Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

LP catering & events s.r.o.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "LP catering & events s.r.o."— Transkript prezentace:

1

2 LP catering & events s.r.o.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost, působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském kraji. Zajišťujeme kompletní cateringové služby při jejichž realizaci klademe důraz na vysokou kvalitu, profesionální a individuální přístup ke klientům, dokonalý servis. Zázemím, technologiemi, vybavením a personálem jsme připraveni realizovat i několik eventů současně, a to i mimo Ostravu a Moravskoslezský kraj. Zároveň provozujeme Academic Food & Coffee v prostorách vysokoškolských kolejí Jana Opletala ve Slezské Ostravě a kavárnu LP café na rohu Hlavní třídy v Havířově.

3 catering Zajišťujeme catering jakéhokoliv rozsahu,
od malých rodinných oslav přes svatební hostiny, plesy, firemní konference až po slavnostní rauty a jiné společenské události. Připravíme pro vás akci přesně dle vašich představ, od návrhu a sestavení menu, přes zajištění inventáře, dekorací stolů, květinové výzdoby až po zajištění souvisejících produkčních a organizačních činností. Při skladbě menu, prezentaci pokrmů a nápojů, výběru barev doplňků vždy přihlížíme k charakteru a účelu konané akce.

4 events Připravíme pro vás event na klíč, včetně výběru
a doporučení vhodného místa konání. Pro akce zajišťujeme kompletní servis: catering mobiliář inventář výzdobu pozvánky svatební altány venkovní stany s posezením hudební produkci ozvučení profesionálního fotografa security stánkový prodej občerstvení

5 vegetariánská a bezlepková kuchyně
Vnímáme požadavky svých klientů i s ohledem na individuální potřeby jednotlivých účastníků akcí a proto se vegetariánská a bezlepková kuchyně stala nedílnou součástí námi připravovaných menu. Nejen při přípravě vegetariánské a bezlepkové kuchyně používáme pouze prvotřídní suroviny, které si u svých dodavatelů sami pečlivě vybíráme a pro správnou volbu atraktivních a moderních pokrmů se neustále vzděláváme. Vegetariánská jídla se stala oblíbenou součástí podávaných menu v Academic Food & Coffee.

6 Academic Food & Coffee se nachází v prostorách vysokoškolských kolejí
Jana Opletala ve Slezské Ostravě a nabízí studentům Ostravské univerzity možnost celodenního stravování včetně vegetariánské stravy. Zároveň v Academic Food & Coffee pravidelně zajišťujeme stravování pro ubytované hosty, například sportovní kluby, účastníky výstav, mezinárodní účinkující festivalu Folklor bez hranic Ostrava nebo zahraniční studenty na výměnném pobytu, v březnu až květnu 2016 např. čínští studenti Shijiazhuang Uni of Economics.

7 LP café Na rohu ulic Gorkého a Hlavní třídy v Havířově,
poblíž magistrátu města a naproti kulturního domu Petra Bezruče provozujeme od ledna 2016 příjemnou kavárnu LP café. Těšit se můžete na kvalitní kávu Julius Meinl  a různé kávové speciality, jako například fialkové, dýňové nebo mátové caffe latte macchiato, mandlové, vanilkové nebo karamelové cappuccino, bezkofeinovou kávu, vždy čerstvé dezerty, letní i zimní míchané nápoje a jiné. K dispozici je kuřácká i nekuřácká část, posezení u baru, salónek pro 10 hostů a letní venkovní zahrádka. Otevřeno denně od 8 do 19 hod., v sobotu a neděli od 9 do 19 hod. Samozřejmostí je WI-FI připojeni a platba kartou.

8 reference Během svého působení jsme realizovali mnoho akcí
různého rozsahu a charakteru a právě spokojenost našich klientů je pro nás tou nejlepší referencí a zároveň největší motivací k další práci.

9

10

11

12

13

14

15

16 Lukáš Pazdyka


Stáhnout ppt "LP catering & events s.r.o."

Podobné prezentace


Reklamy Google