Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kateřina Jiráková4.A 2.12. 2008. Učebna biologie č. 6  Učebna biologie se nachází v prvním patře naší školy.  Učí zde paní profesorky Ondřejová a Vojířová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kateřina Jiráková4.A 2.12. 2008. Učebna biologie č. 6  Učebna biologie se nachází v prvním patře naší školy.  Učí zde paní profesorky Ondřejová a Vojířová."— Transkript prezentace:

1 Kateřina Jiráková4.A 2.12. 2008

2 Učebna biologie č. 6  Učebna biologie se nachází v prvním patře naší školy.  Učí zde paní profesorky Ondřejová a Vojířová Ondřejová a Vojířová

3 Učivo prvního ročníku  V prvním ročníku se studenti seznámí se vznikem života na Zemi a jeho vývojem nebo stavbou buněk.  Dále se zabývají bakteriemi a viry, jejich způsobem rozmnožování a přežívání v organismech.

4 Druhý ročník …  V druhém ročníku si studenti opakují rostliny pomocí vytvořených herbářů  Probírají se například živočišné houby, kroužkovci nebo hmyz.  Do druhého ročníku také probíhá vyučování v laboratořích biologie.

5  Nebo také rozeznávání různých druhů ptactva =(

6 Výuka v třetím ročníku  Ve třetím ročníku studenti přichází na chuť biologie, protože se začíná probírat člověk.  Seznámí se se všemi soustavami, které umožňují člověku přežít.

7

8 Konečně čtvrtý ročník…  Zde se dokončuje výuka o stavbě lidského těla a na ní navazuje učivo genetiky a později i ekologie.

9  Čtvrtý ročník se zakončuje úspěšným složením maturitních zkoušek v květnu, bohužel někdy v září =(

10 Na závěr používané učebnice …


Stáhnout ppt "Kateřina Jiráková4.A 2.12. 2008. Učebna biologie č. 6  Učebna biologie se nachází v prvním patře naší školy.  Učí zde paní profesorky Ondřejová a Vojířová."

Podobné prezentace


Reklamy Google