Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Advertisements

Projekt rozvoje sítě měst v regionu Weinviertel – jižní Morava Projekt zur Entwicklung eines Städtenetzwerkes Weinviertel - Südmähren MĚSTA ZAPOJENÁ DO.
Institut pro integraci České republiky do Evropské unie Jak na projekt spolufinancovaný ze SF EU Mgr. Marek Havrda, MA.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt FUTURA Kateřina Koutská. Cíle projektu  Projekt realizuje společnost Respekt institut, o.p.s. ve spolupráci s partnery:  Institut pro evropskou.
Střední průmyslová škola, Karviná
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
Strategické plánování rozvoje územních celků a neziskové organizace Zuzana Guthová, Rosa - společnost pro ekologické informace a aktivity.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Projekt Rozvoj praktických forem výuky na PF UP Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Výzkumný záměr VÚBP, prosinec 2006 Výzkumný záměr 2004 – 2010 BOZP – zdroj zvyšování kvality života, práce a podnikatelské kultury.
Komunikace o evropských fondech Názory široké veřejnosti Tisková konference Ministerstva pro místní rozvoj
R ODINNÉ KOMPETENCE OBSAH Co jsou to kompetence Co jsou to rodinné kompetence Proč je rodičovství skvělá příležitost pro rozvoj určitých kompetencí.
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
Možné dopady strategie Evropa 2020 na malé na malé a střední podniky Ing. Pavel Bartoš, viceprezident HK ČR Praha Strategie EVROPA 2020 Nové.
PRIORITY A CÍLE DOKUMENTU REGIONÁLNÍ INOVAČNÍ STRATEGIE ZLÍNSKÉHO KRAJE MVDr. Stanislav Mišák náměstek hejtmana Zlínského kraje.
EVVO - magické slovo. Co to je EVVO ? E NVIRONMENTÁLNÍ V ZDĚLÁVANÍ V ÝCHOVA a O SVĚTA ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVA je výchova týkající se životního prostředí.
Občanské sdružení M‘am‘aloca Nezisková organizace pro podporu komunitního způsobu života, regionálního udržitelného rozvoje, životního prostředí a mezigenerační.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Jako příklad uznávání neformálního vzdělávání Ing. Petra Nakládalová, ČNA Mládež YOUTHPASS.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Cesta k modernímu vzdělávání
 Jeho principy začala uplatňovat M. Thatcherová v reakci na zvyšující se tlak veřejnosti na politiky v 70. letech 20. století ve Velké Británii.  Veřejnost.
VZOR PREZENTACE – ÚVODNÍ JEDNÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY
1 BOJ NA TRHU PRÁCE aneb bojujeme se ctí Kateřina Cempírková HR manager 21. května 2008, Praha.
Technology Transfer Offices can help disseminate IP knowledge Jaroslav Burcik Czech Technical University in Prague Centre for Business cooperation, CTU.
Církve a předsednictví Jak se církve v ČR připravují na české předsednictví v Radě EU.
Management a rozvoj obcí
YOUTHPASS Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
1 Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Představení výzkumného projektu CZ / /0203 POSTAVENÍ.
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
PAS MLÁDEŽE Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
Průřezová témata.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Expertní panel pro GS JPD Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Kampaň pro rovnost šancí CZ / /0216 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.. realizátor:
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
INTERVENČNÍ TÉMA – KVALITA ŽIVOTA Tipy a nástroje k vytváření a prezentacím snímků v širokoúhlých formátech.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
PROJEKTOVÉ ZÁMĚRY LIBERECKÉHO KRAJE Projekt Tvorba Strategie a Společného akčního plánu v oblasti rozvoje lidských zdrojů v Libereckém kraji I CZ.1.04/4.1.01/C
Problémy návratu k přírodě Doc. PhDr. Jan Neuman, CSc. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Strategická analýza společnosti TIBBIS, s. r. o.
STRATEGIE ČIŽP Rob Bakx
EKOLOGICKÁ VÝCHOVA V PRAXI UČITELE
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Aktualizace SUR ČR – Analýza podkladových dokumentů
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
Název akce, místo, datum.
Společensky odpovědné podnikání
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Marketing neziskových organizací
Lokální strategie rozvoje základního vzdělávání ORP Otrokovice
EKOLOGICKÁ VÝCHOVA V PRAXI UČITELE
Ekonomika malých a středních podniků
Sociálně aktivizační služby
ESF – JPD3 Grantové schéma 4
DALŠÍ KROKY V OBLASTI RACIONALIZACE SÍTĚ ŠKOL
Transkript prezentace:

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.

Agentura GAIA o.s. představuje projekt Quo vadis, femina? vize žen o trvale udržitelném životě

Posláním Agentury GAIA o.s. Programy: Ženy a životní prostředí Zeleň je život Alternativy ke konzumnímu způsobu života je hledání nových forem mezilidské komunikace v oblasti rovných šancí, vzdělání, výchovy, osvěty, vztahu k přírodě i k sobě navzájem.

Cílem Quo vadis, femina? - vize žen o trvale udržitelném životě je: Pojmenovat neřešené problémy a stereotypy; Budovat tým, komunitu, spolupráci, solidaritu; Podporovat tvořivost, intuici, duchovno… Bourat bariéry a stereotypy; zrovnoprávnit ženy v profesním a rodinném životě… Holisticky myslet v horizontální i vertikální perspektivě; Vytvořit vizi žen o trvale udržitelném životě… Publikovat, zvýšit povědomí veřejnosti, vzdělávat, vychovávat, diskutovat…

Tématické okruhy: Domácí práce Ekonomická nezávislost Společenská závislost Kdo vládne světu? Východiska erotika, humor..?

Klíčové aktivity 01/06-12/07 plán 01-09/06 realita 01-09/06 Kulaté stoly: 4 4 Přednášky: 3 3 Budování týmu: vnitřní (6) vnější (KS, veřejnost..) Publicita: Články TZ Rozhlas 3 6 Infoleták, Femilisty č. 1 Internet:800návštěv/měsíc 41 odkazů z různých stránek Výzkum: analýzy KS, případová studie Dokumentace:video, zápisy, audio

Internetové stránky návštěvnost k

Monitorovací ukazatele ObdobíI – IIIIV - VI Počet účastnic/ků A58103 Počet úspěšných účastnic/ků A 78 %

Monitorovací ukazatele Počet účastnic/ků: Počet úspěšných účastnic/ků: účastnice kulatých stolů účastnice/ci přednášek diskutující na webovém fóru čtenáři/ky článků, posluchači/ky rozhlasu aktivní participace zájem o informace nové příspěvky na reakce na články a rozhlasové příspěvky

SWOT analýza Quo vadis, femina? Silné stránky: syntéza, etika, filozofie – přemýšlení o smyslu životních a společenských hodnot, interaktivnost, podpora a zájem veřejnosti, vlastní kvalitativní výzkum, dobrá publicita, kvalitní tým Slabé stránky: analyticko-materialistické zaměření společnosti, která těžko chápe potřebu osobní a společenské vize, zodpovědného způsobu myšlení, kde víme, že „sklidíme to, co zasejeme“ Příležitosti: probuzení veřejnosti, zájem o diskusi, potřeba i jiných hodnot, než jaké nabízí kultura konzumní společnosti Hrozby: pracující ženy často nemají čas ani zájem přemýšlet o smyslu života a lidské společnosti ve světě, která si dělání cení víc než bytí.

Děkujeme za pochopení a pozornost a zveme k návštěvě