1 Zpráva o činnosti ČHS VH 2014. 2 VV, sekretariát Od srpna 2013 zastupuje předsedu 1.místopředseda Tříčlenný sekretariát. RK, DK RK vedl na základě pověření.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Činnost AKVŠ v roce 2012 Marta Machytková Bibliotheca academica 2012
Advertisements

Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Národní program udržitelnosti I
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Doporučení pro přípravu žádosti;
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
INFORMACE Z XII. ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU OP VK KONANÉHO 13/12/2013 pro předsednictvo RVŠ – 23/1/2014 na základě materiálů MV OP VK zpracovala Ivana.
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ A HV 2012 FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ ZA ROK 2012 A VÝSLEDKY HOSPODAŘENÍ Datum: únor 2013.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Struktura použití členských příspěvků (16. ŘVH FAČR, )
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
Návrh rozpočtu vlastního hl. m. Prahy na rok 2012 Dotační vztahy k MČ HMP 2012 Rozpočtový výhled do roku 2017 V Praze
Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
, Rada ÚŽFG AV ČR, v.v.i.. CELKOVÉ NÁKLADY 127 mil. Kč - Materiál 19,5 mil. Kč - Energie 4,5 mil. Kč - Opravy a údržba 3 mil. Kč - Cestovné 2,5.
Hra milionář Procvičujeme si jednotky hmotnosti
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
DOTAČNÍ POLITIKA MĚSTA PLZNĚ V OBLASTI KULTURY
Oddělení mládeže a sportu
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. Hospodaření instituce Úprava rozpočtu.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 31.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Násobení a dělení čísel 10, 100 a jejich násobků
Financování ČHS MF Sazka MŠMT Členské příspěvky ČSTV komora svazů komora SK TJ Úroky Akcionáři 9 subjektů Dary, ost.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
KONCEPCE ŠKOLSTVÍ ÚJEZD NAD LESY MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 14. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů 1 OPERAČNÍ PROGRAM ROZVOJ LIDSKÝCH ZDROJŮ MPSV - Odbor řízení pomoci z ESF Konference k ESF – Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
52_INOVACE_ZBO2_1364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
Okresní sdružení ČUS Tábor
FINANČNÍ PLÁNOVÁNÍ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední škola hotelnictví.
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
MONITOROVACÍ VÝBOR RPS Čerpání prostředků z programů podpory v rámci Operačního programu Průmysl a podnikání JUDr. Ing. Břetislav Grégr ředitel.
Násobení a dělení čísel (10,100, 1000)
Návrh způsobu financování opatření Národní strategie BESIP (k diskusi)
Vývoj a současné trendy horolezectví Petr Resch, ČHS.
v programu MS PowerPoint
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Připravované výzvy Lucie Pudivítrová odbor fondů EU, MŽP.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka „Stav financování vodohospodářských.
 zastupitelstvo,  rada,  hejtman  ředitel krajského úřadu.
ČHS a údržba skalních oblastí Vladimír Wolf, ČHS.
Penzijní fondy v rámci důchodové reformy Mojmír Boucník Viceprezident Asociace penzijních fondů.
Návrh rozpočtu vlastního hlavního města Prahy na rok 2010 Praha
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Statistika RF, výroční zpráva, kontrola plnění RF Vít RICHTER Národní knihovna ČR 23. dubna 2002 Brno.
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2013 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
Valná hromada ČHS Mandátová komise ●Andrzej Kurowski ●Miloslav Šramota ●Andy Škrabák.
RPS/CSF Technická pomoc RPS Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Podprogram Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2014 RNDr. Jarmila Dupejová Odbor životního prostředí a zemědělství.
Zaokrouhlování 5. ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu.
33.1 Zaokrouhlování trojciferných čísel
28.1 Porovnávání čísel v oboru do 1000
Ekonomická zpráva CDO, o.s. Valná hromada ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROZPOČTU za období 1.1. – PŘÍJMY Celkové příjmy CDO do činí ,-
Bohdana Stoklasová Národní knihovna ČR
EVVO v Ústeckém kraji Odlřichov v Hájích 29. –
Komise pro média a marketing ČHS -partneři ČHS -redaktor -nový web -ostatní činnost.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Analytika 2015 Aneb Jak to bylo s hospodařením krajského výboru.
17. ŘVH FAČR Praha, Struktura použití členských příspěvků.
Valná hromada ČHS 2018 V prezentaci jsou postupně popsané prvky změny:
Transkript prezentace:

1 Zpráva o činnosti ČHS VH 2014

2 VV, sekretariát Od srpna 2013 zastupuje předsedu 1.místopředseda Tříčlenný sekretariát. RK, DK RK vedl na základě pověření J.Kalivoda Komise Drytooling je od listopadu 2013 samostatnou komisí Nový předseda komise nesoutěžního lezení J.Zbranek Členství Podána žádost o členství v Českém olympijském výboru

3 Výstupy roku Z.Hrubý, M.Holeček: Talung A.Ondra: Change L.Hrozová: Ironman J.Macek, J.Švihálek: Ranrapalca Horolezec roku: A.Ondra Vzdělávání 2 akce pro širokou veřejnost 29 nových instruktorů Pelikánův seminář ve Vysokých Tatrách pořádaný společně s SHS James Příručka Krok za krokem v nákladu 5 tis.ks

