Tak jsme se p ř átelé p ř es všechny potí ž e, na našem podzimním setkání všichni sešli. Chyb ě l Petr, toho jsme omluvili. 20. zá ř í jsme se zase sešli,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.
Advertisements

Změň, co změnit můžeš, ostatní nech být..
KOSTELY A KAPLE V MĚSTSKÝCH ČÁSTECH BRNĚ
FARNÍ CHARITA Karlovy Vary
 (asi 1250 – 24. srpna 1290)  nejvýznamn ě jší p ř edstavitel krumlovské v ě tve č eského šlechtického rodu Vítkovc ů  druhorozený syn Budivoje z Krumlova.
Vernier LabQuestVernier LabQuest a barometr BAR-BTAbarometr BAR-BTA.
Trhlina ve džbánu.
VÝLET DO MORAVSKÉHO KRASU
METODICKÝ LIST Prezentace je určena k opakování a proto je vhodné, zařadit ji na začátek školního roku. Předcházejí jí další dvě: měkké slabiky a tvrdé.
T - STYLE T – STYLE, s.r.o. Fiktivní firma při Obchodní akademii a VOŠ
Noc ve škole Sára Marynioková.
Odměna za velmi dobrou práci Pozvánka na velikonoční dovolenou od (Plavky nejsou za pot ř ebí, koneckonc ů jsme mezi námi)
Milé kolegyn ě, milí kolegové, j ako ka ž dý rok vás zveme na dovolenou.
Milé kolegyn ě, milí kolegové, Jako ka ž dý rok vás zve ř editelství firmy na velikonoční dovolenou od (Plavky nejsou za pot ř ebí, koneckonc.
Projektový den Evropa ve škole, škola v Evrop ě ZŠ a MŠ T ě šetice, , p ř ísp ě vková organizace.
Co napsat do pisku Co vytesat do kamene.
N ě co pro úsm ě v – fotografie Upravil: s.m.. č arod ě jnice.
Richard Liška Jan Bo č ek.  Tu čň ák je pokrytý pe ř ím, které mu ve studené vod ě slou ž í jako potap ěč ský neoprén  Kdy ž je tu č nák ů m zima tak.
Welcome, wilkommen, bienvenidos in Šumperk. Šumperk.
Letošní spá č i – Jarda, Honza, Markétka, Martinka, Standa, Št ě pán, Jirka a Martin. Najdete vet ř elce? (já to nejsem )
Zahradní slavnost Základní škola, Hostinné, Sluneční Křest publikace Sluneční pozdravy.
Nábo ž enství  islám  nejmladší z 3 tzv. abrahamových nábo ž enství  druhé nejrozší ř en ě jší nábo ž enství  Korán  monoteismus  46 stát ů  Šárí‘a.
Slavnostní otevření MODELÁŘSKÉHO LETIŠTĚ LMK Morava Ve Vysočanech.
Žena (návod pro muže).
Tak kdy již přijde je ta naše maminka? ??
Krou ž ky školní dru ž iny Výtvarný krou ž ek  Ve výtvarném krou ž ku d ě ti zkoušejí malovat r ů znými technikami  Uplat ň ují výtvarný talent  Pracují.
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Prezentace se p ř ehraje sama.. Non schoale sed vitae discimus.
Pro č práv ě hotelový porcelán?. N ě co málo o G. Benedikt G. Benedikt je č eská porcelánka, kterou vlastní č eský majitel, její historie se za č ala.
Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli.
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
Doufám, že mi ho pošleš zpátky! Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !!
Centrum pro katechezi Olomouc, Nem ůž eme ho vid ě t o č ima kolem sebe, proto ž e je neviditelný. Nem ůž eme ho vid ě t ani rozumovou úvahou, proto.
Automatická presentace se zvukem
Skoro denn ě dostávám od svých p ř átel maily. Jsou rozli č né. N ě které krati č ké, jen tak pro informaci, nebo upozorn ě ní, ale také n ě které,
Vypracoval: Kryštof Ko ň ák. Hlavní informace Nejvyšší bod: vrch Tele č ek (399 m.n. m.) Nejni ž ší bod: hladina Vltavy (177 m. n. m.) Historická zem.
Chci vám ř íci - DĚKUJI ! Za všechny ty v ě ci, o které jsem sice nikdy nežádal,
Poděkování všem návštěvníkům mého webu:
ˇ (H2O).  Voda je velmi č astým nám ě tem v um ě ní. Vyskytuje se tém ěř ve všech um ě leckých sférách….a ť u ž se jedná o fotografii, obrazy, hudbu.
AIRSOFT.
Photo by Aneta Brožovská Present by Aneta Brožovská.
-Dalším hr ů zostrašným místem je práv ě „uli č ka smrti“ -Pro č zrovna „uli č ka smrti“? -Šlo o to, ž e z podzemní místnosti vyšla nap ř. č ty řč.
 m ě sto s nejslavn ě jší historií na sv ě t ě, které je uctíváno jak bohy, tak lidmi. Okouzlující hlavní m ě sto Ř ecka bylo odedávna kolébkou civilizace.
Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
Poslední cesta vede k nám! POH Ř EBNÍ SLUŽBA Poh ř ební služba Hálkova 42 Jihlava- Helenín
Peter Griffin ja zhruba č ty ř iceti letý mu ž. Pracuje jako d ě lník v továrn ě na hra č ky. Jeho nejoblíben ě jší č inností je koukání na televizi,
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Stran č ice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Ř ehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R18_ Slovní úlohy s procenty TEMA:
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk - 4.ročník Autor: Mgr.Michaela Krbušková SLOVNÍ DRUHY Co u ž známe ? Jaké slovní druhy mohou vyjad.
Návštěva VYSOČAN Molenburku melodie Úvod Do obce v Moravském krasu Vysočan- Molenburku přijeli autem z Brna Vladimír a Karel. První jejich.
Název školy: Základní škola a mate ř ská škola Doma ž lice, Msgre B. Staška 232, p ř ísp ě vková organizace Autor: Mgr. Dana Dufková Název : VY_12_INOVACE_28_Karel.
Posvícení je obvykle vnímáno jako vzpomínková slavnost na posv ě cení kostela. Sazená, p ř esto ž e vlastní kostel nemá, má aspo ň své posvícení. Slaví.
Vypracovala Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mlado ň ovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Nosorožec dvourohý  Nosorožec se jeden druhému spíš vyhýbají, proto spolu ani moc „nemluví“. Samci na sebe výhr ů žn ě funí nebo frkají. Zvuky, které.
OVESNÉ KULIČKY (Rahima) 20/10/15 | Recept | AfghánistánAfghánistán
Když vlastní rodina chybí
Slavnostní otevření MODELÁŘSKÉHO LETIŠTĚ
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE Bučovice,
PODZIM 2017.
Někteří z Poláků neuměli hrát florbal a tak jsme je to učili
Marie Curie Skłodowská Vytvořil V.Pawlas
Transkript prezentace:

