Občanské sdružení Za klidný Sever

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Advertisements

Krajské zdravotnictví
Bydlení pro seniory v Praze Zákon o sociálních službách: Od nabyl účinnosti nový zákon o sociálních službách č. 108/2006 Sb., dle kterého již.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
GOOD DECISIONS – BAD OUTCOMES
Kroky k založení ERZ v kostce. Organizační příprava  informovat svůj odborový svaz o úmyslu založit evropskou radu zaměstnanců;  zjistit, zda podnik.
Projekt IQ auto = IQ Industry VIZE: DOSÁHNOUT SHODY MEZI POTŘEBAMI KVALIFIKOVANÉ PRACOVNÍ SÍLY ZE STRANY PRŮMYSLU A NABÍDKOU TRHU PRÁCE VYMEZENOU ODBORNÝMI.
Bydlení v obecních bytech
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
Prezentace firmy Srpen 2006
Česká republika-demokratický stát
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Řízení vztahu s klientem – rámec EDICT. Fáze Vstup. Pavla Kotyzová
| Rozvoj železniční sítě v Libereckém kraji Jiří HRUBOŇ KORID LK (CZ) This project is implemented through.
DOBRÁ STRATEGIE PRODEJE FIRMY PARDUBICE, JIŘÍ SLEZÁK.
NĚKTERÉ PRÁVNÍ FORMY SPOLUPRÁCE INVESTORA A DEVELOPERA
MSEK – sdružení právnických a fyzických osob, které podnikají převážně na území Moravskoslezského kraje v odvětvích energetického průmyslu. Klastr sdružuje.
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
Další vzdělávání v terciárním vzdělávacím sektoru Současnost a výhled do budoucna MŠMT Odbor vyššího odborného a další vzdělávání Mgr. Monika Měšťanová.
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Pracovní vztahy.
Mgr. Ing. Drago Sukalovský, starosta města Kuřimi
Revitalizace panelových domů Porovnání spotřeby tepla.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Spojuje tři generace a pomáhá. Program 3G Vznik Praha 2011 Je určen především pro občany ve věku 50+, kteří nemají vlastní vnoučata anebo s nimi nejsou.
E M A S - Systém environmentálního řízení a auditu Zavádění EMAS na MŽP Porada OVSS
Praha, 26. – 27. listopadu Co přispělo k nárůstu počtu lidí bez domova Restrukturalizace průmyslu a s tím spojená dlouhodobá nezaměstnanost Nezaměstnanost.
1 ● zavedení eura I. STRATEGICKÉ PRIORITY AutoSAP pro další období schválené na 71. zasedání Rady ředitelů ● obnova vozového parku ● podpora.
Národní strategie finančního vzdělávání (inspirovaná Koncepcí informačního vzdělávání na vysokých školách v ČR)
 Ministerstvo kultury je podle tzv. kompetenčního zákona ústředním orgánem státní správy pro.... věci církví a náboženských společností...".  Hlavní.
Veronika Němcová xnemv08 Koupě bytu v Praze. Veronika Němcová xnemv08 Osnova Rozhodovací fáze –Parametry bytu –Možnosti financování Výběr bytu Vyřízení.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Klamavé obchodní praktiky Mgr. Ivana Picková SOS – Sdružení obrany spotřebitelů
RNDr. Jana Sýkorová SOŠ a SOU technické, Třemošnice, Sportovní 322
Jak se účinně na vyjednávání připravovat Co bychom si měli před každým jednáním promyslet?
Teorie propagace 5 základních forem propagace
Zákon o koncesních smlouvách a koncesním řízení ( koncesní zákon) – č. 139/2006 Sb. ze 14. března 2006, nabyl účinnosti 1. července 2006 Příprava zákona.
Plénum ČKR1 Priority RVŠ Teze programového prohlášení Rady vysokých škol.
Nájemní bydlení EKBY- 9. přednáška 26. dubna 2005.
Bydlení českých seniorů a nedořešené problémy Ing. Milan T a r a b a předseda Sdružení nájemníků ČR.
Deregulace nájemného v bytech RPG Deregulace nájemného v bytech RPG.
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
Z Á K O N, kterým se upravují některé otázky související s poskytováním plnění spojených s užíváním bytů nebytových prostor v domě s byty, (sněmovní tisk.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Dávky SSP, pomoci v hmotné nouzi a příspěvek na péči.
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Koncepce Sociálního bydlení „ZKUŠENOSTI Z PRAXE“ Praha
Prodej bytů v MČ Brno-Kohoutovice Axmanova Chopinova 5 Jírovcova 8 – Pavlovská 7 – Pavlovská 13 – Voříškova
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Bytové družstvo Seminář „Zákon o obchodních korporacích“
Brno-Nový Lískovec Koniklecová 5 Pilotní projekt bezpečného bydlení.
STAŇ SE ČLENEM! STAŇ SE ČLENEM ODBORŮ To určitě! Mnoho dobrých důvodů proč se stát členem odborů.. Protože Tvoje práva jsou naše práce Přesčas y zadarm.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Plzeň, 10. ledna 2013 Rozhodnutí o doporučené variantě Seminář pro zastupitele Strategická studie způsobů provozování a správy VaK města Plzně na období.
1 Konzultace pro starosty a místostarosty Legislativa v bytové oblasti.
Pravidla chování, právo a morálka
Brandýs nad Labem – Stará Boleslav
Bydlení pro seniory v Praze
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Zakladatelský projekt pilařského a dřevozpracujícího provozu
ŽOFÍNSKÉ FÓRUM
Strategie regionu, obce
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Seminář MZe pro vodoprávní úřady Skalský Dvůr, 19. –
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
Proč by se měl podnik chovat na trhu eticky?
Týmová spolupráce v zájmu dítěte pohledem pracovníka OSPOD Mgr
DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti
Sociologická analýza postojů a názorů obyvatel MČ
SOCIÁLNÍ BYDLENÍ – workshop MPSV
Transkript prezentace:

