Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ne! Jsou to cigánský frky, to zní líp.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ne! Jsou to cigánský frky, to zní líp."— Transkript prezentace:

1 Ne! Jsou to cigánský frky, to zní líp.
Pár rómských vtipů Ne! Jsou to cigánský frky, to zní líp.

2 1 Malýho róma vyhodí už asi z x-tý školy kvůli špatnýmu prospěchu a chování. Starej róm neví už co s ním, a tak ho přihlásí do církevní školy. Mladej najednou začne nosit jen jedničky a i chování má vzorný. Starej se diví a ptá se ho, jak je to možný. Mladej povida: "Jdu tam do jedný místnosti, a tam je přibitej na zdi chlap. Jdu do druhy místnosti, a tam je taky přibitej na zdi chlap. V třetí místnosti taky chlap přibitej na zdi. Tato, tam se s nikym neserou!

3 2 Jde takhle chlápek po městě a má triko s nápisem "NESNÁŠÍM CIGÁNY".
Vidi ho cigán, jde blíž a ptá se ho: “Co to máš na tom triku?" Chlápek se na něho podívá a říká: To je první věc, která mě na vás sere, neumíte číst." Cigan hned volá: "Hej Dežo, Laco pojďte sem. Bude férovka. Jemu je třicet, nás je třicet." A chlápek na to: "To je druhá věc, která mě na vás sere, když se chcete bít, musí vás být přesila.„ Tu se cigán už doopravdy naštve a vytáhne na chlápka nůž. A chlápek klidně na to: "A to je třetí věc, co mě na vás sere, taháte nože tam, kde se bude střílet."

4 3 Stojí policajti na přechodu a koukaj na stopujícího cikána. Najednou ze zatáčky vyjede kamion a cikána přejede.Koukne se zpět na cikána a couvne. To udělá ještě 2x a poté odjede. Policajti na to koukaj, kroutí hlavama a potom jeden řekne: "Tak to byla brutální sebevražda, co?"

5 4 Padá letadlo k zemi a pilot křičí na cestující:
"Jeden z vás musí vyskočit,jinak se zřítíme!„ Těmi cestujícími jsou Čech, Rus, Američan a cikán. Čech okamžitě zařve: "To je jasný, vyhodíme cikána!" V tom přiskočí Američan a v klidu praví: "Pánové, žádný rasismus, uděláme to následovně. Každému položím otázku a kdo ji správně nezodpoví, tak ten z letadla bude muset vyskočit." Podívá se na Rusa a ptá se: "Jaká byla největší lodní katastrofa na světě?“ "Titanic" - odpoví správně Rus. Na Čecha: "Kolik tam zahynulo lidí?“ "1161" - odpoví správně Čech. Nakonec se Američan otočí k cikánovi a říká: "Vyjmenuj je !"

6 5 Na vlakovém nádraží hlásí rozhlas:
"Pozor, pozor, vlak z Trnavy má 95 minut zpoždění!" Dežo vztekle dupne a říká: "Kurva, skoro hodinu!"

7 6 Na silnici po autonehodě leží běloch a cikán.
Přijede sanitka, okamžitě spěchá k bílýmu. Cikán začne hulákat: "No co to je, zase rasismus!" Saniťák se k němu otočí a říká: "Jakou barvu má ta sanita? Bílou. Takže ty si počkej na tu svojí."

8 7 Přijdou cigáni do recepce hotelu a recepční na ně:
"Máte > rezervaci? Cigán: "Vypadáme snad jako indiáni, debile ?!

9 8 Ptá se mladá cikánka svý matky:
"Mami a co budeme dělat s Dežem o svatební noci???" Matka povidá: "No to ti dá Dežo to nejcenější co má, tam co ty chčiješ." Mladá cikánka na to: Tak to je ňáká blbost, protože Dežo by nigdy svoje Adidasky do dřezu nedal."

10 9 Kecaj spolu dvě cikánky, ta první říká:
"Včera jsem byla u gynekologa a prohlížel mi poštěváka". Ta druhá říká: "A kundu vidět nechtěl?" "Ne, na tebe se neptal."

11 10 Dežo dostane práci u stavební firmy. Šéf mu povídá:
"Běž natřít okna!". Po pěti hodinách "těžké" práce dojde Dežo za šéfem se slovy: "Šefe, aj ramy?

12 11 V autě jedou Laco, Dežo a Jožo. Kdo řídí? Policie

13 12 Přijde cikán na nádraží a říká: "Jednu jízdenku." "Kam?"
"Do ruky, ty píčo!"

14 13 Víte, co má cikán bílýho? Cikán má bílýho poslouchat!

15 14 Malý rom potká na ulici chlapce z vedlejšího domu a ptá se ho:
"Hadej, co dostanu k Vanocum?" "Co?“ "Tvoje kolo.“

16 15 PS: Mám cikánskou krev... naštěstí jenom na blatníku...


Stáhnout ppt "Ne! Jsou to cigánský frky, to zní líp."

Podobné prezentace


Reklamy Google