ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období 1.11.2007 – 31.3.2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Advertisements

Finanční kontrola Zákon č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů veřejnosprávní kontrola kontrola podle mezinárodních.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Odborné diskusní fórum, 13. února 2014 Rámcový rezortní interní protikorupční program bod 5: Vyhodnocování IPP.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014
Pracovní setkání s účetními obcí Zlínského kraje Schvalování účetních závěrek Zlín, 3. října 2013 Ing. Leona Kočařová Odbor ekonomický Krajského úřadu.
II. ŘÁDNÁ VALNÁ HROMADA ČESKÁ ASOCIACE ČISTÍCÍCH STANIC
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
1 Sdružení řemesel a malých podniků ve stavebnictví (CAPEB) FINANCOVÁNÍ SOCIÁLNÍHO DIALOGU Leden 2008 Seminář o sociálním dialogu 15. únor 2008 (na projektu.
Strategie OS KOVO v kolektivním vyjednávání Piešťany,
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE období
Problémy a řešení stranické struktury Kateřina Klasnová místopředsedkyně strany VV.
Kontrolní procesy. Funkce kontrolního procesu Dohled Srovnávání Náprava odchylek Ovlivňování budoucích rozhodnutí (zpětná vazba)
Bibliotheca academica – CPVŠK 2008, 4.– , Plzeň Činnost v období listopad 2007 – říjen 2008 Iva Prochásková
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Plzeň, září 2008,
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Systém kontrol realizovaných u příjemců Ing. Lukáš Brabenec 25. září 2013.
14. jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 20. listopadu 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Okresní sdružení ČUS Tábor
Právní aspekty genderového rozpočtování v České republice JUDr. Kristýna Outlá Praha.
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
Obsahový návrh členské schůze ČRS MO
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
1 Postup pro udělování značky NaturProdukt TÜV NORD Czech Ing. Jiří Němeček Černý most
8. jednání Monitorovacího výboru pro OPPP hotel Yasmin Mariánské Lázně 23. – hotel Monty.
Odbory zemědělských agentur a pozemkových úřadů Činnost ZAPÚ v Programu LEADER ČR.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období
Deváté jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 4. června 2007 hotel Jalta.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE období –
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Cheb, října 2007,
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_282.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, Neratovice, tel.: , IČO: , IZO: Ředitelství.
Informace o činnosti Společnosti revizního lékařství ČLS JEP
Struktura zápisu porady Plán porad
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Seminář pro příjemce Ing. Jana Šůchová NVF. Phare 2003 RLZ Zprávy projektu: -Měsíční přehledy aktivit -Čtvrtletní technická zpráva -Čtvrtletní finanční.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 18. schůze PRVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Funkční požitky za rok 2006 členům výkonného výboru a kontrolní komise.
Program zahájení - Petr Pavlinec, KÚ role systémového integrátora - Martin Vimr, PH organizace projektu - Vladimír Kvarda, PH obsazení projektového týmu.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
ZPR Á VA O ČINNOSTI KONTROLN Í KOMISE za obdob í –
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Návrhy usnesení Usnesení č. 07/12/08-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Usnesení – bod 1. Usnesení č. 30/11/14-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Návrhy usnesení Členská schůze sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty Restaurace u Boudů
01.14 Inventarizace majetku
1. shromáždění společenství vlastníků Jan Sedláček Jan Oppelt Ivo Kopřiva Tomáš Frkal.
Odbory zemědělských agentur a pozemkových úřadů Činnost ZAPÚ v Programu LEADER ČR.
16. prosince 2015 Jednání Rady vlády pro národnostní menšiny.
SLAVKOV Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Členská schůze MAS Opavsko.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Informace o konkrétních nedostatcích zjištěných MF při kontrolách hospodaření PO v rámci přezkoumání hospodaření JMK Pracovní schůzka s ekonomy neškolských.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
Setkání Kontrolní komise BD Svatý Ján, Kuřim s domovními důvěrníky
Zpráva kontrolního výboru
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Okresní sdružení ČUS Tábor
8. řádná schůze - shromáždění vlastníků jednotek Společenství pro budovu Hugo – Biografy Barrandov úterý od 18:00 hodin.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 11. jednání Řídicího výboru IPRÚ
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
Transkript prezentace:

ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období –

Kontrolní komise ve složení: předsedkyně Ing. Petra Bromová, členové Mgr. Lucie Musilová a Ing. Vratislav Filler, Ph.D. V období – prováděla kontrolní činnost v souladu se schváleným plánem činnosti kontrolní komise (č.j. KK ). 1.1 Kontrola práce výkonného výboru Zástupce kontrolní komise se zúčastnil schůzí výkonného výboru konaných v termínech , , 14.1., Schůze probíhaly věcně a v souladu se stanovami klubu. 1.2 Kontrola zápisů ze schůzí výkonného výboru Kontrolní komise pravidelně kontrolovala zápisy ze schůzí výkonného výboru. Zápisy jsou v souladu s průběhem schůze a úkoly z nich vyplývající jsou plněny. 1.3 Kontrola činností klubu vyplývajících z usnesení členské schůze Usnesení č. 08/12/07-4: „Členská schůze ukládá zapisovateli zpracovat zápis a předat jej ověřovatelům k ověření v termínu do “ - usnesení splněno Usnesení č. 08/12/07-5: „Členská schůze ukládá ověřovatelům ověřit zápis a předat jej prezidentovi sportovního klubu v termínu do “ - usnesení splněno

1.4 Kontrola prezentace klubu Kontrolní komise prováděla průběžnou kontrolu webové prezentace klubu a jednotlivých prezentací v tiskovinách. (č.j. KK ). S výsledky byl pravidelně seznamován správce webové prezentace. Případné nedostatky byly neprodleně odstraněny. 1.5 Kontrola plánu činnosti na rok 2007 Kontrolní komise provedla kontrolu plánu činnosti na rok Aktivity klubu probíhaly v souladu s plánem činnosti. Kontrolní komise neshledala na prezentaci klubu v roce 2007 žádné závažné nedostatky. 1.6 Schůze KK Kontrolní komise se sešla Zápis ze schůze je umístěn na webových stránkách klubu (č.j. KK ). 2.Kontrola podkladů na členskou schůzi Kontrolní komisi byly v souladu se stanovami předloženy veškeré podklady připravené k projednání na členské schůzi. Kontrolní komise podklady doporučuje k projednání na členské schůzi.

3.Kontrola účetnictví a majetku dle plánu činnosti kontrolní komise Kontrolní komise provedla dne kontrolu účetnictví klubu (č.j. KK ). Účetnictví je vedeno řádně a dle platných přepisů v ČR pro účetnictví občanských sdružení. V účetnictví nebyly kontrolou shledány žádné nedostatky. Kontrolní komise provedla ke dni , za účasti hospodáře klubu, kontrolu majetku (inventarizační zápis č.j. KK ). Kontrolou nebyly shledány žádné nedostatky. 4.Závěr Kontrolní komise neshledala žádné nedostatky v činnosti klubu. Výkonný výbor hospodaří se svěřenými prostředky klubu účelně a o chodu klubu vede záznamy vyhovujícím způsobem. Práce výkonného výboru vede k udržení a rozvoji klubu v jeho hlavních i vedlejších činnostech. Petra Bromová, předsedkyně kontrolní komise