Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Moje budoucnost. Založena v roce 1992. Vlastní moderní vybavení. Přátelské prostředí. Individuální, partnerský a komunikativní přístup k žákům a studentům.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Moje budoucnost. Založena v roce 1992. Vlastní moderní vybavení. Přátelské prostředí. Individuální, partnerský a komunikativní přístup k žákům a studentům."— Transkript prezentace:

1 Moje budoucnost

2 Založena v roce 1992. Vlastní moderní vybavení. Přátelské prostředí. Individuální, partnerský a komunikativní přístup k žákům a studentům.

3 VOŠ Obory  Diplomovaný farmaceutický asistent (53-43-N/1) SOŠ Obory  Laboratorní asistent (53-43-M/01)  Ekologie a životní prostředí (16-01-M/01) Rekvalifikační kurzy  Kosmetické služby

4 Laboratorní asistent (53-43-M/01). Čtyřletý obor. Je určen pro chlapce stejně jako pro dívky.

5 Široké uplatnění v praxi. Absolventi jsou připraveni ke studiu na vyšších či vysokých školách nebo mohou pokračovat ve studiu tříletého pomaturitního studia oboru Diplomovaný farmaceutický asistent.

6  Biochemie a biotechnologie  Mikrobiologie, imunologie a epidemiologie  Psychologie (volitelné)  Informační a komunikační technologie

7  Biochemie se zabývá chemickými pochody v živých organismech.  Biotechnologie jsou technologie založené na využívání poznatků z biologie. Jedná se především o využívání nižších organizmů.

8  Mikrobiologie je věda studující mikroorganismy jako jsou jednobuněčná eukaryota a prokaryota, mikroskopické houby, viry a subvirové patogeny.  Epidemiologie se zabývá šířením bakterii virů a dalších nemocí.  Imunologie je věda zabývající se zkoumáním imunitního systému.

9  Psychologie je věda, která studuje lidské chování, mentální procesy a tělesné dění včetně jejich vzájemných vztahů a snaží se jej popsat a vysvětlit.

10  1/ V laboratořích klinické biochemie, hematologie, transfuzní služby, histologie, mikrobiologie a imunologie a jiných klinických laboratořích, případně v laboratořích chemického zaměření  2/ Reprezentant firem specializovaných na laboratorní přístroje, pomůcky a chemikálie.  3/ Prodejce přístrojů a pomůcek pro laboratoře.

11  1. Klinická biochemie (teoretická zkouška, ústní forma).  2. Žák si volí dle svého uvážení buď zkoušku z hematologie a transfuzní služby, nebo z mikrobiologie, epidemiologie a imunologie (teoretická zkouška, ústní forma).  3. Praktická část maturitní zkoušky z odborných předmětů.

12  http://www.farmeko.cz/  Google obrázky  Wikipedie

13


Stáhnout ppt "Moje budoucnost. Založena v roce 1992. Vlastní moderní vybavení. Přátelské prostředí. Individuální, partnerský a komunikativní přístup k žákům a studentům."

Podobné prezentace


Reklamy Google