Celní správa České republiky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Advertisements

Praktické dopady modernizace CS ČR z pohledu držitelů povolení
Další zdroje příjmů pro ICM. Hlavní důvody realizace Analýzy nestátního neziskového sektoru  Efektivní komunikace s neziskovými organizacemi – uvnitř.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
PŘÍSTUP CHORVATSKA A TURECKA DO SPOLEČNÉHO TRANZITU
Možnosti a limity kontroly obcí
Aktuální informace z oblasti NCTS
Pracovní setkání s účetními obcí Zlínského kraje Schvalování účetních závěrek Zlín, 3. října 2013 Ing. Leona Kočařová Odbor ekonomický Krajského úřadu.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY
HelpDesk – Celní správy ČR
BI, e-commerce Ing. Jiří Šilhán. Úroveň informatiky.
Praktické dopady modernizace CS ČR z pohledu držitelů povolení
ZK , př. 2 počet stran: 13 Stanovisko pracovní skupiny k výběru formy a způsobu reorganizace na úseku SÚS.
Rozšíření kompetencí NKÚ jako nástroj boje proti korupci CELOSTÁTNÍ FINANČNÍ KONFERENCE SMO ČR Dopady reforem na hospodaření obcí a měst Stanislav.
Celní správa České republiky
Legislativní překážky urychlení výstavby dopravní infrastruktury v ČR, podněty a řešení Mgr. Miroslav Osladil, advokát Střední Morava – křižovatka.
Zajištění celního dluhu a spotřební daně po modernizaci CS ČR
1 „Zájmy České republiky a přijetí společné měny“ Stav příprav v jednotlivých sektorech a úkoly pro další období Vladislav Flek vedoucí Organizačního výboru.
7. zasedání pracovní skupiny interních auditorů kraje Vysočina
Základní registry veřejné správy
PŘETRVÁVÁ KRIZE VE STAVEBNICTVÍ? 1 Přetrvává krize ve stavebnictví? Praha, Žofín, 7. října 2014 Ing. Jiří Koliba náměstek ministra pro stavebnictví.
SENÁT PČR 11. ZÁŘÍ 2012 STANOVISKO SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV ČESKÉ REPUBLIKY K NÁVRHU KONCEPCE DOKONČENÍ REFORMY VEŘEJNÉ SPRÁVY ING. JOSEF BARTONĚK PŘEDSEDA.
Organizace sociální správy
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Celní správa České republiky
Běžné chyby při řízení procesů PPP Maarten Groothuis.
Celní správa České republiky
Audit seminář CGI duben 2014.
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
NEZISKOVÉ ORGANIZACE PARTICIPACE a KOMUNIKACE. Role participace „Každá centrální moc, i když má minimální pravomoci, má stálou tendenci ve jménu efektivity.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Výuková prezentace Předmět:
ELearningové kurzy o daňových a celních otázkách.
Sankce a omezující opatření Ministerstvo průmyslu a obchodu Licenční správa
Legislativní řešení registru územní identifikace, adres a nemovitostí Vladimír Weis ISSS 2006 Hradec Králové –
   Celní správa České republiky.
Statistiky provozu systému e-Dovoz za 1-5/2012
Partner projektu: podnikatelská samospráva, reprezentant podnikatelů.
Finanční kontroly ve veřejné správě IT podpora kontrolovaných procesů při správě prostředků SR a EU Konference ISSS Hradec Králové, březen 2004 RNDr. Zdeněk.
Veřejná správa.
1 Krizové řízení Seminář. Správa státních hmotných rezerv ústředním orgánem státní správy v oblastech hospodářských opatření pro krizové stavy a státních.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Finanční a rozpočtové právo
Od 1. dubna 2011 je účinný zákon o Úřadu práce České republiky, kterým se mění struktura a řízení úřadů práce. Tolik citace z tisku, co to však znamená?
Cíle územního plánování „vytvářet předpoklady pro výstavbu a pro udržitelný rozvoj území soustavným a komplexním řešením účelného využití a prostorového.
Statistiky celních řízení CS ČR
EU legislativa v oblasti kontroly vývozu zboží dvojího použití Ing. Zora Ondrejčíková Licenční správa Oddělení mezinárodních kontrolních režimů 10. listopadu.
Základní registry.
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU PS 2014 / 2015 SPRÁVNÍ FUNKCE Ladislav Blažek.
1 Účast veřejnosti v procesech dle složkových předpisů práva životního prostředí Jitka Bělohradová.
Úvod do zvláštní části správního práva Správa na úseku živnostenského podnikání Pro bakaláře.
Současné prostředí v České republice pro víceúrovňové vládnutí RNDr. Josef Postránecký Ministerstvo vnitra.
RNDr. Ivana Havlíková Ing. Jiří Štochel. STAVEBNÍ ZÁKON - STARÝ.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Certifikace informačních systémů veřejné správy (ISVS) ve smyslu zákona č. 365/2000 Sb. - atest-
PREZENTUJÍCÍ Registry ve veřejné správě Mgr. David Marek
Havarijní plán kraje.
KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA DOBŘÍŠSKU A ZAPOJOVÁNÍ VEŘEJNOSTI
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Celní správa České republiky
eLearningové kurzy o daňových a celních otázkách
Malé a střední podnikání
STANOVISKO SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV ČESKÉ REPUBLIKY K NÁVRHU KONCEPCE DOKONČENÍ REFORMY VEŘEJNÉ SPRÁVY ING. JOSEF BARTONĚK PŘEDSEDA SMS ČR SENÁT PČR.
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Elektronické skartační řízení z pohledu menších původců
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Informační systém sociálních služeb v Moravskoslezském kraji
Stavební legislativa – možnosti zefektivnění přípravy staveb
PODNIKATELSKÁ RADA 23. zasedání
Transkript prezentace:

