (Jan.
1. Jedno jsme, v Duchu svatém, jedno jsme v Ježíši
naslouchání Bohu.  Je naslouchání Bohu. Ježíš často také při své modlitbě mlčí naslouchá Otci. – naslouchá Otci.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
A tak bratři, modlete se za nás, aby se slovo Páně rychle šířilo Modlitby na únor 2015.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO Modlitby na únor 2015.
Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR. 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v.
DOMÁCÍ NÁSILÍ SEXUÁLNÍ NÁSILÍ OBCHOD S LIDMI
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně. Listopad Pronásledovaní křesťané v Číně Nezasažený národ Ujgurové v severozápadní Číně Misijně nasazení pastoři.
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
Modleme se k Pánu žně! - září. 3 modlitby za misii pro měsíc září V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry v.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. MODLEME SE ZA PRONÁSLEDOVANÉ KŘESŤANY V TÁDŽIKISTÁNU: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda.
Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci Vše je snadné, když Bohu uvěříme a když mu řekneme: „Zde jsem, Pane.“ Vyrobilo centrum pro katechezi v.
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
KŘESŤANSTVÍ.
Jirka Pospíšil, KC Vyškov, Boží představy o Tvém životě Jirka Pospíšil, KC Vyškov,
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Iniciativa kurzů Alfa podzim 2013 Týden modliteb za kurzy Alfa 15. – 22. září 2013.
1. Jak dobré je žít, Pane, z tvého slova, | jež mezi námi tvoří pouta nová | a ve všech vztazích je nám pomocí | i ve zdraví i v každé nemoci. | Dej, Otče.
Modleme se k Pánu žně! - LEDEN. 3 modlitby za misii pro měsíc leden V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry.
Vyrobilo centrum pro katechezi Olomouc Mojžíš se často a dlouho zdržuje při rozhovorech s Pánem. Jedná se o důvěrný vztah k věrnému Bohu. Při těchto.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015.
Vliv rodiny na víru a život. 2. Timoteovi 1,5 Připomínám si tvou upřímnou víru, kterou měla už tvá babička Lóis a tvá matka Euniké, a kterou máš, jak.
Pozvedni výš korouhev chvály a vyznej slovo vítězství
Je mentorování biblický koncept ?  Výraz není v Písmu  Výraz pochází z řecké mytologie : Odysseus svěřil výchovu a životní přípravu svého syna Telemacha.
Lukášovo evangelium. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův spolupracovník - lékař - jeho popis Kristových uzdravení (např. 4:38-40, 5:15-25, 6:17-19, 7:11-15,
Galatským. Autor a datum vzniku Pavel - po Jeruzalemském sněmu - v roce 49 po Kr. - jeden z nejstarších listů NZ.
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
Matoušovo evangelium.
Modlitby na květen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
2. List Korintským. Autor a datum vzniku Pavel - na své 3. misijní cestě - v roce po Kr. - pravděpodobně z Filip.
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Foto:morguefile.com.
Modlitby - červen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
MISIJNÍ VÝJEZDY Pokračují i v roce Kdo pojede?
Křesťanství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslava Wrubelová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Misijní modlitby 8/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Misijní modlitby 9/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Slovo života Listopad 2012.
Jan 1.: Na počátku bylo Slovo… …to světlo svítí v temnotě a temnota ho nezachvátila … …pravé světlo, které osvěcuje každého člověka, přicházelo.
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Příběh pro děti o chlapci Lucky
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
... hojně se syťte Božím slovem (z poselství Benedikta XVI. k SDM)
Člověk a jeho svět, 2 Název školy, adresa:
BAPTISTÉ Vytvořeno dne: Anotace:
Evangelium osvobozeno od židovské administrativy a centralismu a politického sakralismu (11,19-12,24)
Transkript prezentace:

Modleme se k Pánu žně LISTOPAD 2014

Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby byli schopni ustát pravdu a přesvědčení bez hořkosti, schopni odpustit. Aby byli schopni ustát pravdu a přesvědčení bez hořkosti, schopni odpustit. Aby manželé ustáli a vyrovnali se s pocitem ztráty, izolace a dokázali se postarat o děti. Aby manželé ustáli a vyrovnali se s pocitem ztráty, izolace a dokázali se postarat o děti. Aby ustáli, překonali a zvítězili nad zastrašováním policie Aby ustáli, překonali a zvítězili nad zastrašováním policie Aby děti vyvázly bez psychického a emocionálního poškození a zakoušely Boží lásku a blízkost. Kéž jsou ochráněny před únosem do “nápravného zařízení”. Aby děti vyvázly bez psychického a emocionálního poškození a zakoušely Boží lásku a blízkost. Kéž jsou ochráněny před únosem do “nápravného zařízení”. Kéž i nově obrácení mají možnost růstu a mají odvahu šířit evangelium. Kéž i nově obrácení mají možnost růstu a mají odvahu šířit evangelium. Pronásledovaní křesťané v Číně

Modlitby za nezasažený národ – UJGUROVÉ za distribuci a použití filmu Ježíš a nově přeloženého Nového zákona do ujgurského jazyka za distribuci a použití filmu Ježíš a nově přeloženého Nového zákona do ujgurského jazyka za šíření evangelia Ujgurům, obzvláště prostřednictvím čínské církve za šíření evangelia Ujgurům, obzvláště prostřednictvím čínské církve ochrana nově obrácených v oblasti Xinjiang ochrana nově obrácených v oblasti Xinjiang aby mladí věřící našli křesťanské partnery aby mladí věřící našli křesťanské partnery za obrácení klíčových muslimů v dané oblasti za obrácení klíčových muslimů v dané oblasti

Za misijně nasazené pastory aby v ČR povstali další pastoři, kterým bude hořet srdce pro misii a budou schopni motivovat druhé aby v ČR povstali další pastoři, kterým bude hořet srdce pro misii a budou schopni motivovat druhé aby měli nové vize a sny pro nezasažené národy aby měli nové vize a sny pro nezasažené národy za odvahu vykročit do cizích zemí za odvahu vykročit do cizích zemí za Boží oheň a zmocnění ke službě za Boží oheň a zmocnění ke službě