Známe to všichni. Něco, nějaký nápad se nám líbí, chceme se připojit… … a ono nic! Chybí příležitost, motivace… … ono pověstné: Budu lepší, něco udělám,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
A co vlastně děláme ? …pojď se podívat…. … jezdíme ven na kolech… … lezeme po skalách.
Advertisements

Naučil jsem se....
Příběh ZKUŠENÉHO ???? podnikatele
Kamarádi :o) :o).
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Utvořte negaci výroku, a to bez použití záporu.
Projektový den s prvky OSV
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Zbyněk Podhradský Reflexe aneb Jak to vidím já.
KAŽDÝ DEN JSME O NĚCO STARŠÍ ...
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
2013 Marek Vácha.  v seminářích se pokusíme nahlédnout do toho, co by mohlo být „křesťanství“  a podobně se pokusíme nahlédnout do oblasti zvané „environmentální.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Subjekty a předmět všeobecného osobnostního práva © Vladimír Plecitý, 2011.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ únor, 2015.
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
DEN ZEMĚ 30. dubna 2013 II. A a II. B ZŠ a MŠ Raškovice.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Botanická zahrada Dalovice Virtuální procházka reálným areálem.
Trasa 1Trasa 1 – modrá Trasa 2Trasa 2 – červená Trasa 3Trasa 3 – zelená Trasa 4Trasa 4 – fialová Trasa 5Trasa 5 – žlutá Trasa 6Trasa 6 - oranžová Mapa.
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Jak se vaří knížka Určeno pro 1.stupeň ZŠ (po úpravě možno i 2.stupeň ZŠ)
Dopis od Boha.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_489_Druhy zájmen 2 AUTOR: Mgr. Martina Ringová ROČNÍK, DATUM:
STROMY V SUCHÉM DOLE 2008.
Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice
Všechny naše lumpárny První minuty Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!! Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!!
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
Pravdy ?. Bojíme se pádu. Z výšky nebo na dno ? Když často opouštíme své známé, přátele a bližní, počítejme s tím, že jednou zůstaneme sami.
Ekokodex.
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo neumí číst.
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Základní výtvarné vyjadřovací prostředky Hledáme možnosti linky
Příklady chyb a odlišností ve zpracování knih, (které způsobují duplicity v SK ČR) Olomouc Školení pro knihovny se systémem Clavius Zuzana.
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Algoritmizace a programování Algoritmy 5 – Myšlenkové mapy.
ANOTACE Objasnit žákům pojem krátkodobý a dlouhodobý cíl, seznámit je s vytyčováním svých cílů a s využitím pozitivních vzorů. Výukový materiál.
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
Národní týden manželství „Manželství je víc než kus papíru“ únor, 2015.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Organizační informace
motto „Nevěřte všemu, co se vám k věření předkládá: Zkoumejte vše
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Naučil jsem se....
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_08_HELENA_ZMATLIKOVA Název materiálu:
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_03_8. ročník_Adresa školy
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Známe to všichni. Něco, nějaký nápad se nám líbí, chceme se připojit… … a ono nic! Chybí příležitost, motivace… … ono pověstné: Budu lepší, něco udělám, ale „až od zítřka“.

… těžko se něco dělá, když je na to člověk sám… … když chybí podobný šílenec a motivace být jedním z těch, kteří to dokázali…

… takže pro vás mám… NÁPAD! ;))

K 100 rokům skautingu pořádáme expedici 80 EX 8000:100=80 80 Ale kam se poděla EDICE??

V0609–6–D–(2,3,4)V0609–6–D–(2,3,4)EX80: EXPEDIČNÍ DOKUMENTACE 1. ExpeD (papír, pero tužka, lepidlo, kreslící potřeby…..) (V0311–1)V0311–1 2. Faktografie (papír, pero, tužka) (V0202–4)V0202–4 3. Deník ( papír, pero tužka, kreslící potřeby) (V0602–4)V0602–4 4. Expediční kniha ( papír, pero tužka, kreslící potřeby, kopírka, případně: 5. fototoaparát, počítač) (V0306–1)V0306–1 6. Expediční fotografie, fotopublikace (fotoaparát), (V0505–3)V0505–3 V D-(2)V D-(2)OSOBNÍ ENCYKLOPEDIE V D-(4)V D-(4)FAKTOGRAFIE V D-(2)V D-(2)MYŠLENKY A CITÁTY V J-(2,4)V J-(2,4)TVORBA V D-(2,4)V D-(2,4)NEJKRÁSNĚJŠÍ SBÍRKA V J-(2, 3, 4)V J-(2, 3, 4)KNIHA V D-(4)V D-(4)VRCHOLOVÁ DOKUMENTACE V D-(2, 4)V D-(2, 4)PUBLIKOVÁNÍ pro začínající, ale hlavně pokročilé VV D-(4)VV D-(4)EXPEDIČNÍ DOKUMENTACE – ExpeD V D-(2,3,4)V D-(2,3,4)FOTOPUBLIKACE V D-(4)V D-(4)DENÍK A podle fantazie mnoho dalších splněných úkolů v jednom!! ;)

No takže konečně – o co půjde? Možná o nic, možná o to, že se pokusíme vytvořit společně EDICI 80 která bude od každého z nás obsahovat jednu knížku, jedno dobrodružství ze života, záznam naší cesty v Expedici 80. Kdyby se našlo víc z nás, kteří by do toho šli… co ty na to?

Takže já bych tímto zahájila poradnu (na stránkách EX 80) na téma: Kdo by do toho šel? Co by od toho čekal? ( Zbláznila jsem se? ) Jaké jednotící prvky a jaké náležitosti by měla mít knížka, aby mohla být součástí naší jednotné edice? (Např. já bych byla pro: být tištěná, vlastnoručně lepená, formát A5, Ve vydání minimálně dvou ks – jeden pro vlastní potřebu, jeden pro komplet náležící Skunipě, obálku mít ve stejném stylu……) Máme na to skoro 2 roky, ale začít je třeba hned. Hecneš se taky?

A na cestu, ať už půjde kamkoliv, hodně štěstí a měkké podloží pod ťapičky!! Gavarnie Pyrenees Heč, tady jsem byla Kytička*