Výroční shromáždění TG 24. 4. 2014 Pravidelné setkání vedení školy s rodiči žáků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Advertisements

Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
Pololetní zhodnocení průběhu projektu Chci zůstat ve škole, reg. č. CZ.1.07/1.2.33/ za období září 2013 – leden 2014.
České komory fitness o.s Praha, Ohradské nám. 1628/7a 1.
Přijímací řízení.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
Popis školících a informačních aktivit CERMATu
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Gymnázium U Balvanu Eliška Patrmanová, 3.A.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Očekávaný přínos Tematická oblastOperace s reálnými čísly Téma PředmětMatematika RočníkPrvní Obor vzděláváníUčební obory.
12. září 2014 Slide N° září 2014 Slide č. 1 Sekretariát Urbact URBACT II Evropský program územní spolupráce při integrovaném a udržitelném.
Den otevřených dveří
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Prezentace školy.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
zahajovací třídní schůzka 14. června 2013
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
Problematika systému přípravy učitelů a stav výuky tělesné výchovy na vysokých školách Materiál pro 21. zasedání předsednictva Rady vysokých škol dne 20.
EHP a Norské Fondy Suzana Jovaševićová Ministerstvo financí ČR – Národní kontaktní místo.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.

Zpráva o činnosti SK RVŠ 17. zasedání předsednictva RVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
 zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů  zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů (rozpočtová pravidla),
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Výroční shromáždění TG
Výroční shromáždění TG Pravidelné setkání vedení školy s rodiči žáků.
Oficiální jazyk: Němčina (dialekt – curyština) 5maturity pro dospělématurity k povolání 4 odborné maturity 3vyšší střední odborné školy 2gymnázia (4,
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
Plánování ve škole. Obsah právní předpisy výuka a vzdělávání žáků / studentů prevence negativních jevů mimoškolní aktivity administrativní záležitosti.
Projekt UNIV 3 – podpora procesů uznávání Rekvalifikační program Profesní kvalifikace:MANIKÉRKA A NEHTOVÁ DESIGNÉRKA ( H) Termín:1. 8. –
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Činnost SK RVŠ za období prosinec 2010 – únor Sněm RVŠ, Praha Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 5. sněm RVŠ, 20. června 2013 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání
Třídní schůzky 1. A Třídní učitelka:
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
Střední škola umělecká a řemeslná PROJEKT EVA. 10 oblastí hodnocení: 1.Cíle a jejich dosahování, ŠVP, základní dokumenty 2.Vnitřní pravidla života ve.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Výroční shromáždění TG Pravidelné setkání vedení školy s rodiči žáků.
TŘÍDNÍ SCHŮZE 7. září Program Školní řád a pravidla hodnocení 2015/16 Úprava začátku a konce odpolední výuky Plná moc Výběr střední školy a přijímací.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Rodičovská unie , 17:30.
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Školní vzdělávací program
Transkript prezentace:

Výroční shromáždění TG Pravidelné setkání vedení školy s rodiči žáků

Projednávaná problematika Škola v roce 14 Hospodaření v roce 13 Jak vidíme rok 15 a dál? Učitelský sbor Školská rada TG Proběhlé a připravované akce Spolupráce s partnerskými školami Prázdninové činnosti a začátek příštího školního roku Třídní schůzky v kmenových učebnách

Škola v roce 14 V jedné budově stále působí 2 školy – TG a Euroškola Pozitiva a negativa – jak je vidíme po necelých 2 letech Možnosti pro další soužití (reálné alternativy) Inspekce v únoru Kdo další nás sleduje? Jak se žije se dvěma primami? Stále je tady ISO 9001 a Valná hromada společnosti ESO a role TG

Ekonomické informace Hospodářský výsledek 2013 Výnosy: ,-Kč Náklady: ,-Kč Rozdíl: ,-Kč Použití: fond rozvoje školy (naplnění ustanovení zákona č.306/1999 Sb.) Rozpočet TG na rok 2014 (bude projednáno VH) Výnosy: ,-Kč Náklady: ,-Kč Smazání ztráty za 2011 Výše školného na rok 2014/15: ,-Kč Slevy: - sourozenecké sociální – žádost prospěchové (Směrnice 6/2013)

