ROZVOJOVÉ PROJEKTY PRAHA, a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Komunitární program PROGRESS
Advertisements

Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
Podpora podnikání v Moravskoslezském kraji Aktivity Agentury pro regionální rozvoj na podporu podnikání a inovací v kraji Mgr. Jiří Štěpán, Agentura pro.
Projekt FUTURA Kateřina Koutská. Cíle projektu  Projekt realizuje společnost Respekt institut, o.p.s. ve spolupráci s partnery:  Institut pro evropskou.
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Inovační vouchery v Olomouckém kraji Konference VĚDA V OLOMOUCI Přírodovědecká fakulta 17. listopadu 12, Olomouc Ing. Marta Novotná.
Praha (blízké) budoucnosti: věda, výzkum a inovace Co Praha nabízí a nabídne?
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
ČSOB EU CENTRUM REM Autumn 2006 ČSOB EU CENTRUM.
Celostátní síť pro venkov
Program INOVACE Projekty na ochranu práv průmyslového vlastnictví
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
Podpora inovativním podnikům „Inovační fórum pro malé a střední podniky“ Lada Kratochvílová Ostrava
Operační programy Praha OP Praha Adaptabilita OP Praha Konkurenceschopnost.
Inovace v regionu, , České Budějovice. Popis nástroje Situace v jednotlivých regionech v ČR Jihočeské podnikatelské vouchery Základní parametry.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Prezentace Hradec Králové Registr živnostenského podnikání.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI)
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Představení JAIP RIS3 strategie (Smart specialization strategy) Vědecko-technický park v Č. Budějovicích – I. a II. etapa Inovační vouchery Portál Gate2Biotech.
SOUČASNÝ STAV A STRATEGIE PROJEKTU OPENCARD OPENCARD v Praze, dne:
Portál veřejné správy CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Vladimír Hořejší Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky.
Podpora firmám umístěným ve vědeckotechnických parcích poskytovaná v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost PETR PORÁK,
PRIORITNÍ OSA 1 Posílení výzkumu, technologického rozvoje a inovací
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Excelentní výzkum Mgr. Helena Hořáková Praha, 17. února 2016.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE 6.BŘEZEN 2014, DOPRAVNÍ VaV CENTRUM Marie ZEZŮLKOVÁ, Kancelář strategie města.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 12. listopadu 2008Dr. Aleš Vlk Prioritní osa 2 Výzva.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Prioritní osa 2 Výzva 2.3 Lidské zdroje ve Výzkumu a vývoji Mgr. Filip Týc Odbor programů výzkumu.
FN JESSICA v IOP Nástroj finančního inženýrství JESSICA Zvolená implementační struktura Řídící orgán IOP Holdingový fond – SFRB - instituce.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Možná podpora na získání ETV certifikátu z OP PIK Ing. Radek Navrátil, září 2016.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Výzva k předkládání žádostí
Aktuální informace z činnosti Pracovní skupiny Inovace
Informační zdroje české veřejné správy
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Transkript prezentace:

ROZVOJOVÉ PROJEKTY PRAHA, a.s. Ing. Jitka Kárníková ředitelka společnosti www.rprg.cz

Reality a projektový management POSLÁNÍ SPOLEČNOSTI Rozvojová agentura hlavního města Prahy (100% vlastnictví) Věcně kompetentní radní: Aleksandra Udženija, radní pro pro oblast majetku a podpory podnikání ČINNOSTI: Reality a projektový management Akcelerace Program podpory podnikání na území hlavního města Prahy www.rprg.cz

REALITY A PROJEKTOVÝ MANAGEMENT realitní portál majetku hl. m. Prahy bulletin investičních příležitostí v katastrech hlavního města příprava rozvojových projektů mediátor rozvojových území: oblast Trojmezí, Opatova a dalších www.rprg.cz

PROJEKT AKCELERACE …a mnohem více www.rprg.cz Kontaktní centrum Internetový portál Manuál pražského podnikatele poskytuje informační a konzultační služby především pro malé a střední podnikatele v Praze. Poradenství v oblasti zahájení podnikání na území HMP. Nabídka produktů Akcelerace. Podpora podnikání od Magistrátu HMP a partnerských organizací. je interaktivním nástrojem pro podporu podnikatelů, nabízí zpravodajství ze světa podnikání a přehledný rozcestník úřadů státní správy. Školení a semináře Volné prostory k podnikání Databáze výběrových řízení MHMP a městských částí tištěná příručka určená zájemcům o rozjezd podnikání. Praktické rady a příklady, jak řešit jednotlivé situace při zahájení podnikání. Kontaktní informace na odpovědná pracoviště státní správy. …a mnohem více www.rprg.cz

PRAKTICKÉ PRODUKTY AKCELERACE Inovační voucher finanční nástroj pro podporu spolupráce podnikatelů s vědeckovýzkumnými kapacitami jednorázová dotace poskytnutá podnikateli ve výši až 200 000 Kč (25% spoluúčast) poukázka na nákup služeb výzkumu a vývoje žádost pomocí internetového portálu na pilotní výzvu byla vyčleněna z rozpočtu Hlavního města Prahy pro rok 2013 částka 10 milionů korun implementační agenturou projektu Inovační vouchery na území hlavního města Prahy je společnost Rozvojové projekty Praha, a.s. www.rprg.cz

INOVAČNÍ VOUCHER www.rprg.cz Děkujeme za pozornost… Žadatel (podnikatel) Podnikatelské subjekty: právnické osoby se sídlem či zapsanou provozovnou v hlavním městě Praze Bez omezení odvětvového zaměření podnikání (CZ-NACE) Poskytovatel znalostí Vědeckovýzkumná pracoviště na území HMP. - Veřejná výzkumná instituce - Veřejná vysoká škola - Výzkumná organizace dle z. 130/2002 Sb. (schválené RVVI) Spolupráce: podpis memoranda o spolupráci (s RPRG jako Implementační agenturou) předání nabídkových listů svých poskytovaných znalostí (služeb) www.rprg.cz Děkujeme za pozornost…