Tak jsme se p ř átelé p ř es všechny potí ž e, na našem podzimním setkání všichni sešli. Chyb ě l Petr, toho jsme omluvili. 20. zá ř í jsme se zase sešli, dob ř í kamarádi, které zajímá historie a kte ř í stále na dotvá ř ení historie Molenburku a p ř átelé na historii rodiny Hudc ů pracují. Zase jsme trochu pokro č ili a dohodli se, ž e ješt ě i p ř es naše velké stá ř í, budeme dále hledat ko ř eny našich p ř edk ů a molenburských rodák ů.

 Jako vždy, první na naše setkání p ř ijel nejmladší benjamínek Vladimír

 Vladimíra následoval Jeník, zase jako vždy, doktor Elegán s vázankou a v záv ě su p ř ijeli z O ř ešína a Jehnic

Jeníku, moc d ě kuji za „O ř echovku.“

Jirka Hudec, syn Jaroslava sta ř e č ky nejd ř íve povozil Moravským krasem a Drahanskou vrchovinou na prohlídku starých památek

Kaple svaté Barbory v Rudicích

 Jiří, inženýr a olympionik se vzorně stará o tatínka

P ř átelé jsou s ť astní, ž e mohli zase p ř ijet.

Tak, naše sestava host ů je kompletní. Kluci, d ě kuji za slivovici a za kalvádos.

Na uvítanou se musí otev ř ít šampa ň ské

Fotil Vladimír

Podávala se „houbová omá č ka na smetan ě “

František zase pokro č il a informuje nás o v ě tvi HUdc ů „Pra ž ák ů “

František musí zavolat babi č ce, ž e je v po ř ádku

Naše sestava: MUDr. Jeník Hudec, Vladimír Hudec, Jaroslav Hudec, RNDr. František Tonar, Hedvička a Antonín Jirušek

Hudcové s Hedvičkou

Vzorní potomci. Nezapomněli také navštívit rodný statek č. 1. svých rodičů a předků a na něm manžele Škaroupkovi

K luci, jak to vidím, tak jsme ješt ě Fešáci a na ja ř e ješt ě zasejem.Tonda..

Pro vzpomínku na naše krásné setkání………Tonda….