4 Mládež 2 výběrové tábory – Ostrov, Chamonix granty na 14 mládežnických akcí – podpora HUDY spot CVK, OP borháků, 110 nýtů na nepískovcové oblasti kruhů a borháků, 390 slaňovacích kruhů na pískovce 8 akcí na údržbu skalních oblastí podpořených granty od VH 2014 povede CVK K.Berndt CVK rozhodla o převodu dat ze serveru Skalní oblasti na ČHS 8 nových povolení, řada dalších probíhá Tradiční akce, granty grantová podpora 12 tradičních akcí nový grant na podporu publikační činnosti

5 Závodní činnost ČP v soutěžní lezení: 170 závodníků ČP se skialpinismu: 60 závodníků ČP mládeže: 280 dětí Regionální mládežnické soutěže: 340 dětí Spolupráce s FTVS na testování reprezentantů Trenérské a stavěčské licence Informační podpora Elektronický zpravodaj ročenka web, Facebook

6 Plnění usnesení VH 2013 Předložení schválené novely stanov ČHS Ministerstvu vnitra ČR - splněno Pravidla pro podporu horolezeckých publikací viz. vyhlášený grant - splněno

7 Plnění koncepce ČHS VH 2014

8 1.Počet členů Počet členů ČHS se zvyšuje (2012 / 2013 nárůst o cca 1000). Přibývají hlavně individuální členové. Nedaří se podporovat oddílové členství. 2.Finanční zdroje Dlouhodobě se daří získávat podporu od partnerů ČHS. V letošním roce cca více než 900 tisíc Kč v penězích i věcném plnění. 3.Finanční rezerva Finanční rezerva se zhruba rovná rozpočtu ČHS. Lze ji využít na dlouhodobější investice nebo reagovat na případné výkyvy ve financování sportu.

9 4.Profesionalizace Sekretariát má již více než rok 3 zaměstnance. Počítá se s posílením dalších činností ČHS. 5.Řízení ČHS Všechny oblasti činnosti ČHS mají své gestory ve VV. Současně jsou hledány další cesty ke zlepšení řízení. 6.Informace Intenzivnější využívání webu ČHS, čtvrtletní Zpravodaj, Ročenka ČHS, FB, doplňování knihovny ČHS.

10 7.Mediální obraz horolezectví TV pořady ze závodů, čtvrtletní Zpravodaj, Ročenka ČHS, spolupráce s festivaly, metodické akce pro veřejnost. 8.Výkonnostní sport Zlepšení situace v soutěžním sportu, stanovení základních cílů a priorit. Hledání nové koncepce nesoutěžního výkonnostního sportu. 9.Péče o skalní oblasti Stabilní podpora výměn jištění a celkové údržby skalních oblastí. Snaha zlepšit systém evidence a distribuce materiálu. ČHS je orgány ochrany přírody vnímán jako spolehlivý partner.

11 10.Vzdělávání V roce 2014 čtyři metodické akce pro lezeckou veřejnost. Metodická příručka pro mládež a začínající lezce Krok za krokem.

12 Vyúčtování 2013 Rozpočet 2014 VH 2014

13 Vyúčtování roku příjmy plánované skutečné Členské příspěvky Vlastní příjmy MŠMT - organizace sportu MŠMT dotace repre, mládež Úroky Převod z roku Celkem peníze MŠMT prg IV - oddíly, kraj.sdružení Věcné - materiální plnění

14 Vyúčtování roku výdaje Rozdíl příjmy – výdaje NákladyVýnosySkut.výdajePlán Váz.pr. čerp./plán soutěžní lezení dospělých / lezení v ledu a drytooling soutěžní lezení mládeže / soutěžní skialpinismus údržba skal, OP vč. grantů bezpečné lezení z toho metodika z toho lékaři hory, skály, lezení z toho Výstupy roku tradiční skialpinismus granty tradiční akce příručka pro začátečníky mládež (vč. grantů) marketing média vč. infoc z toho adidas O.P mapování historie UIAA (příspěvky, zased.) rezerva administrativa celkem celk.vč. váz. prostředků Odpisy

15 Rozvaha ČHS k A k t i v a Dlouhodobý majetek Cash a ekvivalenty Pohledávky Náklady příštích období P a s i v a Vlastní jmění Závazky Zisk Výnosy příštích období

16 Návrh rozpočtu příjmy alternativa členské příspěvky vlastní finanční příjmy MŠMT – organizace sportu ? MŠMT – reprezentace, talent.mládež ČOV – mládež? úroky převod z rezervy celkem ?

Návrh rozpočtuInterní projekty* soutěžní lezení dospělých soutěžní lezení mládeže soutěžní skialpinismus lezení v ledu a drytooling údržba skal a OP (vč. grantů) bezpečné lezení  z toho metodika  lékaři  bezpečnost hory, skály, lezení  z toho Výstupy roku  tradiční skialpinismus  granty tradiční akce  granty publikace mládež (vč. grantů) marketing a média (vč. infocentra) mapování historie UIAA (příspěvky, zasedání) rezerva administrativa (mzdy, nájem, tel, popl.) celkem celkem vč. interních projektů Návrh rozpočtu výdaje