Centrum pro regionální rozvoj České republiky Závěrečný seminář Interreg IIIA Česká republika-Polská republika 16.2. 2007, Olomouc RNDr. Ivo Ryšlavý Vinohradská.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9. výzva IOP - Komunikační infrastruktura veřejné správy Ing. Jana Břicháčková.
Advertisements

M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Seminář Ostrava Přeshraniční spolupráce Cíl Slovenská republika – Česká republika.
IV.regionální sympozium Jihomoravského kraje Operační programy přeshraniční spolupráce Slovensko-Česká republika 1.Iniciativy Společenství INTERREG IIIA.
Centrum pro regionální rozvoj ČR; Vinohradská 46, Praha 2; Tel.: ; Fax: Podmínky realizace.
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
Centrum pro regionální rozvoj ČR Vinohradská 46, Praha 2 | tel.: | fax: | | Kontrola.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Monitorovací výbor Rámce podpory Společenství RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce.
Závěrečný seminář INTERREG IIIA Česká republika – Polsko , Olomouc, Hotel Flóra Seminář je spolufinancován EU.
IOP 3.4 – 11. výzva Centrum pro regionální rozvoj ČR.
Integrovaný operační program – Administrace projektové žádosti a nejčastější chyby v projektových žádostech Ing. Lucie Vopěnková.
Fondy přeshraniční spolupráce Rychnov n. Kněžnou
Interreg III A Česká republika -Bavorsko Iniciativa INTERREG IIIA program přeshraniční spolupráce Česká republika- Svobodný stát Bavorsko Plzeň
Závěrečná konference IS INTERREG IIIA ČR – Polsko , Olomouc, Hotel Flora Maršálkovský úřad Dolnoslezského vojvodství Seminář je spolufinancován.
Maršálkovský úřad Opolského vojvodství 1 Zkušenosti s IS INTERREG III A a výzvy OPPS Zkušenosti s IS INTERREG III A a výzvy OPPS Piotr.
Centrum pro regionální rozvoj ČR Vinohradská 46, Praha 2 | tel.: | fax: | | Způsobilé.
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
Interní seminář VÚV TGM, v.v.i Pracovní skupina GD – Správa dat (MKOOpZ) Charakteristika a přehled činností
Zlepšení prostředí v problémových sídlištích Centrum pro regionální rozvoj ČR Zadávání veřejných zakázek.
Právní základ 4 nařízení –Všeobecné (1083/2006) –ERDF (1080/2006) –ESÚS (1082/2006) –Prováděcí nařízení(1828/2006)
Role CRR ČR v rámci administrace Výzvy č. 23
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko Základní informace ADMINISTRACE PROJEKTOVÝCH LISTŮ Ing.
Fond mikroprojektů Euroregionu Silesia Závěrečný seminář INTERREG IIIA ČR-Polsko , Olomouc, Hotel Flóra.
NNO a fondy EU Plzeň 23. a Operační programy přeshraniční spolupráce Cíle 3 – Evropská územní spolupráce období Ing. Vladimír Šourek.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Zlepšení prostředí v problémových sídlištích Centrum pro regionální rozvoj ČR Mgr. Dagmar Musilová.
Vinohradská 46, Praha 2 | tel.: | fax: | | Centrum pro regionální rozvoj ČR Problémy.
Interreg IIIA Česká republika–Polsko Olomouc, Hotel Flóra Závěrečný seminář Seminář je spolufinancován EU.
Centrum pro regionální rozvoj
Základní informace k aktuálnímu stavu finančních prostředků Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky
Centrum pro regionální rozvoj ČR
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
MONITOROVACÍ SYSTÉM SF a FS PRO OBDOBÍ WEBOVÝ ÚČET ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY Nová aplikace monitorovacího systému Mgr. Matěj Mareš Odbor evropských.
Portál Jednotné digitální technické mapy
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
PROCES PROPLÁCENÍ A KONTROLY VÝDAJŮ PROJEKTU. KONTROLA VÝDAJŮ kontrolor pro vedoucího partnera projektu i partnera projektu z České republiky → Centrum.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Centrum pro regionální rozvoj ČR, Společný technický sekretariát Olomouc, Jeremenkova 40B, Olomouc,
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Hradec Králové ISSS 2006 Webové prostředí pro prezentaci programů a projektů spolufinancovaných EU se zaměřením na cestovní ruch RNDr. Blanka Fischerová.
Představení Zprostředkovatele a partnera programu Martina Bečvářová Praha (květen 2015)
Aktuální informace o programu přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Cíle 3 období Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Shrnutí programu IS INTERREG III A ČR–Polsko ve Slezském vojvodství Závěrečná konference Interreg III A ČR – Polsko 2004 – , Olomouc Seminář.
CRR ČR – základní informace. 2 CRR ČR – základní informace Centrum pro regionální rozvoj ČR je: státní příspěvkovou organizací Ministerstva.
Regionální konference Zlínského kraje Univerzita Tomáše Bati, Zlín, Příprava operačního programu přeshraniční spolupráce Cíle 3 – Evropská.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Ing. Viktor Kruml, pověřený vedením oddělení, Ústí nad Labem Ing. Marie Míšková, vedoucí.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Zdeněk Vašák – pověřen řízením Centra Naděžda Burešová– vedoucí pobočky České Budějovice Role v programovém.
OPPS ČR-PR Rozdíly v programech přeshraniční spolupráce v rámci Cíle 3 realizovaných v MSK a časté chyby Zpracovala: Ing. Markéta Hluchníková.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
Role Olomouckého kraje při implementaci programu INTERREG V-A ČR-Polsko Seminář „Jak na přeshraniční projekty s Polskem v období “, Olomouc, 3.
Centrum pro regionální rozvoj ČR Vinohradská 46, Praha 2 | tel.: | fax: | | Příprava.
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
OP přeshraniční spolupráce Slovensko – Česká republika 6. mezivládní Česko-slovenská komise pro přeshraniční spolupráci 14. prosince 2006 Modrá,
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Interreg V – A Česká republika - Polsko
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Interní postupy MAS Brdy
Databáze projektů MAS. Výzvy MAS. Úkoly pro partnery
CRR ČR – základní informace
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Centrum pro regionální rozvoj České republiky Závěrečný seminář Interreg IIIA Česká republika-Polská republika , Olomouc RNDr. Ivo Ryšlavý Vinohradská 46, Praha 2 tel.: , fax: Seminář je spolufinancován EU

