Ladislav Schreiber COME – automaty, s.r.o. Opava

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mgr. Libuše Přikrylová ředitelka Základní školy Provaznická Ostrava
Advertisements

HYGIENICKÁ SLUŽBA -STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV
Uzdravme svůj školní automat
MLÉKO – ROZDĚLENÍ, TRŽNÍ DRUHY
Škola: Praktická škola dvouletá
Tuky v dětském jídelníčku
stravovací režim školáků
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_01 Název materiálu:Poživatiny a potraviny. Tematická oblast:Potraviny a výživa 1. ročník Anotace: Prezentace.
KOLEKTIV AUTORŮ SPOLEČNOST PRO VÝŽIVU STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Také si myslíte, že to děláte správně?
Doplňkové stravování ve školách a jeho vliv na zdraví dětí a žáků
Základní pojmy ve výživě
Konference „ Farmářské trhy – módní výstřelek nebo vzkříšená tradice?“ Národní zemědělské muzeum Praha MVDr. Jan Váňa Státní veterinární správa.
Jitka Rusková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Jitka Rusková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Školní výchova ke zdravým stravovacím návykům dětí
Jitka Rusková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Potraviny – zdroje energie
Výživa 2.S Zakysané výrobky.
Zdravé mlsání Dana Růžičková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí, Praha 26. února 2008.
Jitka Rusková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Školáci potřebují dostatek energie především dopoledne
Spotřební koš - zařazování potravin do spotřebního koše,
Pitný režim a děti Dana Růžičková, DiS., nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí 14. května 2008.
Svačiny českých (a slovenských) dětí
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
MultiVita pomáhá s chutí růst Ing. Radka Šimánková Manažerka značky Rama.
Trendy ve spotřebě potravin v České republice
Potraviny pro zvláštní výživu
Distribuce - placement
Nejčastější závady v označování
Zásady zdravé výživy Dagmar Šťastná.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
PREZENTUJÍCÍ Olga Johanidesová Vyhodnocení úkolu hlavního hygienika ČR „Monitoring nabídky stravování v základních školách“ (podklady MZ ČR)
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
KVALITA STRAVOVÁNÍ VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ ZÁKLADNÍ ŠKOLY BUDKOV A JÍDELNĚ DĚTSKÉHO DOMOVA BUDKOV DAGMAR VEVERKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE – RNDR. JANA KREJSOVÁ
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12 _INOVACE_OV2 Název školy SPŠ a.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_PV 10 Název.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_568_ Výroba sýrů a jogurtů 2 Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Výchova ke zdraví TEMA: Zdravá snídaně a.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Mléko Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Vinterová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Mléčné výrobky. Vejce Vypracoval: Lukáš Karlík
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
října 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Tel: U Nisy 745/ 6a , Liberec 3 - Jeřáb Tel: 
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Veronika Březková Masarykův onkologický ústav Poradna pro výživu
POŽIVATINY ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU
Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Zásady správné výživy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
ZAHUŠTĚNÉ, SUŠENÉ MLÉKO
Využití regionálních surovin jako zdroje antioxidantů pro zvýšení zdravotní prospěšnosti potravin (projekt NAZV, Qj ) Farmářská burza –
Zbožíznalství pro 2. ročník oboru prodavač 2.ročník Srpen 2013
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V., MNICHOVICKÁ 62
Transkript prezentace:

Ladislav Schreiber COME – automaty, s.r.o. Opava Projekt Happy Snack Ladislav Schreiber COME – automaty, s.r.o. Opava

Happy Snack Happy Snack = systém bezhotovostního prodeje školních svačin prostřednictvím chladicích výdejních automatů Výrobky splňují výživová doporučení odborníků Název vznikl na základě průzkumu mezi dětmi na základních školách vystihuje jak obsah, tak i emoce, které mají děti s nákupem v automatu spojené angličtinu považují za moderní jazyk

Historie Projekt navazuje na program Mléko do škol, spolupráce Come – automaty a Mlékárny Kunín V letech 2006-2008 příprava projektu, internetového portálu a výrobků vhodných k zařazení do projektu

Jak automaty fungují? Potraviny v chladicích automatech uskladněny za stálé teploty, obal je chrání před neprofesionálním zacházením Prodej probíhá prostřednictvím předplacených karet, ze kterých se při nákupu odečítá kredit nebo počet odebraných výrobků Výrobky z pozic sváží k výdejnímu otvoru výtah, jsou tak chráněny před poškozením Výrobky vždy čerstvé a osvěžující Dobu trvanlivosti a množství prodaných výrobků hlídá přímo systém automatu, proto je možné zajistit optimální doplňování výrobků

Odborným garantem projektu Happy Snack Poradenské centrum Výživa dětí Hodnocení výrobků Odborným garantem projektu Happy Snack Poradenské centrum Výživa dětí Všechny navrhované výrobky prošly přísným hodnocením nutričních terapeutek původ surovin a celkové složení výrobků energetická hodnota nutriční hodnoty (množství bílkovin, sacharidů, tuků) Výrobky, které svým složením neodpovídaly požadavkům, musely být: vyřazeny vyměněny upraveno jejich složení podle požadavků nutričních terapeutek

Aktuální nabídka automatů Ochucená mléka Polotučné jogurty Housky se šunkou a sýrem Amarantové výrobky Cereální tyčinky

Partneři projektu COME – automaty, s r.o., chladicí automaty s bezhotovostním systémem výdeje potravinářského zboží Mlékárna Kunín, a. s., mléčné výrobky České bagety, s.r o., obložené housky Jaroslava Klemensová - Masoma, Dětská šunka Unilever, s.r.o., rostlinný tuk Rama Nutrend D.S., a. s., cereální tyčinky Street XL Inovační institut, amarantové výrobky Maspex Czech, s.r.o., ovocné nápoje

Budoucnost Možnost předplacení kreditu prostřednictvím internetového bankovnictví Nový internetový portál umožní sledování odebraných výrobků a dobíjení kreditu na kartách dětí

Závěr Automaty Happy Snack unikátem mezi automaty – v nabídce potraviny, odpovídající současným výživovým trendům Výrobky jsou udržovány v konstantní teplotě a pravidelně doplňovány Automat = moderní, efektivní, pohodlný, hygienický a pro školáky atraktivní způsob prodeje svačin

Děkuji Vám za pozornost!