Sportovní vyžití v Karviné

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Advertisements

Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku Školní události jsou v kronice pravidelně.
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Tábor na Suchém Dole se koná prvních 14. Dní o letních prázdninách.
SPORT – Spišská Nová Ves
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
OLYMPIC VENUES LONDON 2012 OLYMPIJSKÁ SPORTOVIŠT Ě LONDÝN 2012.
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Zdravím ze školy v přírodě Nový Dvůr - Poustky
Vojtěch Černý Debatní liga, debatní pohár
Vypracovala: Lenka Danihelková 5.B
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Letní olympijské hry v Pekingu
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Velká Británie.
Rotary Exchange Columbus, Wisconsin Columbus, Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Přibližně.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Kultura a sport v Kanadě
 Historie pálkovacích her v Jihlavě začíná v roce 1988, kdy vznikl první registrovaný softballový tým Ekonom Jihlava. Zapojil se do oficiální soutěže.
Skotsko Anglie Wales Severní Irsko
Turistická oblast Těšínské Slezsko
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P9_2.19. Tematická oblast: Vybraná témata z teorie tělesné kultury S Sportovní tradice města Třince a okolí Typ: DUM.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Poznejte své město a okolí
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Plzeňský kraj 14. –
Vesnice Strupčice.
HÁZENÁ 2.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 2. ročník ZŠ Předmět: Prvouka Autor: Mgr. Martina Marková Základní.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Moravskoslezský kraj Jana Němcová
Stezka technických atraktivit
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Připravily: Romana Velflová Jana Zábrodská Týmová práce na předmět 3MA382 Příprava Aquaparku na letní provoz.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Psychologie ve sportu Úvod Mgr. Veronika Kavková
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Mé záliby a koníčky.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
1. nebo květen ubytování TZ Srub KČT Baník Ostrava – Ostravice pronájem za chatku 1200 Kč/den kapacita 20 míst
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Sady 5. května Plzeň
JARNÍ CYKLOJÍZDA PO KRUŠNOHORSKÉ MAGISTRÁLE TERMÍN: MÍSTO: LESNÁ V KRUŠNÝCH HORÁCH POPIS: FÉROVÁ SNÍDANĚ, BOTHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM, SOUTĚŽE.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
 Paralympijské hry (zkráceně také para(o)lympiáda) jsou vícesportovní událostí určenou pro sportovce s trvalým tělesným, mentálním a senzorickým zdravotním.
SK Řetězárna Sportovní Česká Ves Datová schránka: nekgykn.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Školní rok 2014/ ZŠ Elišky Krásnohorské 10 Plzeň.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Turistická Oblast Těšínské Slezsko Petr Kolčárek.
Aktivizační hodina TV Stanislav Haňka.
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Nábor mladých fotbalistů
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Zapiš si nyní TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky.
Podklady a příprava dokumentu
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Sportovní gymnázium Pardubice JUDO Dašická Pardubice
Strategický plán rozvoje obce pro období
Transkript prezentace:

Sportovní vyžití v Karviné Areál loděnice, se nachází při slepém rameni řeky Olše v jižní části zámeckého parku (park Boženy Němcové). Stejně jako na ostatních úsecích řeky Olše tak i zde je možno si zarybařit.

Sportovní vyžití v Karviné Letní koupaliště nabízí svým návštěvníkům velký a malý bazén a dětské brouzdaliště. Pro aktivní využití volného času je zde připraveno hřiště pro plážový volejbal, hřiště pro míčové hry, badminton a stolní tenis. Děti zde najdou prolézačky, klouzačku, pískoviště či kolotoče.

Sportovní vyžití v Karviné Handball Club Banik Karviná je jedním z nejslavnějších českých házenkářských klubů. Byl založen již v roce 1955 a prakticky ihned po svém založení se dostal do české spičky. Klub je dvanáctinásobným mistrem své země, dvakrát mistrem Československa (v letech 1968 a 1972) a desetkrát mistrem Česka (v letech 2000-2002 a 2004-2010). Klub za dobu své existence vychoval řadu reprezentantů Česka. V posledním desetiletí odehrál Baník Karviná také několik sezón v Lize mistrů.

Sportovní vyžití v Karviné MFK Karviná je fotbalový klub hrající 2. fotbalovou ligu, tedy druhou nejvyšší soutěž v Česku. Dnes se jedná o jediný fotbalový klub v Karviné, a sdružuje tak velké množství mládežnických týmů.

Sportovní vyžití v Karviné Krytý bazén se nachází v Karviné – Hranicích. Bazén je otevřen celoročně. V areálu jsou dva bazény –pětadvacetimetrový bazén s osmi drahami a dětský bazén. Bazény jsou svými rozměry i teplotami ideální pro plavání lidí všech věkových skupin a plaveckých dovedností – od jednoho roku až po závodní plavání.

Sportovní vyžití v Karviné Uplavat stovku libovolným způsobem a připojit se tak do celorepublikové soutěž Plave celé město se každoročně účastní několik stovek Karviňáků. Od školních dětí, kterých se soutěže zúčastnilo nejvíce až po občany v důchodovém věku.

Sportovní vyžití v Karviné Wheel klub je občanské sdružení, které od roku 2009 pronajalo skateboardové hřiště a provedlo pod hlavičkou Nadace OKD a městem Karviná rozsáhlou rekonstrukci, při které vznikla řada nových překážek. Každoročně v tomto areálu jsou pořádany závody Wheel Jam Karviná, na kterých mohou změřit síly jak borci na kolech, tzak in-lineři, skateboardisti a koloběžkáři.

Sportovní vyžití v Karviné Další sportovní kluby v Karviné: hokejbal, krasobruslení, badminton, tenis, basketbal, střelba, stolní tenis, jezdectví, judo, bojová umění,

Sportovní vyžití v Karviné Vzhledem k neutuchajícímu, ba stále vzrůstajícímu, zájmu o cykloturistiku připravila Karviná k vyznačeným regionálním trasám euroregionu Těšínského Slezska vlastní tematické turistické cyklotrasy. Ty jsou směřovány ke třem základním skupinám: dětem, sportovcům a turistům. Tři z celkem pěti vytvořených tras jsou vedeny městem a nejbližším okolím a dvě trasy jsou koncipovány buď pro náročnější cyklisty – tato trasa vede až do Beskyd nebo pro zájemce o poznání příhraničního regionu – trasa vede do Polska.

Sportovní vyžití v Karviné Už v létě si příznivci golfu budou moci odpálit míček na novém hřišti. Staví se u řeky Olše, u silnice směrem na Ostravu a hráči budou pálit se siluetou dolu Darkov za zády.