Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků "— Transkript prezentace:

1 NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků  včetně spolupráce s aktéry na trhu práce s ohledem na prohloubení  environmentálního vzdělávání. Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

2 Rozvoj občanské společnosti R. O. S. o. s.
ŽADATEL: Rozvoj občanské společnosti R. O. S. o. s. Špitálské náměstí č. 3 Ústí nad Labem Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Okresní hospodářská komora v Ústí nad Labem
PARTNER: Okresní hospodářská komora v Ústí nad Labem Velká Hradební 8 Ústí nad Labem Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední škola zdravotnická, Ústí nad Labem, Palachova 35, příspěvková organizace Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 NÁZEV OPERAČNÍHO PROGRAMU: NÁZEV OBLASTI PODPORY:
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ČÍSLO PRIORITY : 7.1 NÁZEV OBLASTI PODPORY: Zvyšování kvality ve vzdělání v Ústeckém kraji Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 5 cílů projektu: v regionu.
1)  marketingová propagace vybraných zdravotnických oborů mezi žáky ZŠ  v regionu. 2) podpora rozvoje klíčových kompetencí, a to již u žáků zdravotnických oborů. 3) komplexní podpora a motivace žáků ZŠ ke vzdělávání ve zdravotně  technických oborech vč. deklarace možnosti návazného systému  vzdělávání s dosažením vyššího stupně vzdělávání. Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 4) spolupráce institucí počátečního vzdělávání s aktéry na trhu práce
 uplatněním inovativních forem spolupráce např. stáže žáků u  zaměstnavatelů. 5) spolupráce institucí vzdělávání s místní samosprávou s možností zapojení   škol do komunitního rozvoje. . Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 KLÍČOVÉ AKTIVITY PROJEKTU:
Oslovení a výběr ZŠ na spolupráci v projektu Vznik vzdělávacího centra pro komunitní práci Pořádání konferenčních seminářů Šetření, studie klíčové kompetence žáků s ohledem na udržitelný rozvoj Tvorba nových a inovativních opor pro vzdělávací předměty Soustavná práce s žáky ZŠ,SŠZ– propagace Vnitřní evaluace projektu Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Monitorovací indikátory:
Nově vytvořené inovativní produkty Počet - 7 Osoby poskytující služby Počet - 12 Podpořené osoby – žáci (dívky) Počet – 306 Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Monitorovací indikátory:
Podpořené osoby – žáci (chlapci) Počet – 174 Nově vytvořené inovativní produkty s komponentou na ŽP Počet – 2 Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Rozvoj občanské společnosti R. O. S. o. s.
DĚKUJEME ZA POZORNOST Rozvoj občanské společnosti R. O. S. o. s. Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků "

Podobné prezentace


Reklamy Google