Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pro nastávající seniory i pro ty, které to čeká ...

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pro nastávající seniory i pro ty, které to čeká ..."— Transkript prezentace:

1 Pro nastávající seniory i pro ty, které to čeká ...

2 „Takže vám je tedy devadesát šest“, podotkne obřadník.
Chviličku před započetím smutečního obřadu se obřadník v síni otočí ke stařičké vdově a ptá se: „Kolik bylo vašemu manželovi?“ „Devadesát vosum“, odpoví vdova, „byl o dva roky starší než já.“ „Takže vám je tedy devadesát šest“, podotkne obřadník. Dáma odpoví: „Už skoro nemá cenu chodit domů, co?“

3 Reportér hovoří se stočtyřletou dámou:
„A co je podle vás nejlepší na tom dožít se věku 104 let?“ „Že už nepodléháte nátlaku svých vrstevníků.“

4 Už jsem opravdu starej! Mám dva bypassy a umělej kyčelní kloub a koleno, bojuju s rakovinou prostaty, s cukrovkou, jsem napůl slepej, neslyším nic tiššího než startující letadlo, beru čtyřicet různých léků, z kterých jsem malátnej a mám vokna. Demence na postupu, mizernej krevní oběh, v rukách a nohách nemám cit. Už si nepamatuju, jestli je mi vosumdesátvosum nebo devadesátjedna. Už jsem přišel o všechny přátele. Chválapánubohu, že mám aspoň ten řidičák.

5 Cítil jsem, že mám tělo absolutně z formy a tak jsem se přihlásil do fitnessklubu. Rozhodl jsem se, že budu chodit na cvičení pro seniory. Ohýbal jsem se, kroutil, svíjel, skákal a potil se skoro hodinu, ale než jsem se konečně navlík do cvičebního úboru, tak cvičení skončilo.

6 „V Tescu“, užasl duchovní, „proč v Tescu?“
Starší dáma se rozhodla připravit svoji poslední vůli a sdělila svému duchovnímu svá dvě poslední přání. Jednak si přála být zpopelněna a za druhé si přála být rozptýlena v obchodním domě Tesco. „V Tescu“, užasl duchovní, „proč v Tescu?“ „Budu mít jistotu, že za mnou děti přijdou aspoň jednou za tejden“.

7 Paměť už mi neslouží jako dřív.
Jo, a taky paměť mi už neslouží jako dřív.

8 Jak zabránit tvorbě vrásek? Cpát se dokud se kůže nenatáhne.

9 Je to hrůza, když začínáte vydávat zvuky jako váš kafíčkostroj...

10 Poslední dobou je na polovině věcí v mém nákupním vozíku napsáno:
Přináší rychlou úlevu.

11 Modlitba Bože, obdaruj mě senilitou, abych zapomněl na lidi, který jsem stejně nikdy neměl rád, dej mi to štěstí narazit na ty, které rád mám, a dopřej mi zraku, abych je dokázal od sebe rozeznat.

12 ...a teď si představ, že bys tohle měl poslat pěti, šesti nebo dokonce deseti dalším. Vyprdni se na to a někomu to pošli, pokud si vůbec na někoho vzpomeneš.

13 KONEC Lubajsek


Stáhnout ppt "Pro nastávající seniory i pro ty, které to čeká ..."

Podobné prezentace


Reklamy Google