ÚP v Hradci Králové &. 2 CONFIDENTIAL: not to be communicated without prior permission © Impress Projekt zkvalitnění řídících, organizačních a komunikačních.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P ODNIKATELSKÉ DOVEDNOSTI PRO ROZVOJ MSP A NNO V K RÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Projekt CZ.1.07/3.2.10/ Společnost pro právní a ekonomické vzdělávání.
Advertisements

Genderový audit nástroj pro vyhodnocování prosazování genderové rovnosti na úrovni organizace orientován spíše na organizaci jako takovou než na dopady.
TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Národní konference kvality 2014 Hradec Králové Kompetence.
KDO JSME SLUŽBY personální management Výběr pracov níků Personální poradenství Vzdělávání Psychologické služby KONTAKT PROFI-MEN, v.o.s. personální management.
Význam mezinárodního dobrovolnictví pro rozvoj jednotlivce a otevřené společnosti Uznávání neformálního vzdělávání, Praha Robin Ujfaluši, ředitel.
Snímek 1 Efekty podnikové informatiky J. Pour Katedra IT VŠE ČSSI, Praha, 15/12/2006.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Hodnocení
Zefektivňování, zvyšování výkonnosti a kvality
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Analýza pracovního místa Katedra řízení Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Firma ABC– cesta k budoucnosti. Dlouhodobé cíle projektu: nastavit systém řízení cílů a následně implementovat ve firmě ABC připravit prostředí /SW MBE/
Základ kvalitního vyjednávacího týmu = dobře vyškolený kolektivní vyjednavač 3 základní stavební kameny kvalitního vyškolení: 1.Odborné znalosti 2.Techniky.
1 Grantové schéma Vyrovnávání šancí žen a mužů Národní vzdělávací fond.
Profil HR poradce a školitele
Nabídka personálních služeb
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Genderový audit ve společnosti CertiCon a.s.
Konference Hodnocení pracovního výkonu JUDr
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
© HMP 2003 DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Trenér TRÉNINKOVÁ ČÁST „Řízení lidských zdrojů“ Trenér.
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastEkonomika a účetnictví – Činnosti ve výrobním.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Hodnocení prací, jako základ spravedlivého mzdového a motivačního systému.
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
- manažerská práce je závislá na lidských zdrojích - manažeři uskutečňují cíle podniku prostřednictvím svých spolupracovníků - personální management se.
30. – 31. října 2014 © Life Skill Coaching New Zealand.
1 BOJ NA TRHU PRÁCE aneb bojujeme se ctí Kateřina Cempírková HR manager 21. května 2008, Praha.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Manažeři ČSOB Rozvoj kompetencí a využití potenciálu
Firemní kultura - změna motivační strategie
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Máme spolupracovníky, kteří plní naše vize a odpovídají potřebám společnosti ?
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Podniková ekonomika Personální činnost.
Pohled zhora. Z čeho vycházíme... Jedinou konstantou dneška je změna Změna musí být řízená Změny musí být dosaženo efektivně Projektů je kolem nás mnoho.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Systém 360° zpětné vazby v Cabot Corp.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
1 Ja “Zaměstnanec přichází kvůli firmě, ale odchází kvůli manažerovi“ Jak efektivně vzdělávat manažery Mgr. Petra Voráčová INC Consulting spol. s r.o.
Období snižování nákladů Důvody proč vzdělávat a jejich zřetelnost Hynek Rais Česká pojišťovna 22. července 2004.
Propojení „soft“ nástrojů a „hard“ podpory je nutnost
MANAGEMENT V PODMÍNKÁCH ZEMÍ VÝCHODNÍ EVROPY A RUSKA. Dle strategií České republiky jsou oblasti působení českých podniků na mezinárodních trzích jednou.
VIII. Jarní konference energetických manažerů Poděbrady, 10. Března 2004 Trendy v energetickém managementu v ČR a EU Ing. Vladimír Dobeš, M.Sc. ředitel.
Management - Organizování
Projektová výuka na školách HEURÉKA CZ, spol. s r.o vzdělávací společnost pro podporu a rozvoj efektivity a adaptability lidských zdrojů a mezilidských.
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k Na realizaci průzkumu se podílely: Krajský úřad Jihomoravského kraje a Úřady práce Blansko, Brno.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Úvodní schůzka k projektu „Optimalizace procesů a nastavení způsobu komunikace“ Fulnek
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
Vzdělávání ředitelů středních škol kraje Vysočina Zkrácený název „Ředitel“ „Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš co ochutnáš....“ Forest Gump.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Komunikační chyby vedoucích pracovníků ve vybraném podniku Autor bakalářské práce: Alena Strakošová Vedoucí bakalářské práce: Ing. Iveta Kmecová, Ph.D.
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Společenská odpovědnost a školy
Základní škola, Znojmo, náměstí Republiky 9
Management. Management Management Způsoby a metody řízení podnikatelských i nepodnikatelských celků tak, aby dosahovaly určených cílů Společenská věda.
Síť Mateřských center o.s.
Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybraném podniku
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU
Transkript prezentace:

