Jak pozvat lidi, aby přišli na EXIT klub? Pozvání lidí pozvání je jeden z nejnáročnějších úkolůpozvání je jeden z nejnáročnějších úkolů začátky jsou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Advertisements

Život je jako cesta vlakem…
Proč to děláme ??? EXIT316 Abakuk 2:14 Celou zemi totiž naplní poznání slávy Hospodinovy, tak jako vody naplňují moře.
ADVENT 2012 Bůh přichází ke mně – já přicházím k Bohu
Aneb do každé skupinky jedno nové dítě. Toto je cesta, kterou Petr přišel k Ježíši: (J 1,35-42)
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Boj o modlitbu I Centrum pro katechezi v Olomouci, 2014.
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
STAŇ SE ZÁZRAK... Sk 3/1 Petr a Jan vystupovali o třetí hodině odpoledne — hodině modlitby — do chrámu. 2 Právě tam přinášeli nějakého muže, který byl.
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Po 38 letech Zvuk Hele další a kdopak to je ? Veselá a srdečná debata nastala mezi všemi.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
TY SLYŠÍŠ KDYŽ VOLÁM TOBĚ ZRÁNA ZPÍVÁM I KDYŽ TMA JE KOLEM TVÉ SVĚTLO NESCHOVÁ KOHO BYCH SE BÁL? NEPŘÁTELE JSI DAL VŠECHNY POD NOHY MÉ TY JSI MŮJ MEČ A.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Výuková prezentace Předmět:
Každé ráno začíná život....
Kreativní materiál pro vedoucí EXIT klubů Kreativní materiál Proč vznikl? Na základě zkušenosti vedoucíchNa základě zkušenosti vedoucích STEREOTIP –
Čím se trápí staršovstva Ostrava Otázky 1. Jaké jsou Vaše jednání staršovstva. Prozraďte něco, jak to vypadá u Vás! - Dlouhé jednání, správce.
24. Josef se dal poznat svým bratrům. Nikdo z vás nezůstane v mém otroctví, jen muž, který pohár ukradl.
Přijď Duchu svatý.
Buďme bdělí v modlitbách Pokud se nemodlíš, nejsi křesťan! Clendennen.
1.To jak nakládáme s penězi ovlivňuje náš vztah s Bohem Matouš 25:21 Jeho pán mu řekl: ‚Dobře, otroku dobrý a věrný, byl jsi věrný nad málem, ustanovím.
Boj o modlitbu II. Centrum pro katechezi, Olomouc 2014.
OTČE Centrum pro katechezi Olomouc, Modlitba Páně při mši svaté „Když jsme byli pokřtěni, nepřijali jsme ducha otroctví, abychom se znovu báli,
Diskuse Všeobecná pravidla Cílová skupina, pro kterou je diskuse určena? prostředí, uspořádání židlí, osvětlení, vhodná teplota nepřetahovat.
Ve společenství s Matkou Boží
Mentoring pro začínající vědkyně a vědce Kateřina Cidlinská Národní kontaktní centrum – ženy a věda Sociologický ústav AV ČR, v. v. i.
Jak zvěstovat evangelium Obrněné Boží vojsko
BEZPEČNÉ PROSTŘEDÍ PRO SDÍLENÍ EVANGELIA Jak upéct EXIT Klub?
Konference PNEU & BUSINESS 2014 Ezop, rybáři a (naše) budoucnost …. Golf & Spa Resort Kunětická hora
Ježíšova velekněžská modlitba I
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
EXIT Klub na vlastní kůži Budete potřebovat: 1.Nový Zákon a Žalmy 2.Diskusní materiál EXIT316 MISE Střetnutí (viz. Úvodní stránka prezentace)
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Hledání ztracené pravdy 1.Pravda Boží – zjevená v Písmu...já jsem cesta, PRAVDA i život. 2.Pravda jako skutečný stav věcí (pozemských)
Motivace ve výuce přírodopisu
Dopis od Boha.
Podpora talentované mládeže v oblasti fyziky a astronomie Moderují: Alena Šuldová, Ondřej Sloup.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
Milost přijímám od druhého přijímám od druhého můžeme ji druhým předávat můžeme ji druhým předávat spasení je zdarma - vstup dveřmi spasení je zdarma -
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
Přátelství je jako křídla ptáků
aneb doučovací večery pro přátele
Trocha poezie (Láska)……….(přátelství)..
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Slečna katechetka Petra vstupuje do kláštera klarisek Je sobota a několik mladých lidí z různých míst Moravy se sjíždí do Brna –Soběšic. A ptáte.
Hromadná korespondence 2 Word Předmět: Informační a komunikační technologie Autor: Milan Franek.
Sv. Faustýna Kowalska Maria Faustina /Helena/ Kowalska sv. Faustýna Kowalska Maria Faustina /Helena/ Kowalska.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_94 Licence: CC BY-NC-SA 3.0 Jméno autora:
Bajka VY_32_Inovace_09KM-7
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
Motto: Nesobecká snaha potěšit druhé je začátkem našeho šťastného života.
Tým ve kterém chtějí lidé být: 1. Tým kde je opravdový zájem jeden o druhého a)neste břemena jedni druhých b)modlete se za sebe c)věnuj pozornost.
Zázrak komunikace s Bohem
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
Byl jednou jeden svět… Luk. 17
Média - jak s nimi a jak na ně?
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Vítejte milí žáci/studenti!
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
TÉMA: Církev mluví srozumitelně a je misijně otevřená
MINIMATURITY
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_09_Kocůrková
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Jak pozvat lidi, aby přišli na EXIT klub?

