Příprava zapisovatelů na SZZ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program pro rychlé hlášení poruch strojů a zařízení
Advertisements

Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1
Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014
Informace o bakalářské SZZ – anglický jazyk  Státní závěrečná bakalářská zkouška má tři části:  jazyková zkouška – písemná a ústní (AJ6)  obhajoba bakalářské.
3MA382 Manažerská informatika projektové řízení
1 Informace o studiu. 2 Počty přihlášených uchazečů PrF B-PSP MPS kombin. 398 PrF B-PSP OPS kombin. 544 PrF B-PSP VYJU kombin. 366 PrF B-VS TPTSP kombin.
2005 Elektronické vysokoškolské kvalifikační práce.
Zápočty a zkoušky SHKV Upřesňující zápis předmětů na LS.
JAK DOKONČIT A OBHÁJIT ZÁVĚREČNOU PRÁCI – I.
Nejpodstatnější změny ve Studijním a zkušebním řádu
Řízení dokumentace.
Práce předsedy zkušební maturitní komise
Sociální zabezpečení a důchodová politika SZDP Přednášející: Mgr. Hana Grzegorzová Typ předmětu: povinně volitelný, kontrola docházky…..nastaveny na první.
TŘÍDNÍ SCHŮZKY přihlášky na SŠ leden 2012
Výběr projektů Leader ČR 2006 (Ing. Olga Ondráčková, manažerka MAS) Logo- návrh 13ti leté studentky Konečná podoba loga MAS Konečná podoba loga MAS.
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1.kolo přijímacích zkoušek podat 2 přihlášky, počet přihlášek na 1 SŠ není omezen (uchazeč si musí dávat.
ESTUP – Elektronické STUdentské Práce, Martin Pešava 2006, Brno Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby... Systém pro eVŠKP.
Podmínky pro získání zápočtu Podmínky pro získání zkoušky.
doc. JUDr. Jaroslav Fenyk, Ph.D.
HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI LETECKÉHO METEOROLOGICKÉHO PERSONÁLU Odbor letecké meteorologie,ČHMÚ, Praha 2013 HODNOCENÍ AMP V ROCE 2013.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
JAK NAPSAT ZÁVĚREČNOU PRÁCI
CZECH SALES ACADEMY Trutnov – střední odborná škola s.r.o.
Kreditní systém v doktorském studiu na FF UK Ivan Šedivý
CO NÁS ČEKÁ OKOLO MATURIT V ROCE 2012 Maturita 2011 Změny pro rok 2012 Připomínky CZESHA Nový systém hodnocení písemných prací.
Koordinátoři ICT Organizační informace
Jak psát projekt a bakalářskou práci. Termíny Dnes : Zadání projektu : odevzdání projektu : zveřejněn rozpis prezentací Týden
Doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. Prof. Ing. Radim Farana, CSc.
4. INFOSCHŮZKA. CO NÁS ČEKÁ? TÉMA:  Zápočty a zkoušky  SHKV  Upřesňující zápis předmětů na LS.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Maturita listopadu
Úvod do doktorského studia Agronomické fakulty MENDELU Studijní a zkušební řád doktorského studia, doporučený postup studia Doc. Dr. Ing. Zdeněk Havlíček.
Hodnocení pedagogické činnosti studenty 2005/2006.
2006 Úpravy směrnice a prováděcího předpisu pro eVŠKP na UTB ve Zlíně.
Stav příprav na SROP v krajích Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Ústí nad Orlicí, 20. – Zdeněk Semorád.
Novela VŠ zákona - jednání komisí RVŠ a MŠMT Pavel Popela, Marek Hodulík 11. Předsednictvo Rady VŠ, 18.dubna 2013.
Střednědobé hodnocení Operačního programu Rybářství Ing. Kateřina Krylová.
1 Změny studijního a zkušebního řádu. 2 Kde najdu SZŘ dokumentový server IS MU
Veřejné zdravotnictví 2. ročník
Projektový seminář Projektový seminář.
ESTUP – Elektronické studentské práce na VŠE, Jan Mach Říjen 2006, Olomouc Celostátní porada vysokoškolských knihoven eSTUP elektronické studentské práce.
5. ročník Mg. studia do podání přihlášky ke SZZ do odevzdání diplomové práce v tištěné a elektronické formě.
Závěrečné práce 2005 / 2006 Postup při zadávání témat ZP na OU.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD VŠTE ÚČINNOST OD Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – II. přednáška Zásady a osnova DP Plán zpracování DP.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE A DŮLEŽITÉ INFORMACE. Bakalářská práce odborný text zpracovaný na téma dokladem toho, že student porozuměl teoretickým poznatkům Každá.
Bakalářská práce Zbyněk Svozil. Charakteristika bakalářské práce Bakalářská práce je v bakalářských studijních programech nejzávažnější písemnou prací,
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – III.část.
Směrnice Odkazy na důležité směrnice: Harmonogram AR: /319186/ /
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018
UKONČOVÁNÍ STUDIA NA SŠ
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Písemnosti při organizaci a řízení podniku IV
Důležité informace k organizaci SZZ v lednu 2014
VNITŘNÍ NORMA FAME DOPLŇUJÍCÍ STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Příprava zapisovatelů na SZZ
Kreditní systém studia
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
Státní závěrečné zkoušky ak. rok 2018/2019
závěrečné práce/BP/DP
Transkript prezentace:

Příprava zapisovatelů na SZZ AR 09/10

Prvá etapa – sběr ZP/1 Student odevzdává ZP vedoucímu Vedoucí organizuje zpracování posudků: Vedoucího Oponenta Vedoucí zadává do Edisona: Potvrdí odevzdání ZP Svůj posudek + hodnocení + zveřejnění Posudek oponenta + hodnocení + zveřejnění Termín 3 dny před SZZ – 2.6.2011

Prvá etapa – sběr ZP/2 Vedoucí předá 2 x ZP včetně posudků zapisovateli Zapisovatel vede evidenci předaných ZP včetně posudků – viz zaslaný seznam Zapisovatel průběžně urguje ZP + posudky u vedoucích ZP!

