G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, 20. 1. 2005 VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pěvecký sbor Ptáčata V pěveckém sboru Ptáčata zpívají žáci tříd pod vedením Mgr. Jany Wichrové, korepetitorem sboru je Mgr. Dana Kusinová. Ptáčata.
Advertisements

Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU
• Ve školním roce 2010/2011 chodí do přípravných tříd 18 dětí, 9 dívek a 9 chlapců. Žáci byli rozděleni do přípravné třídy A: 5 dívek a 4 chlapci a do.
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Vítáme Vás na zápisu do prvních tříd. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
SPOLEČENSKÁ KRONIKA narozeninstarosty Ondřeje Na návsi Ondřejovy Lhoty se konala velkolepá oslava 27. narozenin místního starosty.
Návštěva studentů z německého města Hermeskeil Úterý – neděle
HROŠIÁDA Každoročně ji pořádá na podzim a na jaře ZŠ Hrochův Týnec.
KYTAROVÝ ORCHESTR. HISTORIE KYTAROVÉHO ORCHESTRU dirigent pan Kamil Kotek  září 2003 – založení orchestru  prosinec 2003 – první veřejné vystoupení.
Projekt „Tančím pro tebe“
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Tak to jsou naše Vysočany dne 9. února Jako každý rok, tak i letos je čas ostatků a místní hasiči se chystají již tradičně, zase jako ostatníci.
MAŽORETKY BRNO LASSIES MUNI
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
8. 9. – Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Výstupy z Úvodního semináře
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
Zhoršená kvalita následujících fotografií je ovlivněna počasím, mlhou a poté deštěm!
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Moje třída.
Na vlně První republiky
Evangelický kostel, Havířov – Bludovice , 17:00 hod
Oficiální webové stránky pěveckého sboru při ZUŠ Velké Meziříčí
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614,
Vznik tělovýchovné jednoty SOKOL
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
Kozt KOZTliveCZ prenatál aneb „Jak jsme se prezentovali v roce 2003“ (c) Honza Mareš.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace.
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
9 let na základní škole:.
V prostorách Kulturního domu v Ostravě Petřkovicích se uskutečnil dne již 11. ročník krajského dne seniorů. Toto setkání se neslo v duchu 25.
Inkluze pohledem rodiče: příklad dobré praxe z Liberce Dítě s mentálním postižením v běžné základní škole (ZŠ Sokolovská, Liberec) Mgr. Hana Kubíková.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
Letos nás je celkem holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz.
Rozvojová spolupráce Města Litoměřice Únor 2011 – komise ZM ustanovila Řídící/ pracovní skupinu pro fair trade. Duben 2011 – začal mezinárodní.
Katedrála - živý organismus Projekt připravovaný studenty Biskupského gymnázia v Hradci Králové pod vedením p. učitelky H. Melicharové Prezentace.
SPOLEČNÝ PROJEKT DĚTÍ, RODIČŮ, UČITELŮ A PŘEDSTAVITELŮ OBCE PŘÍRODNÍ ZAHRADA.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
PROJEKTY FINANČNĚ PODPOŘENÉ SKIP VELKÁ MORAVA
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Setkání seniorů Louny 9. a 10. října 2010
90.
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert
VZPOMENEŠ SI ? ? ? ? ? Matematika 2.ročník opakování.
PARLAMENT NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE A MATEŘSKÉ ŠKOLE ANGEL V PRAZE 12
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
4. třída Náš poslední společný půl rok ….
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert
Základní škola. Základní škola a Mateřská škola, Nová Ves, okres Liberec, příspěvková organizace.
Bc. Kristýna Menclová MŠ Rozmarýnek
Dny dětského čtení u nás
Transkript prezentace:

G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII

Celý večer začal vlastně už dopoledne finálními přípravami.

Doladění techniky, poslední drobné zmatky a první diváci přicházejí.

Paní ředitelka tedy může koncert zahájit... Konferenciéři? Připraveni! Diváci? Připraveni!

A jako první, hosté z Teplic - - mažoretky Borůvky a Mandarinky.

Nejmenší novosedlické občánky reprezentovali školka a první třída.

Snahu dětí pomoci svým vrstevníkům v postižené oblasti ocenili svou účastí i oficiální představitelé – senátor a starosta Teplic pan Kubera a starosta i místostarosta Novosedlic.

Diváci se dobře baví, děti netrpělivě čekají na své vystoupení.

Taneční páry školy STYL DANCE nadchly ladností a krásou – a nejen svých pohybů...

A.Vivaldi – „Zima“ v podání tria ZUŠ Dubí – radost pro všechny kulturní lidi. Vystoupení 2. a 3. třídy – - radost nejen pro všechny rodiče.

Obrovský aplaus sklidili „frístajloví brejkaři“ z několika tříd.

Krásné šaty na krásných mladých lidech – módní přehlídka SOU textilního Teplice.

Pěvecký sbor pod vedením paní učitelky Fenclové již tradičně poutal zaslouženou pozornost diváků.

Spolužáci se přestávají šklebit, rodiče a učitelé nevěří – tohle že jsou ty „naše malé děti“ ?

Pěvecký sbor s kytarovým doprovodem Marušky Burockové a velké finále se všemi účinkujícími.

Dobrá věc se podařila, děti pod dohledem iniciátorky celého projektu paní Heleny Fenclové odevzdaly v bance výtěžek večera – , - K č

Tato prezentace byla vytvořena jako připomínka jedné děsivé události, která se stala impulsem jedné události velmi krásné – několik lidí se sešlo nad nápadem, děti z jedné školy pozvaly své přátele, aby společně předvedli, co umí, a mnoho dalších lidí se na ně přišlo podívat. Přitom se složili na sumu, která snad pomůže několika dětem přežít. Všem, kdo se na tomto podíleli, patří dík... © Staniik, ZŠ Novosedlice, 2005