Masarykovo gymnázium.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1
Advertisements

Den otevřených dveří 15.ledna 2009
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Den otevřených dveří 14.ledna 2010
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
střední odborná škola služeb
Yeovil THE SMALLEST FOOTBALL TOWN IN UK JOSEF CHRPA student kvinty anglická škola 2005.
Gymnázium a Střední odborná škola zdravotnická a ekonomická Vyškov
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1.kolo přijímacích zkoušek podat 2 přihlášky, počet přihlášek na 1 SŠ není omezen (uchazeč si musí dávat.
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
MěVG Klobouky u Brna.
Gymnázium Horní Počenice
Úvod Proč studovat informatiku?
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava - Ondřej Partl
Žákovská prezentace Školní dílo
Masarykovo gymnázium Vsetín
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
MGVsetín Ráj na Zemi.
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
Úvod Proč studovat informatiku?
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Prezentace určená k propagaci MGV
MG Vsetín vím,kam jít..
Anglie a Paříž pro základní školy
NAŠE ŠKOLA.
Cesta za dobrodružstvím..
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Vsetín Město ve kterém žiji
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
La section franco-tchèque de SGO ČESKO-FRANCOUZSKÁ SEKCE SGO.
Praxe v Anglie- Portsmouth. Výběrové řízení Přihláška- (průměr známek z předešlých ročníků, známky z anglického jazyka obě pololetí za absolvované ročníky)
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
STRATEGIE ROZVOJE ŠKOLY
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Staré Město zsstmesto.cz
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
ZŠ Staré Město.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Vítejte milí žáci/studenti!
Školní vzdělávací program
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

Masarykovo gymnázium

Začala jsem chodit na Masarykovo gymnázium Vsetín do 1 Začala jsem chodit na Masarykovo gymnázium Vsetín do 1.B celým názvem: Masarykovo gymnázium Střední zdravotnická škola Vyšší odborná škola zdravotnická Vsetín Jen asi se v prvním ročníku budete ztrácet na chodbách a v učebnách, protože škola je rozčleněna na 3 části a budete si připadat jako v bludišti

Základní informace o této škole Je to střední škola, která se snaží připravit své studenty na vysoké školy s veškerým zaměřením Už ze začátku říkám, že tato škola nepatří mezi nejsnadnější, ale za to vás něco naučí, učit se Musíte se zde učit ze dne na den a připravovat se na danou hodinu a asi většinou nepočítejte se samými jedničkami, ale určitě bych neměnila za jinou školu Můžete tady studovat jak osmileté tak čtyřleté gymnázium Na osmileté gymnázium je přijímáno 30 žaků a na čtyřleté 90 žáků Tato škola má určitě kvalitní učitelský sbor Novinkou proti základní škole, že nemáte žádné žákovské knížky, ale všechny známky se zapisují do školní systému Bakaláři, což může být pro značné žáky nevýhoda Také máte své osobní kartičky ISIC se svou fotkou se kterou se dostanete do školy, na oběd a můžete s ní kopírovat Máte také svou vlastní skříňku, kde si můžete nechat své osobní věci

Přijímací řízení Přijímací zkoušky jsou ve formě Scio testů Můžete zde chodit na přípravné kurzy na které jsem já osobně chodila a dost mi pomohly s přípravou na Scio testy

Jazyky Třídy se rozdělují podle výběru druhého jazyku, já osobně jsem si zvolila španělštinu a myslím, že jsem udělala velmi dobře Na této škole jsou povinné dva světové jazyky, angličtina a druhý si můžete vybrat : - němčina, španělština, ruština a francoužština

Specializované učebny Je tu několik specializovaných učeben, jak jazykových tak zaměřených na přírodní vědy Máme tu i posluchárny, např. fyziky nebo chemie, zvláště posluchárnu chemie má moje třída v oblibě kvůli velmi oblíbeným točícím židlím Menší negativum na této škole je tělocvična, která má malou kapacitu a musíme proto chodit do Sokolovny a za hezkého počasí chodíme běhat do Ústí

Stravování Můžete se stravovat v naší jídelně, kde si můžete každý den vybrat ze tří jidel a to i pro ty kteří jsou vegetariáni nebo milovníci sladkých jídel Také tu máme školní bufet ve kterém je ale každou přestávku dlouhá řada Doprava Tato škola není problémem ani pro dojíždějící, má skvělou polohu a je zde blízko jak vlakové tak autobusové nádraží

Interiér školy Interiér školy je poměrně moderní a snažíme se ho zpříjemňovat výtvarnými pracemi ostatních studentů

Výlety/ zájezdy V prvním ročníku se zúčasníte adaptačního pobytu se třídou, aby jste se lépe poznali a v zimě lyžařského kurzu, kde si můžete vybrat ze dvou lyžařských středisek : Ski areál Kyčerka Rakousko Ve třetím ročníku je povinný vodácký kurz a ve čvrtém ročníku jedete poznávat krásy Prahy Můžete se také zúčastnit zájezdu do Anglie Když budete chodit do divadla nebo sboru na naší škole máte možnost s vystoupením jezdit po různých zemích nebo městech

Jsem ráda, že jsem šla na tuto školu, protože jsem poznala 30 úžasných lidí s kterými je neuvěřitelně moc srandy a jsme výborný kolektiv i když možná trošku živější.

Nenech si ujít tuto šanci prohlédnout si naši školu ! Důležitá informace ! Dny otevřených dveří proběhnou ve dnech 7.-8. listopadu 2014 Nenech si ujít tuto šanci prohlédnout si naši školu !