Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tým ve kterém chtějí lidé být: 1. Tým kde je opravdový zájem jeden o druhého a)neste břemena jedni druhých b)modlete se za sebe c)věnuj pozornost.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tým ve kterém chtějí lidé být: 1. Tým kde je opravdový zájem jeden o druhého a)neste břemena jedni druhých b)modlete se za sebe c)věnuj pozornost."— Transkript prezentace:

1

2

3

4 Tým ve kterém chtějí lidé být:
1. Tým kde je opravdový zájem jeden o druhého a)neste břemena jedni druhých b)modlete se za sebe c)věnuj pozornost malým věcem – „MALÉ VĚCI JSOU VELKÉ“ d)vedoucí týmu by se měl jednou za čas setkat jednotlivě s členy týmu e)udělejte si čas, abyste se opravdu poznali 2. Tým, kde se rozvíjí obdarování, povolání a nové dovednosti 3. Tým kde se roste duchovně i v myšlení 4. Tým, který odpočívá a oslavuje

5

6 Aplikace: Zhodnoťte každý čísly 1-10, kde 10 je nejlepší, jaký je zájem o osobní život jednotlivce ve vašem týmu. (napiš na lísteček číslo a hoď na zem – 1 sečte a vyhodnotí) Co vám chybí konkrétně na týmu v oblasti péče o jednotlivce ? Jaká témata byste rádi diskutovali, probírali společně na týmu ? Co byste v nejbližší době mohli naplánovat pro to, abyste spolu strávili čas mimo službu ? Řekni 5 jmen lidí, které Bůh přivedl do tvé blízkosti, aby o tebe pečovali, rozvíjeli tě a jakým způsobem se to dělo ? Jak se jako vedoucí týmu zajímáš o individuální potřeby jednotlivců ?

7


Stáhnout ppt "Tým ve kterém chtějí lidé být: 1. Tým kde je opravdový zájem jeden o druhého a)neste břemena jedni druhých b)modlete se za sebe c)věnuj pozornost."

Podobné prezentace


Reklamy Google