6. Leader EU – průběh realizace projektů 2009 -2011 Valné shromáždění Chotěvice, 14.9.2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
Advertisements

Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
MAS Mikroregionu Frýdlantsko 349 km obyvatel 18 obcí (3 města, 15 vesnic) Vznikla v roce 2004, s aktivním podílem zemědělců a drobných podnikatelů.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Aktuální stav opatření V.2 zřízení Celostátní sítě pro venkov Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Program rozvoje venkova ČR na období Osa 4 Leader Ing. Kateřina Adamcová, oddělení metodiky Osy 4 PRV.
Realizace projektů z PRV Zpracovala Jiřina Bischoffiová – MAS Labské skály – Březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Podpora v rámci Programu rozvoje venkova v období
Bilance naplňování SPL Opatření IV.1.2. listopad 2013 – červen stručné shrnutí období Lada Nevečeřalová
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Valné shromáždění Chotěvice, Zpráva o činnosti Sekretariátu.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Program rozvoje venkova ČR , III. OSA. Realizace osy III Programu rozvoje venkova ČR Projektová opatření Zaregistrováno žádostí.
Zpráva o činnosti sekretariátu MAS – medializace a propagace (bod 8 programu) Valné shromáždění Chotěvice, Evropský zemědělský fond pro rozvoj.
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
ESF v ČR realizace Jana Kouřilová Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka „Stav financování vodohospodářských.
Odbory zemědělských agentur a pozemkových úřadů Činnost ZAPÚ v Programu LEADER ČR.
Program rozvoje venkova, OSA LEADER v MAS Sdružení SPLAV, o.s. od r.2011 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory. Valné shromáždění MAS –  Program:  Přivítání  Plnění úkolů z minulé Valného shromáždění.
Zadávací řízení dle pravidel PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“ Společně Měníme.
SPOLEČNÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM autor: Mgr. Marta Sargánková
3. Programový výbor Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
Co nám přinesl LEADER (14) Bilance naplňování SPL Opatření IV.1.2. Lada Nevečeřalová
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Novinky v Programu rozvoje venkova, OSA LEADER v MAS Sdružení SPLAV, o.s. a MAS Vyhlídka,o.s. od r.2011 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Investiční projekty. Vymezení žadatele-příjemce podpory Podnikatelské subjekty Podnikatelské subjekty  právnické osoby se sídlem nebo působností ve schváleném.
6.Leader EU – průběh realizace projektů Valné shromáždění Chotěvice,
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory. Valné shromáždění MAS –  Volba mandátové a návrhové komise  Zpráva činnosti za rok 2008.
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
5. Hodnotitelská komise Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory. Valné shromáždění MAS –  Přivítání  Volba mandátové a návrhové komise  Zpráva činnosti.
Strategie příprav obcí, mikroregionů a dalších subjektů na zpracování projektů Mgr. Michal Jarolímek Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
MAS Lípa pro venkov z.s.. Složení členské základny v roce zástupců obcí 17 zemědělců 6 podnikatelských subjektů 4 podnikatelé v lesnictví 29 nestátních.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt spolupráce v Programu rozvoje venkova, osa IV. LEADER VENKOVSKÉ.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Odbory zemědělských agentur a pozemkových úřadů Činnost ZAPÚ v Programu LEADER ČR.
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 6/ Petr Chroust Hana Švarcová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
SLAVKOV Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Členská schůze MAS Opavsko.
Místní akční plány vzdělávání a Přemyslovské střední Čechy o.p.s. Pracovní skupina MAP ORP Kladno
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 3/ Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
Region spokojeného života pro všechny
POSTUP IMPLEMENTACE PROGRAMU SLUŽBY INFRASTRUKTURY OPPIK
Představení SCLLD MAS Sokolovsko o.p.s.
Praha, 23. června 2016 Pavel Lukeš
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Stav výzev IROP, OPZ a PRV
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
2. VÝZVA MAS ROŽNOVSKO Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Místní akční skupiny Rožnovsko na období
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

6. Leader EU – průběh realizace projektů Valné shromáždění Chotěvice,

Dagmar Peterková DAGMAR PETERKOVÁ – ADMINISTRATIVA PRO LEADER Činnosti spojené s realizací Strategického plánu Leader „ Budujeme region se společnou budoucností“

Projektový cyklus v rámci programu Leader Registrace projektových záměrů Výzva Příjem Žádostí Kontrola přijatelnosti Podpis Dohody o poskytnutí dotace Výběr projektů Administrativní kontrola Realizace projektů Podání Žádosti o proplacení Proplacení projektu Doba udržitelnosti projektu 5 let

Bilance čerpání dotací z programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Čerpání dotací z programu Leader (I.-III. výzva / červenec 2009 – prosinec 2010) Sekretariát MAS přijal a administroval 35 projektů Hodnotitelská komise vybrala 24 projektů Po administrativní kontrole SZIFu vyřazen 1 projekt a nahrazen 2 náhradníky Podepsaná Dohoda o poskytnutí dotace na SZIFu 25 projektů 70 %

Čerpání dotací z programu Leader (I.-III. výzva / červenec 2009 – prosinec 2010) Proplaceno 16 projektů V průběhu 5 projektů Před realizací 2 projekty Před podáním ŽOP 2 projekty

Čerpání dotací z programu Leader (I.-III. výzva / červenec 2009 – prosinec 2010) Celková výše požadovaných dotací v Kč projektů Celková výše přidělených dotací V Kč projektů Celková výše požadované dotace u nepodpořených projektů v Kč projektů

Čerpání dotací z programu Leader (I.-III. výzva/červenec 2009 – prosinec 2010) IV.1.2 – realizace místní rozvojové strategie

Grafické znázornění požadovaných/poskytnutých dotací I. – III. výzva (2009 – 2010)

Čerpání dotací z programu Leader (I.-III. výzva / červenec 2009 – prosinec 2010) Nejúspěšnější žadatelé z pohledu výše schválené dotace (dle Dohody se SZIFem)

Nejúspěšnější žadatelé v počtu vybraných projektů 3 projekty 2 projekty Město Úpice Obec Libňatov Obec Suchovršice Chalupění, o.s. Čerpání dotací z programu Leader (I.-III. výzva / červenec 2009 – prosinec 2010)

IV. výzva – leden 2011 Přijato 13 žádostí o dotaci ve výši ,- Kč Hodnotitelská komise vybrala 4 projekty v celkové výši ,- Kč Dohody o poskytnutí dotace podepsány 1 projekt již zrealizován – Hřiště u ZŠ v Batňovicích

4 Alokace na rok 2012 cca 10 mil. Kč V. výzva bude vyhlášena

Děkuji za pozornost. Dagmar Peterková Tel