ÚP v Hradci Králové &

2 CONFIDENTIAL: not to be communicated without prior permission © Impress Projekt zkvalitnění řídících, organizačních a komunikačních dovedností vedoucích pracovníků a specialistů ve společnosti Impress Skřivany

3 CONFIDENTIAL: not to be communicated without prior permission © Impress Výrobní podniky IMPRESS ve světě Lint Bloomsburg Weirton Pontevedra Ludres Moëlan La Flèche Roye Schweighouse Veauche Villeneuve-sur-Lot Vaja Buftea Znojmo Teplice Skrivany Wedel Cuxhaven Seesen Mönchengladbach Zaandijk Leeuwarden Hoogeveen Deventer Salacgriva Norwich Grantham Rhymney Montecchio Incisa Magenta Lucca Aprilia Cava Terminal Island Escalon American Samoa Puerto Rico SeychellesJapan Pago Mayaguez Victoria- Mahé Nagahama Doesburg Weissenthurm 50 závodů 8000 zaměstnanců 600 zaměstnanců v ČR

4 CONFIDENTIAL: not to be communicated without prior permission © Impress Skřivany – největší dodavatel polotovarů Stříhání a povrchová úprava plechů Výroba kovových vík

5 CONFIDENTIAL: not to be communicated without prior permission © Impress Strategie Impress / Firemní hodnoty Spokojený zákazník – naplnění požadavků Spokojený zaměstnanec – odměňování, benefity, vzdělávání, sociální zázemí Firma příležitostí – „Pokud lidé chtějí, mohou“ Učící se organizace – systematické vzdělávání Firemní kultura – otevřená, přátelská, orientovaná na týmovou práci a výkon Firma rovných příležitostí pro ženy, muže, různé národnosti a věkové kategorie

6 CONFIDENTIAL: not to be communicated without prior permission © Impress Důvody pro realizaci projektu Nutnost přizpůsobit se prostředí a požadavkům mezinárodní firmy Trh práce nenabízí techniky - strojaře s manažerskými dovednostmi Nejslabšími články řídícího procesu – liniový a střední manager Vzdělávání jako klíčový motivační prvek pro získávání a udržování kvalitních spolupracovníků

7 CONFIDENTIAL: not to be communicated without prior permission © Impress Rámec projektu FINANČNÍ PODPORA 2,43 mil. CZK

8 CONFIDENTIAL: not to be communicated without prior permission © Impress CÍLEM NAŠEHO PROJEKTU JE systematicky proškolit minimálně 45 klíčových zaměstnanců v oblastech Soft Skills Komunikace Motivace a Řízení týmu Sebeřízení Organizace času Finanční řízení BOZP Pracovní právo Týmová práce

9 CONFIDENTIAL: not to be communicated without prior permission © Impress 1 modul Ekonomika pro neekonomy ROZSAH PROJEKTU květen 2006 – duben 2008 náklady na 1 účastníka cca 49 tis. Kč

10 CONFIDENTIAL: not to be communicated without prior permission © Impress Sledované přínosy projektu Průměrná účast na realizovaných akcích 87,6% Zpětné vazby jsou pozitivní Workshopy jsou vedeny interaktivně, každý účastník dostává prostor trénovat získané dovednosti Strategie, vize a cíle jsou prostřednictvím workshopů uváděny v život Mix účastníků dává možnost poznávat práci a problematiku jiných oddělení a více se chápat navzájem Outdoorové akce podporují týmového ducha a společný prožitek v neformálním prostředí

11 CONFIDENTIAL: not to be communicated without prior permission © Impress Požadovaný výstup projektu Účastník projektu se stává sebevědomým, a vysoce produktivním odborníkem. Dokáže vidět problematiku firmy v širších souvislostech, dokáže uplatnit řídící techniky a vést lidi ke zlepšování výkonnosti, kvalitě, bezpečné práci, ochraně životního prostředí.

12 CONFIDENTIAL: not to be communicated without prior permission © Impress Děkujeme za pozornost a přejeme příjemný den