Jak vidíme rok 15 a dál Návrat k plnému stavu s 8 ročníky (9 tříd TG) Provoz s menší kvartou Synergie s Euroškolou i ostatními Euroškolami (přenášíme to pozitivní) Opět maturitní starosti Kvalitní a moderní výuka Vyvážené aktivity Funkční trojúhelník: škola-žáci-rodiče

Učitelský sbor TG Bez zásadních změn Návrat kolegyně Hrstkové (Hrdličkové) TV-Ge? Hodnocení výstupů učitelů v rámci ČŠI Hospitování vedení školy Jak vidí ředitel TG „přidanou hodnotu“ Další vzdělávání učitelů, zákon 563/2004 Sb.

Působení školské rady TG ŠR funguje ve III. období ve složení: M. Houser (předs.) E. Zouplnová, M. Hausdorová, P. Mareš, D. Makovičková Nutno doplnit o 1 člena – z řad rodičů - výzva Stálý host – ŘG R. Jendřejas Hodnocení činnosti Rady dle § 167 a 168 zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) – objevuje se ve výročních zprávách, naposledy za školní rok 2012/13 Jednání školské rady probíhá v souladu s ročním plánem, v letošním školním roce se rada sešla jednou v září 2013 a jednou v březnu ( ) Co se řeší? Podněty posílejte prosím na adresu předsedy ŠR –

Proběhlé akce školy Adaptační a přírodní kurz (9. – ) Projektová výuka „Nic není zadarmo“ – listopad 2013 Otevření studentské Krafárny (podnikavá třída 2 alfa) Bruslení na Hase a Vánoční besídky – prosinec 2013 Lyžařské kurzy na Stráži a v Rokytnici – leden dny otevřených dveří – celorepublikový – soukr. školy, 1 v lednu a 1 v únoru („Valentýnský“) Ples TG – Retro Music Hall – Olympiády a soutěže (intelektuální i sportovní), organizace jazykové soutěže ANJ pro P7 – 17. a Přednášky – „odborníci do školy“ – ožehavé problémy – zdraví, ekologie, člověk a společnost Účast na řadě výstav a exkurzí – snaha o smysluplnost Kulinářské odpoledne (P. Stupka a A. Vignerová) …

To jsme letos prožili

Připravované akce školy Filmová (půl)noc TG ( zítra ) Techmánie Plzeň – primy Přijímací zkoušky 1. kolo 24. a kolo a Vnitřní audit – ISO 9001 a Volno ředitele školy Trojskok 19. až – písemné a ústní Slavnostní předání certifikátu za Trojskok – Trojský zámek – Červnové výjezdy: Brusel , Vodácký kurz – Sázava , Eko-sportovní Ostružno Raftování a Olympijský den na Trojském kanále: Zahradní slavnost – organizují dívky septimy Předání závěrečného vysvědčení: Adaptační kurz + sportovně-relaxační pobyt: (nižší stupeň gymnázia)

Spolupráce s partnerskými školami Společný projekt „Poznáváme kořeny…“ Pravidelná výměna informací a sdílený úspěch Společná příprava zajímavých aktivit (sporty, soutěže, fiktivní firmy, společenské akce a další) „Oprášení“ finanční gramotnosti pro žáky nižšího stupně Konzultace mezi učiteli, oblast dalšího vzdělávání Mezinárodní spolupráce

Prázdninové činnosti Příprava 9 učeben pro žáky TG, převzetí velké učebny IT Opravy a malování v učebnách Standardní revitalizace sítě IT, nové PC v malé učebně IT Přípravné kurzy pro žáky – cizince (spolupráce s Prague-Student s.r.o.) Příprava nového školního roku a společného výjezdu v září 2014

Diskuze, závěr Otázky přítomných Přesun do kmenových učeben a zahájení třídních schůzek Děkujeme za pozornost vedení Trojského gymnázia s.r.o.