Příběh rodiny Pažoutovy… Shoda jmen může být náhodná, příběh není podle skutečné události…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení na střední školy
Advertisements

Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.
Výstavba sportovního areálu 20
VY_ 32_INOVACE_Čj.Žá.13.
Zápis 2014 ZŠ Ostrava-Michálkovice.
Zapisovatelé do informačního systému evidence obyvatel
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Sada č. XIV Identifikátor sady: VY_32_INOVACE_Sada XIV _ SP, DUM č.18
Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
Životopis VY_32_INOVACE_ČJ-S 8.,9.14
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
 motivace žáků studovat tyto obory na středních školách  podpora řemeslné zručnosti dětí.
RODINA Maminka a tatínek jsou mí rodiče.
DOMOV ADRESA oslovení jméno a příjmení ulice a číslo domu obec, město
Změny právních předpisů s účinností od
SVNIT Přednáška M. Horáková
Matrika Věra Graplová, DiS.
Matrika – otázky a odpovědi Vidimace částečné listiny
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Rodina TÉMA: Příbuzenské.
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 20 S PŘECHODEM DESÍTKY
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
ŠKOLSTVÍ V ÚJEZDĚ NAD LESY. MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
Tuto část odevzdejte do školy nejpozději do: Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK 1
Porada krajských úřadů, magistrátů měst Brna, Ostravy a Plzně a Magistrátu hl. m. Prahy Praha, 11. června 2012.
SADA č.22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO DUM č.17
Výkon státní správy na úseku evidence obyvatel Zlín,
Evidence obyvatel.
VY_32_INOVACE_16_05.  Název:Občanem státu   Anotace:Prezentace, která slouží k osvojení si informací, které vyplývají z občanství v ČR   Autor:Mgr.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Jsem občanem státu Petr Machala.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
SVNIT Přednáška M. Horáková
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Životopis Střední odborná škola Otrokovice
Životopis Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Mezilidské vztahy 3. ročník
Evidence obyvatel podle z.č. 133/2000 Sb., v plat. znění.
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
Adéla Sopková Můj Telefon: ICQ:
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_10A_CJ9_02_SLOH_A_KOMUNIKACE.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠK. ROK 2014/
1 Chystaná novela školského zákona Mgr. Jaroslav Fidrmuc náměstek pro řízení sekce vzdělávání Asociace středních průmyslových škol ČR Špindlerův Mlýn,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV AUTOR: MGR. VĚRA BLAŽÍČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_Výchova k občanství TEMA: VZTAHY V RODINĚ ČÍSLO.
Výchova k občanství – 7. ročník Důležité životní doklady.
OBČANSKÝ PRŮKAZ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Název školy: Základní škola Městec Králové
Výtvarný tábor na koních
ŽIVOTOPIS Mgr. Michal Oblouk.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
Důležité osobní doklady
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Název školy: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
"ŠKOLIČKA" aneb těšíme se do školy
Informace k povinnému předškolnímu vzdělávání Mgr. et Mgr
Základní informace o přijímacím řízení na střední školy
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Soc. událostí….mateřství, rodičovství
Novinky v předškolním vzdělávání
Zapisovatelé do informačního systému evidence obyvatel
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
dne 5. dubna 2018 ve třech skupinách v 15 hodin, 15:30 a v 16 hodin
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
"ŠKOLIČKA" aneb těšíme se do školy
Transkript prezentace:

Příběh rodiny Pažoutovy… Shoda jmen může být náhodná, příběh není podle skutečné události…

Do Plzně se 12. března 2010 přistěhovala z Tachova (ul. Pomněnková 27, PSČ ) rodina Pažoutova. Zakoupili si starší rodinný dům v Radobyčicích, v Zářivé ulici č. 10, PSČ Rodinu tvoří otec Pavel Pažout (narozený v Tachově, rodné číslo: /2302 (ostatní údaje viz OP). Je zaměstnaný jako elektromechanik ve firmě Panasonic, v Plzni na Borech, Průmyslová ul. 2. Matka Eva Pažoutová (rozená Malá, v Praze, rodné číslo: /1548, ostatní údaje viz OP),je v současné době bez zaměstnání.

