Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"— Transkript prezentace:

1 ABSOLUT-IN inteligentní poradenství

2 Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění, zajištění penze, financování bydlení, investic a dalších souvisejících oblastech. Všechny tyto služby mohou zákazníci využít za zvýhodněných podmínek s osobním přístupem a komplexním servisem. ABSOLUT-IN je zcela nezávislá na jednotlivých finančních institucích. Může tak náležitě zastupovat zájmy svých klientů a využívat aktuální a nejlepší produkty na trhu. Spolupracuje s většinou pojišťoven, penzijních fondů, bank, stavebních spořitelen a dalších finančních institucí. Podle potřeb zákazníků navrhuje optimální řešení jejich situace a generuje jako přidanou hodnotu svých služeb nejvyšší užitek pro zákazníka. V současné době patří ABSOLUT-IN mezi společnosti s nejširším rozsahem nabídky pro klienty v oblasti finančních a souvisejících služeb v ČR. ABSOLUT-IN s.r.o.

3 Byt 2+KK Svojsíkova 7, Praha 6 Byt1+1/ 2+KK Cena1 550 000 Kč AdresaSvojsíkova 7 Budovacihlová Stav objektuPo zateplení fasády a výměně oken, nový výtah Vlastnictvíosobní Počet podlaží5 Podlaží umístění4 Plocha užitná46 vč.sklep.kóje Plocha podlahová41 Balkónne GarážNe, venkovní parkoviště Zařízenone Byt se nalézá v modernizovaném cihlovém domě uprostřed klidného břevnovského sídliště ze 60.let minulého století Nutná kompletní rekonstrukce bytu vč. koupelny a kuchyň.linky, podle vybrané kvality materiálů cca 250 000,-Kč Vytápění je plynové lokální, nová topná tělesa Dostupnost MHD 5 min – tramvaj 22,1 Stavba metra A - Vypich, 10 min

4 Obrázek č.1 Pohled z ulice, byt ve 4.p má otevřená okna.

5 Obrázek č.2 Vstup ke vchodu do domu

6 Obrázek č.3 Nový výtah v mezipatře u bytu

7 Obrázek č.4 Původní stav větší místnosti – kuchyně

8 Obrázek č.5 Pohled z ložnice do větší místnosti

9 Obrázek č.6 Nutná rekonstrukce povrchů

10 Obrázek č.7 I koupelna s WC vyžaduje rekonstrukci

11 Obrázek č.8

12 Obrázek č.9

13

14 Děkuji Vám za pozornost a přeji příjemný den! www.absolutin.cz


Stáhnout ppt "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"

Podobné prezentace


Reklamy Google