Pozvání lidí pozvání je jeden z nejnáročnějších úkolůpozvání je jeden z nejnáročnějších úkolů začátky jsou většinou těžkézačátky jsou většinou těžké pozvání není událost, ale procespozvání není událost, ale proces

Exit Klub s lidmi a pro lidi  Koho pozvat?  Jak pozvat?  Z jakého důvodu by mohli chtít přijít?  Co když nepřijdou?  Co když příjdou?

Koho a jak pozvat? Příklad – Jan 1: Koho byste měli pozvat? verš 43 nejlépe koho znátenejlépe koho znáte vím, koho chci pozvatvím, koho chci pozvat Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou. Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život.

Koho a jak pozvat? Příklad – Jan 1: Vedlejší efekt? verš 45 Přátelé, kteří zvou přátelePřátelé, kteří zvou přátele

Koho a jak pozvat? Příklad – Jan 1: Jak je pozvat? Odvážně Individuálně (jménem) Bez omluv S očekáváním (modlitba)

Jak pozvat na EXIT klub? 4. Co bychom měli říci? Velmi sledovaný pořad na ČT s názvem Exit316 MISEVelmi sledovaný pořad na ČT s názvem Exit316 MISE O životě mladé dívky jménem Markéta, která prožívá život pod silným zájmem anděla Kryštofa a démona DesmonaO životě mladé dívky jménem Markéta, která prožívá život pod silným zájmem anděla Kryštofa a démona Desmona Je o jejím životě a zkušenostech dalších lidí s tématy (Přátelství, Image, Emoce, Hněv, Touha, Víra aj.)Je o jejím životě a zkušenostech dalších lidí s tématy (Přátelství, Image, Emoce, Hněv, Touha, Víra aj.) Myslíme, že to bude opravdu zajímavé, takže je skupina lidí, kteří se na to chtějí dívat a pak o tom budeme spolu povídat.Myslíme, že to bude opravdu zajímavé, takže je skupina lidí, kteří se na to chtějí dívat a pak o tom budeme spolu povídat. Je to v 18:00 a dáme si něco k jídlu (sledujeme na DVD).Je to v 18:00 a dáme si něco k jídlu (sledujeme na DVD). Jo, a bude tam Hanka s Verčou, Dušan a TerkaJo, a bude tam Hanka s Verčou, Dušan a Terka

Koho a jak pozvat? 5. Co Vám může prakticky pomoci: Mediální šum: Plakáty, pohlednice, samolepky trička, kšiltovky, přívěsky, apod. Web EXIT Tour EXIT ve vyučování? Seminárky, EXIT jako pomůcka ve vyučování Pozvánky: pozvání „na jméno“ pozvání „na jméno“ vícenásobné pozvání elektronická komunikace (icq, skype, jabber, sms aj.)

Jak pozvat na EXIT klub? 6. Z jakého důvodu by mohli chtít přijít? Ostatní lidé !!! Atmosféra a jídlo Zajímavá diskuse Aktuálnost

Jak pozvat na EXIT klub? 7. Co když se vám budou vysmívat nebo vás kritizovat? verš 46 Je vysoká pravděpodobnost, že budouJe vysoká pravděpodobnost, že budou Pamatujte na to, že Bůh hledá ztracené – vy jste pouze jeho rukama a nohama.Pamatujte na to, že Bůh hledá ztracené – vy jste pouze jeho rukama a nohama. Pamatujte na to, že Bůh vám dal Jeho bohatství, abyste je investovali, ne abyste si vše nechávali pro sebe.Pamatujte na to, že Bůh vám dal Jeho bohatství, abyste je investovali, ne abyste si vše nechávali pro sebe.

Jak pozvat na EXIT klub? 8. Co když osoba, kterou jste pozvali, nepřijde? Nezapomínejte na to, co je v sázce – jejich spasení Modlete se Zůstaňte s nimi v kontaktu Pozvěte je znovu (nepřestávejte je “hledat”) Pozvěte jiné Dělejte spolu různé aktivity mimo skupinky

Klíčová podpora Podpora sboru Podpora sboru Prezentujte před sborem Prezentujte před sborem Nechte sbor se modlit Nechte sbor se modlit Najděte modlitebníky Najděte modlitebníky