PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „PROSTŘEDÍ,VE KTERÉM ŽIJEME“
Advertisements

NEPOŘÁDEK V NAŠICH LESÍCH
POČASÍ = aktuální stav atmosféry Počasím se zabývá věda: meteorologie
VY_32_INOVACE_ 07_ Rozmanitost přírody Počasí (SADA ČÍSLO 2)
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Příroda a zvířata v zimě
Počasí (погода).
Podnebné oblasti v České republice
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Okořín Nicola Čutková.
VY_32_INOVACE_ 03_ Lidé a čas Roční období (SADA ČÍSLO 2)
Pejsci jsou od dvou matek a narodili se v jediný den.
Název školy: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF Autor: Mgr. Jaroslava Novotná, Název: VY_12_INOVACE_35_PŘÍRODA Téma: Zvířata.
Život v lese na podzim Mgr. Iveta Honzejková.
Milé děti, díváte se dobře kolem sebe?
Já a příroda.
NEŽIVÁ PŘÍRODA Prvouka 3. ročník Opakovací hra Gabriela Mikulková 2013.
Základní ekologické pojmy
Vítek Urban prosinec 2004 prima
Rozmanitost podmínek života na zemi
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO.
Vliv pohybu Země a Měsíce na život na Zemi
TRVÁNÍ DNE A NOCI.
Počasí a podnebí Vypracovala: Barbora Kondvárová.
Elektronická učebnice - I
LIDÉ A ČAS KALENDÁŘNÍ ROK.
JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.
POČASÍ A PODNEBÍ V ČESKÉ REPUBLICE
Příroda a já Otázky.
ČLOVĚK A PŘÍRODA Zeměpis
JARO V březnu je první jarní den. My s tátou dáváme mámě kytičku sněženek, obyčejně nějakou najdu na zahradě. Vystrčila zelený klíček z hlíny a já ji.
LÉTO Léto letí, léto běží uvidět ho můžeš stěží,
Podnebí.
V životě zažijeme tolik kamarádů.
Sluneční soustava 5. ročník
Roční období Název školy:
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
JARO Jaro má 3 měsíce. Březen, Duben, Květen. Je aprílové počasí.
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:
Životní prostředí a jeho ochrana. Co je životní prostředí? Prostor, ve kterém žijeme. ŽP – přírodní (louka, les, hory, řeky…) – umělé = vytvořené člověkem.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Č í slo š ablony: Jak si žije strom po celý rok? Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené,
ZVÍŘÁTKA V ZIMĚ Elektronické učební materiály – 1. stupeň Společnost
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Rok v lese Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Zazelenit: fasády, zábradlí u mostů Zabránění erozi: stromy, rybníky.
VY_32_INOVACE_ Tomáš Kvasný Atmosféra - podnebí I. – teplotní pásy Tomáš Kvasný Zeměpis Březen ročník Pomocí práce ve dvojicích a výkladu.
MARIAN ANDRÝSEK 2015/2016 ZŠ. STARÉ MĚSTO. V jakém období jezdíte na dovolenou? Jaro: 4 Léto: 15 Podzim: 9 Zima: 12 Celkem zodpovědělo 40 lidí. OBDOBÍČETNOSTRELATIVNÍ.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_2.2.5 Zvířata na podzim Název sady: Člověk a jeho svět Číslo projektu:
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
DOVOLENÁ Fornůsková, Luběnová 8. A.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
VY_52_INOVACE_ČLAJS_06_JF Počasí a podnebí v ČR
PODNEBÍ A POČASÍ ČESKÉ REPUBLIKY
ROČNÍ OBDOBÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č.
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín
VŠUDE DOBŘE, DOMA NEJLÍP!
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_03_PRVOUKA
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_12_PODZIM TÉMA: PODZIM
VY_32_INOVACE_ PRV.2R.1B.1 ROK a ROČNÍ OBDOBÍ fotografie - vlastní.
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ /1. 4
Než jde ježek spát SVČ Domeček
NEŽIVÁ PŘÍRODA Anotace: Materiál je určen k výuce přírodovědy ve 4. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se základními znaky a dělením neživé přírody.
Květinové jarní probuzení VY_32_ INOVACE_01_03
VY_32_INOVACE_18_21_okénko do přírody- léto
PODZIM.
PTÁCI OKOLÍ LIDSKÝCH SÍDLIŠŤ
VY_32_INOVACE_08_ROK_jaro
Transkript prezentace:

PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda a já

Příroda a já Příroda je nejkrásnější místo na zemi

Lesy, louky, pláže, pole

Znečištění Když se řekne příroda, tak se mi vybaví lesy, zvířata, rostliny…. Já a příroda jsme dobří kámoši, ale můj nejlepší kamarád příroda je ohrožen odpadky a psími výkaly, které se válí po zemi. Za chvíli naše Země nebude Zeměkoule, ale Odpadokoule. Podívejte se na obrázek, jak budeme za 3 roky vypadat. Když se řekne příroda, tak se mi vybaví lesy, zvířata, rostliny…. Já a příroda jsme dobří kámoši, ale můj nejlepší kamarád příroda je ohrožen odpadky a psími výkaly, které se válí po zemi. Za chvíli naše Země nebude Zeměkoule, ale Odpadokoule. Podívejte se na obrázek, jak budeme za 3 roky vypadat. Takže házet odpadky do koše Takže házet odpadky do koše

Roční období jaro léto podzim zima

Jaro Jaro je roční období. Začíná 21.3 končí 21.6

ZVĚŘ

Počasí Na jaře je slunečno, lépe řečeno jasno. Na jaře je slunečno, lépe řečeno jasno. Teplota vzduchu: stupňů celsia,ale někdy se stane, že je období dešťů. Teplota vzduchu: stupňů celsia,ale někdy se stane, že je období dešťů. Blesky,hromy, déšť, kroupy. Blesky,hromy, déšť, kroupy.

Zvyky Jeden nejznámější zvyk je pálení morény. Jeden nejznámější zvyk je pálení morény. Je to v Polsku, ale u nás jen morénu házíme do vody, aby zima odešla od nás. Je to v Polsku, ale u nás jen morénu házíme do vody, aby zima odešla od nás.

NA JAŘE SE MI LÍBÍ Na jaře se mi líbí, že je takové horko, ale i zima. Na jaře se mi líbí, že je takové horko, ale i zima. Líbí se mi, že na jaře se vrací ptáčci, rodí se zvířátka a tak dále… Líbí se mi, že na jaře se vrací ptáčci, rodí se zvířátka a tak dále…

Léto Léto je krásné období je v ní tolik barev a chutí takové co máme rádi je to plné sluníčka a pohody. Můžeme jezdit k moři na chatu nebo do nějakého města například Praha Léto je krásné období je v ní tolik barev a chutí takové co máme rádi je to plné sluníčka a pohody. Můžeme jezdit k moři na chatu nebo do nějakého města například Praha

Podzim Podzim má krásné barvi. Příroda už usíná Podzim má krásné barvi. Příroda už usíná

Zima Zima nic nevidíš protože je všude bílo všude zimní radovánky a je nám zima ! Zima nic nevidíš protože je všude bílo všude zimní radovánky a je nám zima !

Co je lepší dovolená nebo domov ?

Domov Domov je tam kde jsme se narodily a kde bydlíme.Doma máme rodinu hračky.. Domov je tam kde jsme se narodily a kde bydlíme.Doma máme rodinu hračky..

Dovolená Dovolena je místo kde se možeme odpočinout u moře je tu o 14 stupnů celsia více než u nás Dovolena je místo kde se možeme odpočinout u moře je tu o 14 stupnů celsia více než u nás

Díkuji za pozornost Adéla švehlová