Mají dceru Annu (narozená 15. srpna 2004 v Tachově, rodné číslo: /5415 ) a syna Petra (narozený také v Tachově, rodné číslo /5324). Aničce bude brzy 6 let a od Ježíška dostala k Vánocům aktovku a nový penál. V Tachově Anička navštěvovala 3. MŠ v Lipové ulici č. 6. Petr by si přál přestoupit na 11. ZŠ v Plzni do deváté třídy s rozšířeným vyučováním tělesné výchovy, protože se od malička věnuje tenisu a plavání. Na 2. ZŠ v Tachově (Kozinova ul. 6) se učil anglický jazyk. Z 9. třídy by se rád přihlásil v Plzni na sportovní gymnázium. Mají pejska, tříletého jezevčíka Alberta, jehož majitelem je otec Pavel Pažout. Celá rodina je pojištěna u VZP − Všeobecné zdravotní pojišťovny (111).

Jaké povinnosti mají jednotliví členové rodiny v souvislosti s přestěhováním? Otec - matka Otec Matka Syn Petr Přihlášení obou dětí do školy 2 body Přihlášení k trvalému pobytu (včetně dětí) 2 body Žádost o vydání nových občanských průkazů 2 body Přihlášení domácnosti k odběru elektřiny, vody, plynu a nakládání s odpady (popelnice) 4 body Pojištění domu i domácnosti 1 bod Přihlášení psa Alberta 1 bod Přihláška na Úřadu práce Plzeň 1 bod Žádost o vydání občanského průkazu 2 body Otec + matka

11. základní škola Plzeň, Baarova 31, příspěvková organizace, Plzeň ZÁPISOVÝ LIST Školní rok: 2011/2012 Jméno a příjmení :Anna PažoutováRodné číslo: /5415 Datum a místo narození: TachovNárodnost: česká Státní příslušnost: ČR Bydliště, PSČ: Zářivá ul. 10, Radobyčice, Plzeň MŠ navštěvoval/a/: ANONE: Číslo MŠ a adresa: 3. MŠ Lipová č.6, TachovČíslo ZP: 111 ­­­ Jméno a příjmení otce: Pavel Pažout Bydliště: Zářivá ul. 10, Radobyčice, PlzeňČíslo tel. domů: Nejvyšší ukončené vzdělání: základní, vyučen, středoškolské bez maturity, s maturitou, vysokoškolské Zaměstnání:elektrotechnik Adresa: ul. Průmyslová 2, Plzeň – Bory, Telefon: Jméno a příjmení matky:Eva Pažoutová Bydliště:Zářivá ul. 10, Radobyčice, PlzeňČíslo tel. domů: Nejvyšší ukončené vzdělání: základní, vyučena, středoškolské bez maturity, s maturitou, vysokoškolské Zaměstnání: nezaměstnanáAdresa: Telefon: Zákonný zástupce dítěte: otec, matka Sourozenci – jménoRok narozeníŠkola Petr ZŠ Plzeň Zájmy: plaváníTělesný stav: dobrý Samostatnost:anoVady řeči: ne Žádá: ŠD, Současný zdrav.stav:brýle, pravák Po odkladu - na jaké ZŠ byli vloni u zápisu podpisy rodičů

Ředitelství 11. ZŠ Plzeň Baarova Plzeň V Plzni dne Věc: Žádost o přestup Žádám o přestup svého syna / své dcery z 9. třídy 2. ZŠ v Tachově, Kozinova ul. č.6 do 9. třídy 11. ZŠ v Plzni, Baarova 31. Nástup od: ……………………………… 1)Jméno a příjmení dítěte Petr PAŽOUT Datum narození Místo narození Tachov Rodné číslo /5324 Bydliště, PSČ Zářivá ul. 10, Radobyčice, Plzeň 2)Jméno a příjmení matky Eva PAŽOUTOVÁ Bydliště, PSČ Zářivá ul. 10, Radobyčice, Plzeň č. telefonu )Jméno a příjmení otce Pavel PAŽOUT Bydliště, PSČ Zářivá ul. 10, Radobyčice, Plzeň č. telefonu ………………………………… podpisy rodičů