Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Trenérka koní Trenérka koní Ahoj, já se jmenuji Karolína Slavíková a dnes vám poradím jak se starat o koně a jak dělat všecko ostatní… …jen přijďte a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Trenérka koní Trenérka koní Ahoj, já se jmenuji Karolína Slavíková a dnes vám poradím jak se starat o koně a jak dělat všecko ostatní… …jen přijďte a."— Transkript prezentace:

1

2 Trenérka koní Trenérka koní Ahoj, já se jmenuji Karolína Slavíková a dnes vám poradím jak se starat o koně a jak dělat všecko ostatní… …jen přijďte a dostaňte krmení zdarma… …a také nějaké obrázky

3 Co už jsem je naučila Naučila jsem je chodit po dvou, ležet na zádech, kutálet se na zádech, sedět na zadku, skákat mě přes hlavu a kopat do velikého míče…. Naučila jsem je chodit po dvou, ležet na zádech, kutálet se na zádech, sedět na zadku, skákat mě přes hlavu a kopat do velikého míče…. …..Když přijdete tak je naučím co bude třeba.

4 Co už se jim přihodilo Víte co se jim stalo? Víte co se jim stalo? Nevíte? Nevíte? Tak já vám to teda řeknu… Tak já vám to teda řeknu… …stalo se jim to, že jsem se procházela v parku a uviděla jsem tam ležícího koně na zemi. Ten kůň byl otráven schnilím jablkem a já jsem ho musela vyléčit…. …stalo se jim to, že jsem se procházela v parku a uviděla jsem tam ležícího koně na zemi. Ten kůň byl otráven schnilím jablkem a já jsem ho musela vyléčit…. ….hurá, kůň už je zase vyléčený. ….hurá, kůň už je zase vyléčený.

5 Naše nabídka Máme moc nabídek. Máme moc nabídek. Přijďte a vyberete si….

6 To je nádhera

7 To je také nádhera

8

9


Stáhnout ppt "Trenérka koní Trenérka koní Ahoj, já se jmenuji Karolína Slavíková a dnes vám poradím jak se starat o koně a jak dělat všecko ostatní… …jen přijďte a."

Podobné prezentace


Reklamy Google