Druhá etapa Zapisovatel si svolá studenty své komise k poslední přípravě T: cca týden před SZZ Poučení o dostupnosti posudků Průběh SZZ Sraz 1 hod před zahájením na učebně a nahrátí a odzkoušení prezentace Představení se studenta při příchodu před komisi Organizace občerstvení Závěrečné společné vyhlášení výsledků

Etapa třetí Příprava SZZ v Edisonu: Absolventské řízení/Závěrečné zkoušky/Zápis o SZZ pro zapisovatele Tisk podkladů: Harmonogram – pořadí studentů – na dveře v den SZZ Informace – přehled výsledků st. – pro přípravu tabulek – pozor na „červený diplom” – VSP>=84 CP – poznačit lepkou na protokol Prezenční listina – na každý den – nechat podepsat všemi přítomnými – nepřítomná omluvit. Počet musí sedět s podpisy na protokoly.

Etapa třetí Absolventské řízení/Závěrečné zkoušky/Zápis o SZZ pro zapisovatele Tisk podkladů: Trhačky – formulář pro zadání otázek Zápis o SZZ A3 – základní dokument o průběhu SZZ

Etapa čtvrtá Průběh SZZ: Před zahájením: Vygenerování protokolů A3 Kontrola obsahu (název ZP, datumy, seznam komise) předání na sekretariát k vytištění (A3 oboustranně) Výtah ze studijních předpisů u každé komise Počet přítomných při rozhodování - 3+1 Nový způsob celkového hodnocení – viz tabulky v předpisech Celková doba trvání SZZ – 1 hod bez přípravy Hodnocení komise je neveřejné – zapisovatelé zůstávají Vytištění okruhů předmětů pro každého člena komise Vytištění přehledové tabulky na každý den komise – zvýraznit studenty s možností červeného diplomu VSP≥84,0 CP Jmenovky členů komise? Vyzvednutí podkladů na studijním oddělení?

Čtvrtá etapa V den SZZ: Podpis Výpisu zkoušek! Nahrátí a kontrola prezentací před zahájením Připravené „trhačky“ předat předsedovi (místoředsedovi) a příprava otázek pro studenty - průběžně Podpisy na prezenční listině – v průběhu dne Výběr nejlepší ZP – komise za každý den 1 Garant vybere 1 na každých 15 absolventů Na závěr komise vyplnit „Přehled“?

Čtvrtá etapa V den SZZ: Nahrátí a kontrola prezentací před zahájením Průběžné vyplňování Protokolu SZZ : Ručně v Edisonu Reakce na připomínky posudků Doplňkové dotazy k ZP Znění otázek z jednotlivých předmětů V případě neúspěchu rozepsat charakteristiku odpovědí Po poradě komise zapsat známky, celková hodnocení podle Tabulky v předpisech Podpisy zkoušejících Podpisy všech členů komise Provedené škrty v protokolu vždy podepsat (včetně parafy předsedy či místopředsedy komise)!!

Čtvrtá etapa Bezprostředně po ukončení SZZ: Zadání výsledků ZSS do Edisona: Absolventské řízení/Závěrečné zkoušky/Zápis o SZZ pro zapisovatele Seznam studentů – Skrácený zápis Předání podkladů na studijní oddělení: Následující den po zasedání komise!! Protokol SZZ- do něj doložit: Posudek vedoucího Posudek oponenta Podepsaný Výpis zkoušek Souhrné hodnocení SZZ ? Návrh nejlepší práce volnou formou na papíře.

Čtvrtá etapa Bezprostředně po ukončení SZZ: Zúčtovací doklady na sekretariát: Externí členové komise – pouze předseda

Pátá etapa Po ukončení SZZ: Předání CD ze ZP na ústav k archivaci podle zvyklosti ústavů Předání obou výtisku vedoucímu SZZ (buď si nechá nebo vrátí absolventu) Vrácení 3. výtisku studentovi Předání druhých výtisků do knihovny k archivaci Zrušeno!

SZZ pro zapisovatele

SZZ pro zapisovatele/2

Informace o studentech

Informace zjednodušené

Prezenční listina

Trhačka pro otázky

Protokol 1/1

Protokol 1/2

Protokol 1/3

Protokol 1/4

Výsledky SZZ/1

Výsledky SZZ/2

Výsledky SZZ/3

Výsledky SZZ/4

Výsledky SZZ/5

Výsledky SZZ/1

Výsledky SZZ/6

Výsledky SZZ/7

Závěrečná práce /1

Závěrečná práce /2

Závěrečná práce /3

Závěrečná práce /4