Spice girls Nicolé Adamová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Speciální Jednotka Armády České republiky
Advertisements

Dovolte mi představit objev hudebního světa počátku 21.století …
Fojtíková Kateřina Havlíková Hana obsah
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Skupina Blue členové: Antony Daniel Costa narozen v Edgware, Middlesex Duncan Mathew James narozen v Salisbury, Wilts Lee Ryan.
ŠVÉDSKÉ KRÁLOVSTVÍ.
The Rolling Stones.
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Americký autor science fiction a fantasy Hlavními tématy jeho tvorby jsou tajemství, dobrodružství a konspirace *22.června 1964, Exeter, New Hampshire,
V žilách zpěvačky, která se narodila ve Victorii v kanadské provincii Britská Kolumbie, koluje temperamentní portugalská krev. Její rodiče Maria.
INFRATOPENÍ - TOPNÉ OBRAZY
Linkin Park.
Letní olympijské hry v Číně
Nyní má kapela čtyři členy.
Tereza Látalová.
Anglie Vojta Krejčí.
JARMILA KRATOCHVÍLOVÁ
Vznik USA.
„Vše o všem“… Vše pro volný čas....
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
Marie Cejnková 5.A. Microsoft Corporation Oficiální vznik: 4. dubna 1975 Zakladatelé: Bill Gates a Paul Allen Status společnosti: akciová národní společnost.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Dara Rolins.
Shakira.
Lukáš Chromý Gymnázium Židlochovice Prima 2014/2015
Historie Punkografie Kapela Obrázky Odkazy.
Historie. aspoň něco málo…. Město je písemně doloženo poprvé v roce vzniklo spojením N N N N N ěěěě mmmm cccc iiii postaveného.
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Příprava na hodinu ICT Téma: práce s MS PowerPoint
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
START Ahoj děti! Chtěly byste se dozvědět něco víc o podstatných jménech? Pokud ano, tak klikněte na START.
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
 American Idol‘s runner up: Adam Lambert.  Kdo je Adam Lambert?  29-letý americký zpěvák (a herec), narozený v Indianapolis (v Indianě), nyní žije.
Disciplína: W1x zMirka Knapková Zodpovědný trenér: Tomáš Kacovský.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Úbytek lesů Mizení tropických deštných pralesů, domova pro více jak polovinu živočišných druhů na Zemi, je zřejmě nejvíce patrná ekologická pohroma, které.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
VÁNOCE - RUSKO.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
P!nk.
Justin Bieber.
Ludovico Einaudi Monika Kupková.
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
Led Zeppelin AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Michael Jackson.
Carly Rae Jepsen.
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 19/13
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
Fatboy Slim    /     
Gary.
Prezentace je určena pro výuku hudební výchovy v 1. ročníku
Prezentace je určena pro výuku hudební výchovy ve 2. ročníku
Nejznámější německé protiválečné písně
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Spice girls Nicolé Adamová

Členky skupiny Spice girls Nicolé Adamová

Gery Halliwell Nicolé Adamová

Victoria Beckham Nicolé Adamová

Emma Bunton Nicolé Adamová

Melanie Brown Nicolé Adamová

Mellanie Chisholm Nicolé Adamová

O skupině Nicolé Adamová

Spice girls Spice Girls byla dívčí skupina pocházející z Londýna. Za svojí kariéru prodala více než 55 miliónu hudebních nosičů. Vznikla roku 1994 ve složení Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Melanie Brown, Victoria Adams a Michelle Stephenson. Posledně jmenovaná byla ale kvůli jiným závazkům nucena odejít a na její místo přichází Emma Bunton. V polovině roku 1996 vychází singl „Wannabe“ a s ním obrovský úspěch nejen ve Velké Británii, ale i v Evropě a USA. Jejich debutové album „Spice“ se stalo nejprodávanějším albem roku 1997. Ještě téhož roku vychází jejich druhá deska pod názvem „Spice World“ a navazuje na úspěchy předcházejícího. Dokonce vytvoří nový rekord v prodejnosti – za dva týdny se ho prodá přes 7 milionů kopií. Rok 1998 je pro skupinu zlomový. Odchází Geri Halliwel a dívky pokračují dále jen ve čtyřech, až do roku 2000 kdy vydají své poslední album „Forever“. Nicolé Adamová

Zajímavosti Nicolé Adamová

Melanie Brow Povolání: zpěvačka Věk: 34 Datum narození: 17. 04. 1974 Místo narození: Hertfordshire, Anglie Znamení: Beran Členka skupiny: Spice girls Nicolé Adamová

Gerry Halliwell Povolání: Zpěvačka Věk: 36 Datum narození: 6. 08. 1972 Místo narození: Watford, Hertfordshire,Anglie Znamení: Lev Členka skupiny: Spice girls Nicolé Adamová

Emma Bunton Povolání: Zpěvačka Věk: 33 Datum narození: 21. 01. 1976 Místo narození: Barnet, Hertfordshire, Anglie Znamení: Vodnář Členka skupiny: Spice girls Nicolé Adamová

Mellanie Chisholm Povolání: Zpěvačka Věk: 35 Datum narození: 12. 01. 1974 Místo narození: Merseyside, Anglie, Velká Británie Znamení: Kozoroh Členka skupiny: Spice girls Nicolé Adamová

Victoria Beckham Povolání: zpěvačka Věk: 34 Datum narození: 17. 04. 1974 Místo narození: Hertfordshire, Anglie Znamení: Beran Členka skupiny: Spice girls Nicolé Adamová

Spice girls V roce 2007 ohlásily, že se seskupují znovu, společně i s Geri Halliwell. Natočily nové písně (oficiálně vydány byly „Headlines“ a „Voodoo“) a společně s těmi nejlepšími dosavadními je vložily na nové cd s největšímy hity nazvané jednoduše Greatest Hits, které vyšlo ve třech verzích (samotné CD; CD + DVD (se všemi dosavadními videoklipy; deluxe verze se 3CD: Greatest Hits, remixové CD a karaoke CD + DVD s videoklipy). V prosinci 2007 vyrazily na turné Nicolé Adamová