“Умом Россию не понять...” Rozumem Rusko nepochopíš.... (přísloví)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ochrana a welfare hospodářských zvířat při porážení
Advertisements

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
HYGIENA PRÁCE U POČÍTAČE
Tento dokument pošlete svým přátelům,rodičům i prarodičům.
TANEC Co to vlastně tanec je?
aneb Jak se slušně chovat 
specialista na firemní květinový servis
VY_32_INOVACE_TMM20160BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Tanec nebo požární sport?
Komentář k důchodové reformě z pohledu VV 1. Dopad zvýšení DPH Sjednocení DPH na 20% (65 mld. Kč) pro financování důchodové reformy Zachování snížené.
3.ročník, Bc..  Cvičení pro ženy v rámci studiových hodin a posilovny  Klub aktivních dam  Výživové poradenství  Masáže  Kavárna.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Dopravní výchova TÉMA:
Podstatná jména rodu středního
Vnitřní řád - stručný výpisek
Perioda raného mládí Ondřej Turek 1A. Dělení  Raný školní věk (mezi 6-7. a 8-9.)  Střední školní věk (mezi 8-9. a rokem)
Domácí rostliny Otakar Kvaček.
Společenské akce.
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Reklamština Jak ji pochopit.. XXL Tlustý – řečeno slušně.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Odborný výcvik Ročník:
Design tužkou a ve 3D Design obuvi Hana Děcká
KONĚ Do mých koníčků patří zejména koně. Ke koním chodím každý den od svých sedmi let. Ale je to velice závazný koníček, protože nejde koně jen tak vypnout.
Tanec Pohybová činnost (akt) vyjadřující prostřednictvím pohybů a gest bezprostřední, subjektivní pocity tanečníka v rámci určité myšlenky (stylizace,
Latinsko-americké tance
Marta do laboratoře a)neumí chodit sama. b) může vstupoval jen s vyučujícím. c)se bojí chodit, protože tam straší.
SALSA.
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
KARNEVAL 2011 Netradiční akce právě u Vás!. Den plný zábavy pro občany Vašeho města.
1 Seminář – Dětská obuv Český normalizační institut Czech Standards Institute Dětská obuv a technické normy Eva Štejfová Český normalizační institut.
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci s divadelním souborem Rozmarýn připravili představení pro speciální školy Chotouňská a Strarostrašnická TANCEM.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_347_Tanec, balet AUTOR: Mgr. Markéta Lyková ROČNÍK, DATUM:
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili.
A podpora prodeje.  Montážní společnosti  Velkoobchody  Především v České republice  Podpora  Akce pivo (2ks produktu = 1 pivo)  Množstevní slevy.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_TVAR_04 Sada DUMTvarosloví Předmět Český jazyk Název materiáluPád podstatných jmen 3 Anotace Žáci v jednoduchých.
Bazén Západočeské univerzity Sokolovská 46 Plzeň – Lochotín Tel.:
Základní větné členy Shoda přísudku s podmětem 6. ročník.
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Svobodová Alena NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Výchova k občanství TEMA: Bezpečnostní předpisy.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Kateřina Stehlíková Název materiálu: VY_12_INOVACE_EVH.3.Ste.10_Balet Datum:
Právní řád ČR 7.ročník. Proč potřebujeme právo Lidé žijí ve společnosti a vstupují mezi sebou do vzájemných vztahů. Většinou se chováme podle toho, co.
Děti se učí tím, v čem žijí Žije-li dítě v ovzduší kritizování, učí se odsuzovat. Žije-li dítě v ovzduší nepřátelství, učí se útočit. Žije-li dítě v ovzduší.
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_28_10_HV7_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála TÉMA: Tanec a pohyb Základní škola Libina, příspěvková.
VY_32_INOVACE_EV_8A_16M Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Využívání informačních a komunikačních technologií, etická.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti VZDĚLÁVACÍ.
Číslo v digitálním archivu školy VY_52_INOVACE_VZ_08 Sada DUM Výchova ke zdraví Předmět Výchova ke zdraví Název materiálu Závislost na nikotinu, odvykání.
“Умом Россию не понять...”
PTÁCI 6. ročník ZŠ Londýnská.
VY_32_INOVACE_EV_8A_11M Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Využívání informačních a komunikačních technologií, etická.
Gastronomická zařízení – BOZP, osobní hygiena, pracovní oděv
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Směřujeme k samostatnosti
- slohové útvary informačního postupu
Prezentace Alexandra Průšová
Prázdniny bezpečnější
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
“Умом Россию не понять...”
AUTOR: Mgr. Erika Hovorková
KUlíšci VOŠ a SPŠ Dopravní Masná.
Tanec.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Základní lidská práva TÉMA:
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Reklamština Jak ji pochopit..
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_15_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
Transkript prezentace:

“Умом Россию не понять...” Rozumem Rusko nepochopíš.... (přísloví)

Non-stop 23 hodin

Kolotoč nevyvolává pocity zvracení

Potraviny „Děcko“ – vodka, pivo, potraviny, vodka, pivo

Pravidla chování na tanečních večírcích Na taneční večírky jsou pracující povinni chodit v lehkém oblečení a obuvi. Zakazuje se tanec v pracovním a sportovním oblečení. Zakazuje se výraz tance zkreslovat. Tanečník je povinen provádět tanec bezchybně, důkladně a stejně pravou i levou nohou. Žena má právo slušným způsobem vyjádřit nespokojenost z důvodu nedodržení 3 cm odstupu partnera a domáhat se od něho ve slušné formě vysvětlení. Kouřit a smát se je možné jen na k tomu vyhrazených místech.

Ulička Mléčná – dříve Mléčná ulička

Pivo, učebnice, cigarety

Speciální rajčata

Svatební kytice – slevy pro stálé klienty

„Adidas“ – vchod přes obchod „Nike“.

VIP taxi

Obchod „Poslední večeře“ – prostředky proti hmyzu – čistící prostředky

Pomozte neviditelnému.

Zlý hospodář, zlá hospodářka, zlé děti, zlý pes – všichni zlí, zlí...

Z mostu se nepotápět!

Dárky

Nekrmte zvířata, prosím.

Občané! Přechod přes most je uzavřen! Most není!

Vstup do bazénu na bruslích je zakázán