Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Advertisements

Johnny Cash.
Dovolte mi představit objev hudebního světa počátku 21.století …
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Barbora Málková Hudební výchova ZŠ Dr. Malíka Chrudim © 2011
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Skupina Blue členové: Antony Daniel Costa narozen v Edgware, Middlesex Duncan Mathew James narozen v Salisbury, Wilts Lee Ryan.
Americký autor science fiction a fantasy Hlavními tématy jeho tvorby jsou tajemství, dobrodružství a konspirace *22.června 1964, Exeter, New Hampshire,
V žilách zpěvačky, která se narodila ve Victorii v kanadské provincii Britská Kolumbie, koluje temperamentní portugalská krev. Její rodiče Maria.
Linkin Park.
Nyní má kapela čtyři členy.
Tereza Látalová.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
„Vše o všem“… Vše pro volný čas....
Guns N´Roses.
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Rolling Stones Rocková legenda.
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Král Rock 'n' Rollu Elvis Presley.

Narozen: Houston, Texas, USA. Původ a počátky  Pochází z rodiny zubaře a burzovní makléřky => od malička styk s byznysem  S byznysem začal.
Shakira.
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
50cent Curtis James Jackson. Zajímavosti narozen 6. července 1975 New York narozen 6. července 1975 New York známý je spíše pod pseudonymem 50 Cent, je.
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Shakira.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Čechomor.
Martin Dresler.  Hlavní město : Ottawa  Rozloha : km²  Státní zřízení : federativní konstituční monarchie  Počet obyvatel : 
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Daniel Landa.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
Příprava na hodinu ICT Téma: práce s MS PowerPoint
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Povolání: herečka , zpěvačka Datum narození: Věk:17
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Vytvořila: Anna Veselá
Martin Malý Prima.
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Autor práce: Vojtěch Balík Vedoucí práce: Mgr. Ludmila Růžičková Školní rok: 2009/2010.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
Whitney Elizabeth Houston  9. srpna 1963 v Newarku, New Jersey † 11. února 2012 v Beverly Hills, Kalifornie I Will Always Love You.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
P!nk.
Název školy: Základní škola Netvořice
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy: Základní škola Netvořice Autor:. Mgr
Kateřina Nevečeřalová 9.B Červen 2016
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
P.
Michael Jackson.
Carly Rae Jepsen.
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
Ella Fitzgeraldová AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Katy Perry.
Fatboy Slim    /     
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles Narození: 4.září 1981 Houston, Texas Povolání: zpěvačka, textařka, herečka, producentka, režisérka, módní návrhářka

Beyoncé Knowles je hlavně americká zpěvačka a šestnáctinásobná držitelka ceny Grammy. Za svou kariéru prodala více než 75 milionů hudebních nosičů, což ji řadí mezi nejprodávanější umělce všech dob. Proslavila se účinkováním v kapele Destiny´s Child.

V roce 2003 vydala své první sólové album Dangerously in love, které se stalo pátým nejprodávanějčím albem roku 2003. Album obsahovalo hity jako jsou například Crazy in Love nebo Baby Boy, za které posbírala v roce 2004 celkem pět Grammy. Druhé album vyšlo 4.září 2006 a jmenovalo se B´Day. Vydala také dvojalbum, které se jmenovalo I am…Sasha Fierce, které vyšlo v roce 2008.

Na červen 2011 přichystala vydání svého čtvrtého alba nazvaného jednoduše 4. Z alba pochází vcelku úspěšná píseň "Run the World (Girls)", a také balady "1+1" a "Best Thing I Never Had". Alba se v první týden v USA prodalo 311 000 kusů, čímž debutovalo na prvním místě řebříčků Billboard 200.

Vytvořila Vladimíra Ďuranová