Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Bylo osloveno 117 žáků. Vyplněných dotazníků bylo vráceno 75, tedy 64%. Odpovědi žáků-respondentů jsou podrobněji vyhodnoceny v následujících grafech.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Bylo osloveno 117 žáků. Vyplněných dotazníků bylo vráceno 75, tedy 64%. Odpovědi žáků-respondentů jsou podrobněji vyhodnoceny v následujících grafech."— Transkript prezentace:

1 Bylo osloveno 117 žáků. Vyplněných dotazníků bylo vráceno 75, tedy 64%. Odpovědi žáků-respondentů jsou podrobněji vyhodnoceny v následujících grafech.

2 Skladba jídelního lístku mně vyhovuje. Uvařená jídla mně chutnají. Jsem spokojen(a) s nabídkou nápojů při obědě. Přístup personálu školní jídelny považuji za vhodný, přiměřený:

3 Vaše poznámky a připomínky z anketních lístků  vařit pizzu, špagety, steaky apod.  více sladkých jídel (palačinky s čokoládou, halušky…)  více smažených ryb, řízků, sýrů  více zeleniny  méně hrášku, hub apod.  někdy příliš slané polévky  polévky slané málo  nechutnalo uzené tofu se zeleninou a divokou rýží  několik pochval: lepší jídelní lístky dobře se vaří žákům chutná

4 K Vašim poznámkám a připomínkám  Za všechny návrhy a náměty děkujeme.  Chápeme, že zdravější jídla, jako jsou ryby a luštěniny, žákům tolik nechutnají, ale vaříme dle stravovacích norem předepsaných pro školní stravování.  Připravujeme i nová, zdravá jídla. Pokud žákům nechutnají, to stejné jim vařit nebudeme.  Budeme se přihlížet k Vašim námětům a připomínkám v co nejširší možné míře, ovšem tak, abychom neporušily hygienické a stravovací zásady.  Úkol pro nás – ještě více promyslet kombinaci jídel, aby byli žáci spokojeni. kolektiv ŠJ


Stáhnout ppt "Bylo osloveno 117 žáků. Vyplněných dotazníků bylo vráceno 75, tedy 64%. Odpovědi žáků-respondentů jsou podrobněji vyhodnoceny v následujících grafech."

Podobné prezentace


Reklamy Google