Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu www.turisturaj.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Cassia Development & Consulting, s.r.o.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Dotační příležitosti.
Finanční nástroje pro podporu stanic Lenka Tomášková AOPK ČR, Sekce ochrany přírody a krajiny, odbor zvláštní ochrany přírody Praha,
Cyklokonference Třeboň 24. dubna 2007 Bc. Vojtěch Srb KÚ Jihočeského kraje.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Bike Brno – Bike konference 2012 Plzeňský kraj 4. –
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Tomáš Čihák, Vysočina Tourism Chotěboř,
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
Revolvingový fond MŽP Granty na podporu UR Manuál pracovních postupů Obsahuje veškeré informace pro žadatele od doby vyhlášení výzvy a následného předložení.
Středočeský kraj.
Mgr. Alena Lehmannová Nýrsko PROGRAMY PODPORY EKOLOGICKY ŠETRNÝ CESTOVNÍ RUCH, OCHRANA ŽP.
Regionální operační program jako partner rozvoje mikroregionů Seminář k problematice mikroregionů Humpolec, Richard Hubl Evropská unie Evropský.
Dispoziční fond Česká republika - Bavorsko Dotace v rámci INTERREG IIIA pro vymezené území.
PROJEKTY A AKTIVITY MAS ZPRAVODAJ Připravujeme pravidelné vydávání Zpravodaje Zpravodaj bude informačním materiálem o činnosti organizace, o inspirativních.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Typy projektů realizovaných v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod 2007–2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA (PRV)
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
ÚVOD. ZMĚNY OPROTI INTERREG IIIA samostatný cíl strukturálních fondů = posílení významu, zvýšení objemu finančních prostředků pro českou stranu, zvýšení.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
Hradec Králové ISSS 2006 Webové prostředí pro prezentaci programů a projektů spolufinancovaných EU se zaměřením na cestovní ruch RNDr. Blanka Fischerová.
Turistická sezona, cestovní ruch a služby ve Středočeském kraji Ing. Miloš Petera, hejtman Středočeského kraje.
Seminář „DOTACE PRO KULTURNÍ INSTITUCE“ Dotační programy Královéhradeckého kraje v oblasti kultury v oblasti kultury.
 založeno v r jako sdružení měst a obcí  31 členských obcí + 4 nově přistupující  zajišťuje tzv. DESTINAČNÍ MANAGEMENT turistické oblasti OCR.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
Výroční konference prosince 2015 Přednášející: Ivo Grüner, Ing. Jaromír Slíva.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Regionální kolegium CR – pracovní skupina pro CR 6. června 2016.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
NPPCRR Národní program podpory CR v regionech
statutární náměstkyně hejtmana
Prioritní oblast 4: Národní podpora cestovního ruchu
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
Regionální operační program NUTS II Jihozápad 2007 – 2013
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
SOUTĚŽ VESNICE ROKU v Královéhradeckém kraji v roce Setkání orp
Transkript prezentace:

Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu

Oddělení cestovního ruchu Spolupráce se subjekty CR: CzT, MMR, PCB, IC, KÚ, Bavorsko Propagační materiály Cykloturistika Webové stránky turisturaj.cz Prezentace, veletrhy, famtripy, ITEP Spolupráce: EHMK, univerzita, podnik. subjekty Dotace EU Projekty ROP, DF Dotační programy odd.CR Mediální podpora, inzerce, fotobanka Koncepce a analýzy rozvoje Koordinace fin. a teritoriálních zdrojů

Propagační materiály Pzeňského kraje

Mediální podpora cest. ruchu v PK inzerce v tisku rozhlasové a televizní spoty presstripy propagační filmy

Prezentace zahraniční prezentační akce

Zahraniční veletrhy účast na veletrzích s agenturou CzechTourism

Tuzemské veletrhy Regiontour Brno

Tuzemské veletrhy Holiday World Praha

ITEP Plzeň

Další prezentační a propagační akce apriliáda, prázdninová štafeta atd.

Dotační programy oddělení CR PROGRAM PODPORY SPOLKOVÉ ČINNOSTI SPOJENÉ S PREZENTACÍ PK příjemci: neziskové organizace kromě nadací a nadačních fondů, tj. spolky, kluby, společnosti, zájmová sdružení právnických osob, svazy, unie, hnutí a jiná občanská sdružení. Pouze pro žadatele z PK určen na: podporu spolkové prezentační činnosti v tematických okruzích sport a tělovýchova, kultura, rybářství atp. alokace fin.prostředků pro rok 2012 cca 1mil.Kč

Dotační programy oddělení CR PROGRAM PODPORY ĆINNOSTI INFORMAČNÍCH CENTER NA ÚZEMÍ PK příjemci: informační centrum bez ohledu na právní formu. Je-li zřízeno obcí, je žadatelem obec. určen na: propagační materiály, pořízení inventáře, PC, atp. alokace fin.prostředků pro rok 2012 cca 400tis.Kč

Pravidelná setkání informačních center

Dotační programy oddělení CR PROGRAM PODPORY CYKLOTURISTIKY A CYKLODOPRAVY V PLZEŇSKÉM KRAJI příjemci: města, obce, dobrovolné svazky obcí, sdružení obcí, zájmová sdružení PO a občanská sdružení se sídlem na území PK určen na: – výstavbu, rekonstrukci a údržbu cyklostezek – projektovou dokumentaci – značení cyklotras a cyklostezek max. krytí celkových nákladů 80% alokace fin.prostředků pro rok 2012 cca 7mil.Kč

Dotační programy oddělení CR PROGRAM PODPORY ROZVOJE VENKOVSKÉHO CESTOVNÍHO RUCHU V PK příjemce: FO, PO, obce, mikroregiony (vyjma PO zřízených PK) určen na: budování venkovské a turistické infrastruktury, vznik reg. produktů, tradiční řemeslnou výrobu, informační systémy, tvorbu propag. materiálů max. krytí celkových nákladů 80% alokace fin.prostředků pro rok 2012 cca 3,2mil.Kč

ukončené projekty v roce 2O1O, nyní ve fázi udržitelnosti: o Komplexní propagace PK ,-Kč o Zkvalitnění turistického portálu PK ,-Kč Regionální operační program

realizovaný projekt 2O11: DO PLZEŇSKÉHO KRAJE ZA PŘÍRODOU, TRADICEMI A GASTRONOMIÍ, podpořen z ROP NUTS II Jihozápad v V. výzvě - prioritní osa 3 Rozvoj cestovního ruchu, oblast podpory 3.3 Rozvoj služeb cest. ruchu, marketingu a produktů cest. ruchu. o finanční objem cca 10mil.Kč

Regionální operační program produktové balíčky: o Šumava, zelená střecha Evropy o Živý folklór Chodska o Pivo – zlatý poklad PK

Cíl III Česká republika – Svobodný stát Bavorsko - Dispoziční fond ukončené projekty: o Cyklotoulky Šumavou a Bavorským lesem o Mapa hudební historie PK a východního Bavorska o Realizační zajištění ITEP 2010

Cíl III Česká republika – Svobodný stát Bavorsko - Dispoziční fond realizované projekty: o Svatební den v Plzeňském kraji a bavorském příhraničí: romantika i dobrodružství o Plzeňským krajem a bavorským příhraničím - průvodce o Soutěž Propagačních materiálů služeb cestovního ruchu v rámci ITEP 2011