Sezónní pracovní poměr květen – září 2004 Společnost SAMARCANDA, nějvětší italský operátor v oblasti služeb v turistickém ruchu, prostřednictvím svého.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Právní tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
Advertisements

NOVÁ MATURITA Stručná informace o průběhu a přípravě.
NOVÁ MATURITA Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Pracovní smlouva VY_32_INOVACE_ 18 Pracovní smlouva.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
Název vzdělávacího materiálu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Pracovní a trestní právo Datum vytvoření11.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Novela ZÁKONA č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů PhDr.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
tříletý učební obor – Číšník, servírka
PRACOVNÍ REHABILITACE Osob se zdravotním postižením (§69 násl. Zák.č.435/2004 Sb.)
Hodnocení prací, jako základ spravedlivého mzdového a motivačního systému.
Podpora v nezaměstnanosti
P ŘIJÍMÁNÍ PRACOVNÍKŮ Přijímání pracovníků představuje řadu procedur, které následují poté, co vybraný uchazeč o zaměstnání je informován o tom, že byl.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Pracovně právní vztahy.
Ročník Lenka Miketová ZSF OU v Ostravě
Maturita 2011? Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
vytvořený v projektu OP VK
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Vypracovali: Marcela Kučerová Martina Ševců Radka Šebková
Žáci si interaktivně, ústně i písemně opakují dané učivo.
Struktura personální směrnice
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 3. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.7.
Všeobecný přehled Pracovní právo Mgr. Pavel PETR.
Masarykovo gymnázium.
Koordinace dávek v nezaměstnanosti
Odborné praxe na ÚISK Informační schůzka. Program setkání  Základní informace o praxích na ÚISK v roce 2013  Důležité termíny  Postup při výběru vhodné.
Zsv. Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův Hradec Název dokumentu: Ročník: Autor: Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Pracovní doba, BOZP Základy pracovního práva a sociálního zabezpečení v ES – přednáška č. 4.
Návrh znění pracovní smlouvy. Pracovní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením § 33 zákona č. 262/2007 Sb., zákoníku práce ve znění pozdějších předpisů.
Projekt dětská skupina MOTÝL
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1261Ročník:3. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Mzdy Téma: Pracovní poměr Jméno autora: Ing. Zdeňka Suchomelová.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
VY_62_INOVACE_ Pracovněprávní vztah.
VY_32_INOVACE_LID_18 VY_32_INOVACE_LID_18 Pracovně-právní vztahy.
ODBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Silvie Doubravská AIA AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA.
Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 1609/18 Ústí nad Labem-centrum Ústí nad Labem
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
Cíle programu – profesní a osobní rozvoj Zvýšit kvalitu kvalifikací a dovedností. Zlepšení jazykových kompetencí. Seznámení se zahraničními metodami práce.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Zlepšujeme a vzděláváme Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Firemní data mimo firmu: z pohledu zákoníku práce JUDr. Josef Donát, LLM, ROWAN LEGAL ISSS 2014, Hradec Králové.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Rotenburg 2015 Zahraniční praxe “Na praxi do Německa”
1.  Má svoji odbornou společnost v rámci ČLS JEP  Má svoji subkatedru v rámci IPVZ  Nemá svůj obor, jednotný systém vzdělávání RL  Kvalifikace RL.
Základy pracovního práva a sociálního zabezpečení v ES
Praxe v Německu – Rotenburg –
CZ01-KA dubna – 14. května 2016 Ilona Bartášková
Poznatky z kontrol agentur práce
Pracovně právní vztahy
Škola jako partner firmy
Petra Martináková , ČJ+AJ se zaměřením na vzdělávání
Erasmus Slovensko - Nitra.
Pracovní právo II. Pracovní poměr.
Ekonomika Personální činnost 3. Ing. Miroslava Farmačková
Třídní schůzka 3.A
Projekt ERASMUS
Název vzdělávacího materiálu
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Sezónní pracovní poměr květen – září 2004 Společnost SAMARCANDA, nějvětší italský operátor v oblasti služeb v turistickém ruchu, prostřednictvím svého smluvního partnera pro Českou Republiku, společnosti BOHEMIA Tex- House, s.r.o., HLEDÁ pracovníky (muže i ženy ve věku 18 – 30 let) pro přímořská letoviska v Itálii se zaměřením na organizování volného času turistů a to v profesích : - Instruktor tenisu - Instruktor vodních sportů – windsurfing, plachetnice - Instruktor jízdy na koních - Instruktor aerobiku, tance, rytmické a sportovní gymnastiky - výtvarník kostýmů - zvukař a osvětlovač - scénograf - choreograf PODROBNÉ INFORMACE POŽADUJEME - Znalost dvou cizích jazyků a to italského nebo anglického + německého nebo francouzského nebo ruského - znalost a zkušenosti některé z výše uvedených profesí - disponibilita k pobytu v Itálii ve výše uvedeném období KONTAKTUJTE Bohemia Tex-House, s.r.o., Sebranice 334, Sebranice , paní Radka Votroubková FAX: , TELEFON: , … , … , MOBIL: VÁŠ STRUČNÝ ŽIVOTOPIS OČEKÁVÁME NEJPOZDĚJI DO !!!! Divadlo pod širým nebem v TANKA VILLAGE Mezinárodní tým v TANKA VILLAGE

