Dotaz : Pane doktore,můžete mi podrobněji vysvětlit, jak vypadá poloha na BSE (nemoc šílených krav)? Odpověď : Jedná se o polohu běžně používanou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Advertisements

Přenos infekcí Sexuální přenos
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Máš rád humor pro dospělé ?.
Practice with moci Insert the appropriate present tense form of moci into the following sentences. Vzor: Neznáte tady nikoho? ___ vám pomoct já? Neznáte.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Vzhled stránky Velikost, okraje, orientace. Vzhled stránky POZOR! Zpravidla bychom si měli vzhled stránky uvědomit a rozmyslet jako první Pokud máme celý.
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
Multimediální svět Projekt SIPVZ 2006
Šíření infekcí Sexuálně přenosné infekce (SPI) Prohlédněte si jednotlivé situace. Jaký na ně máte názor? O čem jsou jednotlivé příběhy?
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Druhých 20 vtipů Stačí jen kliknout
Nemoci oběhové soustavy
Zde je. Svobodný mládenec roku 2002! Hledá milou sympatickou dívku !
Seminář pracovní parta Komunikace. To podstatné Jak jste hodnoceni pro následující výběr pracovníků – docházka (dochvilnost), plnění úkolů, aktivity,
Practice with Numbers II For each of the following sections, insert the correct form of the given noun and/or number. Vzor: Jeden Mám ___(sešit) a ___(kniha).
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Nastavení a implementace systému benefitů
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Jak vzniká zpráva Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Bc. Martin Dostal. Co to je sémantické vyhledávání? Vyhledávání s využitím "umělé inteligence" Vyhledávání v množině dat na stejné téma katastrofy sport.
Knížka, kterou mám rád: Bratři lví srdce vytvořil: Milan Urbánek.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
JAK ZDŮRAZNÍME GESTIKULACÍ SVÁ SLOVA? A KTERÁ GESTA BYCHOM POUŽÍVAT NEMĚLI.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
FEMINISTICKÁ STUDIE CHLAPŮ
Život.
Psí Svět.
LÁSKA ANO – DĚTI JEŠTĚ NE!
Cikán si dělá autoškolu. Projede v pořádku křižovatkou a instruktor se ho ptá: Jen tak pro zajímavost, co tam bylo za značku? A cikán na to: Hliníková,
Cizí člověk Člověk a jeho zdraví Šablona: ICT PRV ČAJZ Cizí člověk Anotace: bezpečné chování, vyhodnocení a zvládání rizikových situací Autor:
Vladimír Franc Vladimír Franc BRNO2008 FUNKCE DETEKTORU PŘEKÁŽEK MASARYKOVA UNIVERZITA.
Nový pracovní řád pro naše zaměstnance
Líbit se In the following sentences, translate the English in parentheses into Czech, using the correct form of líbit se. Vzor: Jak (do you like) ta kniha?
Námitky Karel Jarušek, Fit Academy
AC Slavkov u Brna, Spolu s Bohem...nejsi sám AC Slavkov u Brna,
PRÁCE S DOMÁCÍM A SEXUÁLNÍM NÁSILÍM. MOŽNOSTI legislativní zázemí práce s předsudky možnosti prevence poradensko-terapeutická práce specializované organizace.
Virus Objevil se nový virus známý pod jménem „Práce“. Když dostaneš „Práci od některého z kolegů, nadřízeného anebo em, v žádném případě se ji nedotýkej!
BUĎTE POZORNÍ, AŤ SI TOHO ZAPAMATUJETE CO NEJVÍC..
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Napříč Evropou Matematicko- geografický projekt. Zadání úkolů 1. Podle daných indícií se pokuste zjistit a určit město, ve kterém se nacházíte 1. Podle.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !
Klokani.
Projekt 5.A Aj – Hv - Vv.
Číslo v digitálním archivu školy
Management Tvorba prezentací ppt.
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Troufneš si? Uvítání, představení se. Nalákání na kvíz, budou odměny , ale největší odměnou je vlastní poznání. Budeme na to mít 10 minut. O jaké lidi.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Tvorba obchodních dopisů – sloh, způsob stylizace
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Vtipy na téma SKLERÓZA
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Slova souznačná - synonyma
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Dotaz : Pane doktore,můžete mi podrobněji vysvětlit, jak vypadá poloha na BSE (nemoc šílených krav)? Odpověď : Jedná se o polohu běžně používanou při náhodných známostech. Styk proběhne v libovolné pozici a po necelém roce partner ze soudní obsílky zjistí,že si ta šílená kráva celou historku o antikoncepčních pilulkách vymyslela...

Dotaz : Pane doktore,onanuji v průměru 50x denně. Je to normální? Odpověď : Buďte bez obav, počet masturbací je individuální záležitostí. Jenom pro zajímavost. Čím jste mačkal klávesy při psaní tohoto dotazu?

Dotaz: Pane doktore,mám přirození dlouhé jen 2,5 cm. Můžete se k tomu vyjádřit? Odpověď : Bohužel ne, Mám opar a nemohu se smát...

Dotaz : Pane doktore,seznámil jsem se s dívkou, ale před prvním milováním jsem zjistil,že má na přirození malý řetízek. Nevím,co si o tom mám myslet. Může to být nebezpečné? Odpověď: Žádné obavy,milý hochu. Pokud na řetízku nevisí kniha návštěv, je všechno v naprostém pořádku.

Dotaz : Pane doktore, manželovi se líbí mladá děvčata. Přistihla jsem ho při masturbaci nad fotografií Heleny Vondráčkové. Co mám dělat? odpověď : Řešení je jednoznačné. Okamžitě svého manžela objednejte na prohlídku u očního lékaře.

Dotaz : Pane doktore,můj manžel je Rus a miluje polohu 69. Nelíbí se mi to, co mám dělat? Odpověď : Zkuste „migrénu“ a buďte ráda, že nemiluje polohu To je totiž tankem do prdele.

Pane doktore, jak vypadá poloha Dotaz : Pane doktore, jak vypadá poloha na kosmonauta? na kosmonauta? Pozice je jednoduchá. Odpověď : Pozice je jednoduchá. Navštivte nejbližší erotický Navštivte nejbližší erotický salón, jděte se slečnou na salón, jděte se slečnou na pokoj a tam jí oznamte, že pokoj a tam jí oznamte, že nemáte ani korunu a uvidíte nemáte ani korunu a uvidíte jak rychle poletíte... jak rychle poletíte...

Dotaz : Pane doktore,můžete mi popsat sexuální polohu „Na poslance“? Odpověď : Poloha je velmi jednoduchá. Vaše partnerka si pozve jiného muže a souloží s ním, zatím co Vy jim do toho bez přestání kecáte, že byste to uměl líp.

Dotaz : Pane doktore,můžete mi vysvětlit významy písemného označení velikostí ženských ňader? Odpověď : Užívají se písmena A až F, což znamená: A absence, B Bobulky, C Cibulky, D Dýně, E Eště větší F Fujtosemselek !

… a