Koncept Stop Cafe.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JOSPO a.s. se specializujeme se na výrobu teplých a chlazených pokrmů
Advertisements

Adresa: Ovčárecká 305, Kolín V, Kolín Telefon:
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
stravovacích zařízení
STOLNIČENÍ KAVÁRNY A KAVÁRENSKÉ HERNY
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Inovace studijních programů na Fakultě multimediálních.
KOFEIN.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Jiřina Králová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Výrobní střediska v závodech společného stravování
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.03 SOU Obořiště
ZÁVODY SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ se zabývají hromadnou výrobou, prodejem pokrmů a nápojů, poskytují další doplňkové služby.
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
Ing. Lucie Janotová, Ph.D., UniConsulting
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Teplé nápoje Číslo DUM: VY_52_INOVACE_107_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická.
Projekt BIOŠKOLY ZAVÁDĚNÍ BIOPOTRAVIN DO ŠKOL A PŘEDŠKOLNÍCH ZAŘÍZENÍ veřejná zakázka Ministerstva zemědělství ČR realizátor projektu: Country Life.
Druhy porcelánových výrobků a soupravy užitkového porcelánu.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
VY_32_INOVACE_10_GAS_594_Mel
??? Kolik jídel by člověk měl denně sníst?
Kuchyně + jídelna ve firmě Beng + Olufsen Kopřivnice
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ SLAVNOSTNÍ MENU, PRAVIDLA SESTAVOVÁNÍ MENU Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ Free Powerpoint Templates.
Káva Bc. Daniel Vančura.
CO CO je to SKLIZENO ? Samoobslužná prodejna s opravdovými potravinami PROČ PROČ vzniklo SKLIZENO ? jako odpověď na vzrůstající poptávku zákazníků po potravinách.
Obrázkový slovník Jídlo ČAJ ŽVÝKAČKA JABLKO HRUŠKA BRAMBORA ZMRZLINA
Vaše volba skvělé řešení Vítejte v budoucnosti. Perfektní v přípravě kávy.
„EU peníze středním školám“
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Koncept farmářských prodejen
SPAR Česká obchodní společnost s.r.o. Čerstvěji už to nejde !
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
charakteristika kovového inventáře
Slavnostní hostiny – recepce, raut
Stravování při žaludečních a dvanáctníkových vředech
Bylo osloveno 117 žáků. Vyplněných dotazníků bylo vráceno 75, tedy 64%. Odpovědi žáků-respondentů jsou podrobněji vyhodnoceny v následujících grafech.
Strava při zánětu jater
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):3.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Restaurační moučníky Předmět:Technologie Anotace:Výukový.
Stravování středoškoláků Zlínský kraj Odbor Hygieny dětí a dorostu Krajské hygienické stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně Prezentace: MUDr. Jana.
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Stravovací služby Realizace a formy rychlého občerstvení
26. uživatelská konference 28. – 29. května 2015, Deštné v Orlických horách ORSOFT OPEN / OR-SYSTEM OPEN OD TEORIE K PRAXI Odvážný prezentátor.
Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Baristika Téma:Druhy kávy Obor vzdělání:65-42-M/01 Hotelnictví Popis.
Výživa novorozence a kojence
Šablona: III/2 Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_TOS_348 Jméno autora:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Tesco Store Zpracoval Ing. Jan Weiser. Osnova výkladu 1. Tesco ve světě 2. Tesco v ČR 3. Hlavní poslání firmy 4. Formáty prodejních jednotek 5. Tesco.
PREZENTUJÍCÍ Olga Johanidesová Vyhodnocení úkolu hlavního hygienika ČR „Monitoring nabídky stravování v základních školách“ (podklady MZ ČR)
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Technika obsluhy – Servis vína Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo.
B o r š č Příprava výtečné Ruské polévky fecit Kristian Svoboda.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_RAUT-1_PREZENTACE_13 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
13. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
LP catering & events s.r.o.
BORŮVKOVÉ PALAČINKY Tipy na servírování:
16. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
13.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Kategorizace hostinských zařízení a nabídka produktu stravovacích zařízení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová.
Určete nesprávná tvrzení
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Barista Daniel zajíc NS2.
Odbytová střediska Hana Stejskalová Ns /2017.
Decorator.
Transkript prezentace:

Koncept Stop Cafe

Koncept Stop Cafe Jednotná nabídka hot dog a čerstvé kávy Hot dog ohřev uzeniny na rolleru, ohřev pečiva v kontaktním grilu hluboko zmrazené polotovary v nabídce 3 - 4 druhy uzeniny (v ČR jsou v nabídce aktuálně tři druhy) kečup, hořčice a mexická omáčka - možno dochutit dle přání zákazníka nabídka hot dog denně ve všední dny od 6:00 do 20:00, v so + ne od 8:00 do 20:00

Koncept Stop Cafe Káva prodej čerstvé, presované kávy, na každou porci je před přípravou nápoje umleta dávka zrnkové kávy prodej ze samoobslužného modulu prodej pouze do kelímku Espresso Espresso picollo Espresso s mlékem Cappuccino Latte Macchiato Čokoláda   Používáme kávu od renomovaných evropských společností. K přípravě mléčných kávových nápojů používáme čerstvé mléko.

Koncept Stop Cafe

Koncept Stop Cafe STOP CAFE BISTRO stávající provozovnu jsme re-modelovali a re-designovali podle konceptu STOP CAFE dosavadní nabídka čerstvých a zapečených baget, pizzy, polévek atd. je zachována nabídka je rozšířena o hot dog káva je nabízena ze samoobslužného modulu   V roce 2012 uvedeme do provozu 88 provozoven STOP CAFE, z toho 24 provozoven STOP CAFE BISTRO. Celkem budeme v konceptu STOP CAFE nabízet hot dog na 92 čerpacích stanicích, včetně tří čs ORLEN.