VÝBĚRU UCHAZEČŮ - 1. výběrové kolo (UZÁVĚRKA ) Životopis em Životopis Faxem Životopis poštou ANO – telefonické sjednání termínu prvního pohovoru NE – em vyrozumění žadatele, že nebyl vybrán ANO – sjednání termínu prvního pohovoru em NE – písemné vyrozumění žadatele že nebyl vybrán Běž na 2. výběrové kolo

ŽADATEL : - Doloží všechna dosažená vysvědčení dokazující jeho teoretické znalosti pro zvolený obor. - Praktickou ústní zkouškou prokáže znalost požadovaných jazyků. - Vyplní vstupní formulář uchazeče (Italsky nebo Anglicky) a přiloží fotografii obličeje a celé postavy. - Během pohovoru se snaží přesvědčit o svých kvalitách, a to zejména o svých schopnostech pracovat v kolektivu, umět se podřídit danému programu a pracovní době, samostatně se rozhodovat. - Svým projevem nezanechá pochyb o své pozitivní a optimistické povaze. - Svým chováním přesvědčí o své schopnosti komunikovat i naslouchat NE – ústní vyrozumění žadatele, že nebyl vybrán ANO – zařazení uchazeče do skupiny „STAND BY“ - Žadateli je ústní formou a formou video-prezentace představena společnost SAMARCANDA a společnost BOHEMIA TEX-HOUSE, s.r.o. - Žadateli jsou poskytnuty písemné a obrazové informace o turistických komplexech SAMARCANDA Běž na 3. výběrové kolo VÝBĚRU UCHAZEČŮ - 2. výběrové kolo (UZÁVĚRKA )

ŽADATEL - se zahraničními zkoušejícími komunikuje italsky nebo anglicky - prokáže praktickou zkouškou své dovednosti - v modelových skupinách prokáže svou schopnost zapojit se okamžitě do malého týmu a spolupracovat NE – ústní vyrozumění žadatele, že nebyl vybrán VÝBĚRU UCHAZEČŮ - 3. výběrové kolo (UZÁVĚRKA ) Nejčastěji kladené otázky ANO – uzavření pracovní smlouvy

