….konečně dobrý vtip o blondýně..... Blondýna nastoupí do letadla, které letí do Melbourne. Usadí se v první třídě, ačkoliv má letenku do ekonomické.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Pro nastávající seniory i pro ty, které to čeká ...
Pro mé nejlepší kamarádky
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
STAŇ SE ZÁZRAK... Sk 3/1 Petr a Jan vystupovali o třetí hodině odpoledne — hodině modlitby — do chrámu. 2 Právě tam přinášeli nějakého muže, který byl.
Vysvětlení … problematiky života.
Krásné obrázky a dobře míněné rady Život je škola, problémy jsou součástí třídy, kterou procházíš, ale to, co se naučíš, Ti zůstane na cel ẏ život.
Několik rad, jak si udělat život krásnější … Každ ẏ den běž na procházku s úsměvem na tváři.
NĚCO PRO ZASMÁNÍ použij myš.
Tydenní věštec 2.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. HEJNO BĚHENIC  Jak je vám jistě známo, běhenice jsou malá stvořeníčka. Ovšem, když je jich celé hejno.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Napiš jméno krále a jeho manželky z dnešního příběhu. ACHAB A JEZABEL 2. Jak se žilo Izraelitům za vlády tohoto krále?
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
Přátelství Mám tě rád….
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Nedočkavý šéf sleduje hodinky... Už nevěří, že jeho nejlepší pracovník dorazí včas, aby dokončil jednu důležitou zprávu nutnou pro schůzi, která za chvíli.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
Hans-Joachim Marseille Aneb Luftwaffe v Severní Africe.
VTIPY MegaPrdel-CZ.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý.
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Vtipy bez hranic.
Blondýnka a 710-ítka.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.
Imperatives & chtít + aby-clauses Create sentences based on the following pattern. Vzor: Proč mi nevoláte? Zavolejte mi. Chci, abyste mi zavolal. *Taken.
Jakou událost si Židé o Velikonocích připomínají?
Červená karkulka Lucie Novotná.
Půdy (pedosféra) 9. února 2006 X.
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Jezevčí vrch 2.díl.
Název a adresa školy Střední škola zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm nábřeží Dukelských hrdinů Rožnov pod Radhoštěm Název operačního.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
Trenérka koní Trenérka koní Ahoj, já se jmenuji Karolína Slavíková a dnes vám poradím jak se starat o koně a jak dělat všecko ostatní… …jen přijďte a.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Čtyřicátá osmá sada 20 –ti vtipů Pro další vtip stačí vždy jen kliknout….
Anakolut Chlapci, když přišli ráno do školy, byla jim zima. Poslední podmínkou je zhlédnutí pěti filmů, z toho tři filmy české a dva zahraniční. Víme,
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
CO NÁS ČEKÁ A MOŽNÁ NEMINE K L I K E J.
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Ne! Jsou to cigánský frky, to zní líp.
NÁZEV ŠKOLY: ZAKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V., MNICHOVICKÁ 62
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
Pro nastávající seniory i pro ty, které to čeká ...
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
Vtipy na téma SKLERÓZA
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Konečně dobrý vtip o blondýně.
AUTOR: Mgr. Marta Severová
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
Transkript prezentace:

….konečně dobrý vtip o blondýně....

Blondýna nastoupí do letadla, které letí do Melbourne. Usadí se v první třídě, ačkoliv má letenku do ekonomické třídy.

Přijde k ní letuška a požádá ji, aby se přestěhovalala do druhé třídy, protože si první třídu nezaplatila.

Blondýna odpoví: „Jsem blondýnka, měřím 1,80 m a letím do Melbourne!“ Vzdorovitě zůstane sedět. Letuška jde tedy do pilotní kabiny a ptá se kapitána, co má dělat.

Copilot se naštve. Vstane a jde do první třídy k blondýně. Důrazně, ale zdvořile ji vyzve, aby přešla do druhé třídy, kam si zakoupila letenku. Ta nato opět odpoví: „Jsem blondýnka, měřím 1,80 m a letím do Melbourne!“ Zůstává sedět na svém místě.

Copilot se vrátí do kabiny a rozčileně líčí kapitánovi a letušce, co vyřídil. Kapitán řekne: „Počkejte, já to dám do pořádku. Uvidíte, jak rychle se přestěhuje do ekonomické třídy!“

Jde k blondýně a něco jí zašeptá do ucha. Ta okamžitě vstane, zděšeně se na něj podívá a řekne: “Promiňte, to jsem nevěděla…..“ Posbírá si svoje věci a rychle se přestěhuje do druhé třídy.

Letuška a copilot jsou z toho šokovaní a udiveně se ptají kapitána, jak se mu to podařilo. Ten jim odpoví:

„Řekl jsem jí, že první třída dneska neletí do Melbourne, ale do Bagdadu.“