Občanské sdružení Za klidný Sever Založeno 10.12.2008 o.s. Za klidný Sever Zoubkova 2145 Česká Lípa, 470 01 Ičo: 26575434 www.zaklidnysever.cz info@zaklidnysever.cz zaklidnysever@seznam.cz Předsedkyně: Iveta Kühnová Místopředseda: Jiří Ilco

Strategie 1. odkup bytů do osobního vlastnictví

Shrnutí hlavních dlouhodobých plánů: Realizace prodeje bytů do osobního vlastnictví Plošné zavedení 50 ,- kč za m2 plochy bytu Usilovat o dodržování a respektování práv a potřeb nájemníků

Dlouhodobý cíl Z hlediska dlouhodobého cíle se o.s.Za klidný Sever domnívá,že bydlení v osobním vlastnictví je jediná forma bydlení kdy si vlastník určuje vlastní pravidla.Je čistě na jeho rozhodnutí v jakém prostředí a v jakých podmínkách bude žít. Požadujeme jasné, transparentní podmínky a plošné zavedení optimální ceny v České Lípě 50 Kč,- za m2 plochy bytu.Tato cena byla stanovena ze statistik a průzkumu na sídlišti vzhledem stárnutí populace na tomto sídlišti. Požadujeme častější schůzky s vedením CPI Byty a.s. ohledně nových nájemních smluv, které hraničí s porušováním zákona a omezují základní potřeby práv a svobod osob žijící na sídlidlišti.

Současná situace Chystáme podání přezkoumání nových nájemních smluv u soudu.Domníváme se, že tyto smlouvy jsou pouze jednostranné ve prospěch CPI Byty a.s. a lidé v tíživé bytové situaci jsou nuceni takto nevýhodné smlouvy podepsat. I přes naše několikáté upozornění se domovní správa v České Lípě, která zastupuje CPI Byty a.s. chová velmi neprofesionálně a nedůstojně, když posílá své nové klienty o byt s klíčemi v ruce po sídlišti, aby si sami zjišťovali a hledali byty. CPI Byty a.s. svou liknavostí neustále porušují dohody mezi sjednaným prostředníkem a občanským sdružením.Oddalují a neplní termíny a tímto svým postojem působí jako nevěrohodná firma, která není pro nás partnerem, kterého bychom respektovali.

Plány do příštího roku Užší spolupráce mezi nájemníky a sdružením Častější upozorňování na nedostatky ze strany CPI Byty a.s. Větší mediální kampaň o situaci na sídlišti Ze strany zastupitelů města větší pozornost tomuto sídlišti Navázat konstruktivní jednání s SČVAK ohledně neustálých výpadků vody. V případě výměny oken dohlédnout na kvalitu a technologický postup prací.

Děkujeme za čas, který jste nám věnovali za o. s Děkujeme za čas, který jste nám věnovali za o.s.Za klidný Sever připravili Monika Rejnartová Iveta Kühnová