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY Profily profesí Jaké jazyky budu opravdu potřebovat? Pro komunikaci s ostatními členy týmu a s vedením Italštinu nebo Angličtinu. Například scénograf, choreograf, výtvarník kostýmů, zvukař a osvětlovač vystačí s jedním z těchto dvou jazyků. Pro komunikaci s rekreanty, to znamená všichni sportovní instruktoři, profese mini klub a dětský klub, je zapotřebí mluvit alespoň školní Italštinou nebo Angličtinou, plus alespoň jeden další jazyk, … Německy nebo Francouzky, nebo Rusky, nebo Polsky … atd. Jak se dostanu na místo výkonu práce? Dopravu zaměstnance na místo výkonu práce a zpět hradí zaměstnavatel, tedy BOHEMIA TEX-HOUSE, s.r.o. Eventuální cesty z osobních důvodů do České Republiky během doby pobytu v Itálii si hradí zaměstnanec sám. Jak se budu během pobytu v Itálii stravovat? Strava zaměstnanců během pobytu v Itálii je plně hrazena zaměstnavatelem. Zaměstnanec jí v hotelovém komplexu ve kterém pracuje, stravu, tzn. snídani, oběd a večeři dostává ve stejném místě i kvalitě jako rekreanti. Čas odběru jídla, případně pořadí odběru, je stanoven vedoucím týmu v příslušné lokalitě. Zaměstnanec jí společně s rekreanty. Navíc, ve většině hotelových komplexů dostává zaměstnanec kredit pro konzumaci občerstvení u baru. Po vyčerpání kreditu si hradí případnou konzumaci u baru sám. V ostatních případech je konzumace u baru zaměstnancům zvýhodněna slevou 50%. Kde budu ubytován? Zaměstnanci jsou ubytováni společně, na pokojích po třech případně po čtyřech, muži a ženy zvlášť. Pokoje mají vlastní sociální zařízení. Ve výjimečných případech je sociální zařízení společné na chodbě. Pokoje slouží k odpočinku a zejména spánku, je tedy třeba dodržovat domovní řád. Na pokojích se nekouří. Lůžkoviny jsou majetkem hotelového komplexu a jsou měněny jednou týdně. Jednou týdně provádí hotelová úklidová služba velký úklid, během týdne si ubytovaní uklízí pokoje sami. Mýdlo, šampon a další prostředky osobní hygieny si zajišťuje zaměstnanec na vlastní náklady. V jakém budu chodit oblečení? Oblečení dostává zaměstnanec zadarmo a před skončením pobytu ho vrací. Celý tým, případně jednotlivé skupiny týmu chodí oblečeni jednotně, dá se říci „v uniformě“. Jaké oblečení se který den použije je stanoveno vedoucím týmu na základě programu dne a počasí. Běžnou údržbu si zaměstnanec provádí sám. V případě poškození nebo zničení vinou zaměstnance je hodnota konkrétního kusu dána zaměstnanci k úhradě. Kdo se stará o praní oblečení? Hotel dává k dispozici jednu pračku pro celý tým. Jednotliví zaměstnaci si perou a prací prášek si zajišťují sami. Jakou budu mít pracovní dobu? Různé profese mají různou pracovní dobu. Podstatné je, že ve stanoveném termínu svou práci odevzdají. Program prací je stanoven vedoucím týmu na základě jeho zkušeností o čase potřebném pro konkrétní úkol. Například, scénograf a výtvarník kostýmů budou pracovat na začátku sezony cca 10 až 12 hodin denně, zatímco v druhé polovině jen cca 2 hodiny. Profese jako instruktor sportů, dětského klubu a mini klubu pracují cca 6 až 7 hodin denně. Pracovní doba zvukaře a osvětlovače je během dne rozkouskovaná podle termínů zkoušek a představení. Kromě svých denních povinností pracovních se všichni zaměstnanci podílí na večerních představeních a zkouškách. Kdy budu mít volno? Každý zaměstnanec má právo na jeden den volna týdně. Volno zaměstnanci určuje jeho vedoucí týmu podle programu týmu a charakteru zaměstnancovi profese. Den volna končí 18:00 večer a zaměstnanec je povinen zúčastnit se večerní schůzky týmu. Jaká obecná pravidla se budou vyžadovat? Každého vždy s úsměvem zdravit. Nosit uniformu stanovenou pro určitý den nebo příležitost. Být vždy dochvilný. Na veřejnosti se vždy chovat slušně. Muži jsou každý den ráno oholeni. Na veřejnosti nekouřit. Nenosit sluneční brýle. Kromě volna nepoužívat mobilní telefon. Respektovat fronty na jídlo, případně dávat přednost rekreantům. Bazény, sportoviště a ostatní zařízení hotelového komplexu slouží v první řadě a zejména rekreantům. Bez souhlasu nevstupovat na pracoviště jiných. Dříve než něco uděláte nebo si vezmete je třeba se zeptat. Co se má vrátit bude vráceno.

PROFILY PROFESÍ Scénograf Choreograf Osvětlovač a zvukař Výtvarník kostýmů Pracovník dětského klubu a mini klubu Instruktor tenisu Instruktor tance a rytmické gymnastiky Instruktor sportovní gymnastiky Pomocník scénografa Instruktor vodních sportů Instruktor sportu - všestraný Volná místa pro sezonu 2004