Celní správa České republiky www.celnisprava.cz Dotazník vybraným významným subjektům ČR související s dopady celního kodexu Unie na povolovací řízení a program Oprávněného hospodářského subjektu k 1.5. 2016

Celní správa České republiky www.celnisprava.cz MÁME ZÁJEM O VÁŠ NÁZOR Poslání celní správy vyplývá ze zákonného rámce daného zejména zákonem o celní správě a z dalších právních předpisů. Při naplňování poslání a úkolů celní správy je rovněž přihlíženo k potřebám hlavní skupiny zákazníků celní správy, kterou tvoří podnikatelská veřejnost. Ke všem  zákazníkům procesu je uplatňován pro klientský přístup v souladu s principy dobré správy.

Pro klientský přístup v praxi Modernizace Celní správy k 1.1.2013 Celní správa České republiky www.celnisprava.cz Pro klientský přístup v praxi Modernizace Celní správy k 1.1.2013 Sjednocení výkonu hlavních agend, stejná úroveň rozhodovacího a kontrolního procesu v regionu - kraji Centralizace v oblasti správy příjmů – jedna sada účtů v rámci regionu - kraje Snížení administrativy pro žadatele o povolení (krajská působnost) Možnost komunikace a konzultací při řešení problémů s jednou odpovědnou osobou v rámci krajské působnosti CÚ Celostátní centralizace vydávání povolení ručitele a užívání souborné jistoty na jednom útvaru v rámci ČR

Dotazník – změny v povolovacím řízení Celní správa České republiky www.celnisprava.cz Dotazník – změny v povolovacím řízení Cíl - získat pohled obchodní veřejnosti, která se významným způsobem podílí na celních operacích v rámci České republiky, resp. EU, na zamýšlené změny a plány v dotčené oblasti povolovacích řízení. Výsledky šetření přispějí k ucelenému pohledu, resp. zlepšování služeb, Celní správy ČR stávajícím i budoucím partnerům. Vaše názory jsou pro nás velmi cenné

Dotazník, prezentace, celní kodex Unie Celní správa České republiky www.celnisprava.cz Dotazník, prezentace, celní kodex Unie www.celnisprava.cz Clo Celní řízení Centralizace povolovacího řízení http://www.celnisprava.cz/cz/clo/celni- rizeni/Stranky/default.aspx

Děkuji za pozornost a spolupráci Celní správa České republiky www.celnisprava.cz Děkuji za pozornost a spolupráci Vyplněný dotazník prosím : odevzdejte ihned po skončení našeho setkání nebo zašlete do 14. 3. 2015 na e-mail: dotaznik@cs.mfcr.cz do předmětu: vaše EORI a DOTAZNIK-UCC …od 16.2.2015 do „dne D“ účinnosti UCC – 1.5.2016“ ...zbývá 440 dní…