Sieć kontaktów WST – Interreg IIIA Czechy-Polska Praha Síť kontaktů JTS – Interreg IIIA ČR-Polsko Varšava

Úkoly JTS na jednotlivých českých hranicích - srovnání SASKOBAVORSKO RAKOUSKO SLOVENSKOPOLSKO S-RR Oznámení žadatelům JTS S-RR JTS Formální hodnocení JTSS-RR JTS Registrace žádostí S-RRJTSS-RR JTS Tech. a fin. hodnocení S-RR Zajištění jednání ŘV JTS Hodnocení přeshranična S-RRJTS S-RR Hodnocení přijatelnost S-RR JTS

Programovací období Centrum pro regionální rozvoj ČR zajišťuje provoz a rozvoj IS Monit CZ-PL a elektronické žádosti ELZA pro individuální projekty a projekty fondu mikroprojektů v české a polské jazykové mutaci zajišťuje a udržuje databázi uživatelských účtů a přístupů k aplikaci IS Monit zajišťuje systém pro věcný a finanční monitoring projektů a přenosy dat do nadřazených IS (MSSF Central, IS IRIS)

Programovací období Centrum pro regionální rozvoj ČR připravuje prezentační a analytické materiály datového a mapového charakteru o programu a projektech – lokalizace projektů, vazby mezi žadatelem a partnery, výše čerpání prostředků EU prezentuje na webové adrese údaje o realizovaných projektech se základní informací o obsahu projektuwww.iriscrr.cz informace o projektech jsou provázány na mapový server CRR

Elektronická žádost ELZA IS MONIT Monitorovací Systém Strukturálních Fondů MSSF Central (MMR) exportní soubor přes *.XML rozhraní týdenní aktualizace Integrovaný Regionální Informační Systém a mapový server CRR ČR Výhradní licence pro CRR ČR Datové toky

Programovací období

Programovací období Centrum pro regionální rozvoj ČR má již zkušenosti se zajišťováním chodu JTS v rozsáhlém území, kde je třeba koordinovat činnost řady subjektů; má zkušenosti se zajišťováním činnosti JTS v různém rozsahu; je připraveno pro příští programovací období jako lead partner podat projekt na zajištění činnosti Společného technického sekretariátu se sídlem v Olomouci

Programovací období Centrum pro regionální rozvoj ČR připravuje ve spolupráci s ŘO zajištění provozu a rozvoje IS Monit7+ a webové žádosti pro individuální projekty a projekty fondu mikroprojektů v české a polské jazykové mutaci připravuje se na tvorbu prezentačních a analytických materiálů datového a mapového charakteru o programu a projektech – lokalizace projektů, vazby mezi žadatelem a partnery, výše čerpání prostředků EU připravuje prezentace na webové adrese - údaje o vybraných projektechwww.iriscrr.cz připravuje mapové výstupy do programových dokumentů –např. nová dotační oblast

Programovací období

Děkuji za pozornost. RNDr. Ivo Ryšlavý Vinohradská 46, Praha 2 tel.: , fax: