My, Hladnováci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Advertisements

Slovní druhy- procvičování ohebných sl. druhů- 1-5
P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.
My od 1. do 6. třídy ,,DOKONALÁ PARTA“ na Svahové
Jana Fiedlerová Můj život od 1. roku Něco o mě Narodila jsem se 15. března 1993 v Kutné Hoře A také v tomto městě stále žiji a ještě dlouho žít budu.
Kateřina Jiráková4.A Učebna biologie č. 6  Učebna biologie se nachází v prvním patře naší školy.  Učí zde paní profesorky Ondřejová a Vojířová.
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
Odborné učebny na našem gymnáziu
Nejrychlejší příprava do školy Nejlepší volba pro žáky i rodiče pro žáky tříd a ročníků víceletých gymnázií.
Jmenuji se Michaela Petrová
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Já a vše kolem mě..
Nejlepších 10 maturantů 2014.
PREZENTACE FINALISTEK 2007
Moje rodina Daniel Kunz.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Moji nejlepší kamarádi
GVID – MATURITA 2015 aktuální stav – září STRUKTURA MATURITNÍ ZKOUŠKY Maturitní zkouška (MZ) Společná část MZ Český jazyk a literatura Matematika.
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
6. TŘÍDA .
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Vzájemná poloha přímek v prostoru Vzájemná poloha přímek v prostoru Autor:Jana Buršová.
Středisko volného času při ZŠ a MŠ Velhartice
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
TÉMA SOUTĚŽE 1.MÍSTO - PETRA JEŘÁBKOVÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ – ul.PALACKÉHO KATEGORIE I TŘÍDA + ODPOVÍDAJÍCÍ ROČNÍKY GYMNÁZIA KATEGORIE.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
MOJE RODINA BRODŠTí.
Moje Rodina.
MOJE RODINA Josef Novák.
Moje Zvířata Bára, Bella, Chip.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
PowerPoint Moje bydliště 1. Snímek : Moje bydliště + autor
NAŠE ŠKOLA.
9.A.
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Věra Elbelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_13_Čj8 –tvorba.
Moje osoba.
Ponorky z Nasavrk. Tak se pěkně zasmějte, připomínek nemějte.
To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś? Jmenuji se Kateřina Karlíková. My name is Katherine. Mam na imię.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Elektrotechnik Tereza Krejnická IX. A ZŠ a MŠ Regionu Karlovarský venkov
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
PROJEKTOVÝ DEN AFRIKA AFRICKÉ ZNAKY. Několikrát do roka v každé vesnici soutěže Hned po hudbě a tanci nejoblíbenější činnost Jejich znaky a ornamenty.
FAMILY = RODINA. pes kočka sestra bratr maminka dcera tatínek syn.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk
Ráda hraje míčové hry Je pro holky ve třídě skvělá kamarádka
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Naše 7 Třída.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Základní škola Moravičany 2015/2016
Horoskopy Markéta Vokurková.
Ahoj Čau.
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Naše první školní krůčky
Transkript prezentace:

My, Hladnováci

Mgr. Iva Skybová Zdravím, jsem profesorka na Gymnáziu Hladnov, kde učím matematiku a IVT a současně jsem vedoucí téhle bandy. Mezi mé oblíbené kolegy patří paní Petáková a pan Janeček.

Markéta Černíková Těší mě, jsem Market. Je mi 18 let. Ráda čtu, kreslím a bavím se se svými přáteli. Ve škole mě hodně baví biologie a matematika.

Nikola Sedmáková Ahoj, jsem Nikol. Je mi 17 let. Mezi moje koníčky patří kreslení, psaní a jízda na koni. Baví mě dějepis.

Jan Petr Ahoj, jsem jediný kluk v naší skupině. Je mi 18. Velmi mě baví kreslení a hraní na klavír. Ve škole miluju dějepis.

Iveta Kubišová Ahoj, je mi 17 let. Baví mě tancování, zpívání a vaření. Ráda se starám o zvířata. Mezi mé oblíbené předměty patří chemie a matematika.

Kateřina Penkalová Ahoj, je mi 17 let. Mezi mé zájmy patří zpěv, pečování o zvířata a kreslení. Ve škole mě baví matematika a chemie.