8. 9. – 10.9 2014. Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

Německo září – 4. října.
Noc s povídkou – „Od pěti do pěti“
Noc s Andersenem 2014 ZŠ Mikulášovice za podpory města Mikulášovice.
Technika,tak jak ji vidím já…
ČLOVĚK A JEHO SVĚT ORIENTACE V ČASE Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
NÁVŠTĚVA ZŠ STOŽEC A HAIDMÜHLE
BAJKA O JEDNÉ MYŠI. Jednoho dne myš koukala skrz puklinu ve zdi farmáře a viděla jeho ženu, jak otvírá nějaký balíček. Jaké jídlo by asi mohl obsahovat?
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
17.Listopad 1939 a 1989 Lukáš Maršoun 7.třída – 2010/2011.
Jesličky. Hra Jesličky..A jak to vlastně bylo??? Pár lidi s Orlové a Osrtavy se jednou rozhodly, že secvičí nějaké to divadlo:-).A jak tak čas běžel,děti.
Adaptační kurz
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Nikola Skalová, Berenika Pilařová, Tereza Neitzelová, Karolína Vokálová, Lena Šuláková Adaptační kurz 1.A 2014.
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
Výuková prezentace pro 4. ročník ZŠ, Přirodověda Jan Mayer.
1. Za krásné, jasné noci | se snesla na ten svět | ta krásná nebes píseň, | již andělský pěl ret: | „Buď pokoj lidem země | a zalíbení v nich!“ | Zní poselství.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
V 5:00 vyjeli současně z konečné stanice MHD autobusy s čísly 1 a 2. Každý další autobus s číslem 1 odjížděl.
Taneční víkend 16. – aneb Jak tři okouzlující slečny z Prostějova opět poctily Třebíč svou návštěvou...
Píseň 1: Svítá 15 – Betlémská hvězda
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
CARP TOUR 2007 Carp team …..Žďár nad Sázavou…...
Třídní výlet třída Gabriela Březinová.
Zdravý životní styl Vytvořila: Michaela Ryšánková.
9 let na základní škole:.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ RS MÁJ PLASY U PLZNĚ
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ 17. LEDNA – 22. LEDNA 2016 SŠ Rokycany, Jeřabinová 96/III, Rokycany.
Zahraniční praxe 2015 Birmingham Kateřina Pášová.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
STATEK HORNÍ DVORCE Pecinová Václava, Pererka Vojtěch.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Výchova ke zdraví TEMA: Denní režim ČÍSLO.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ II.E – Lhota nad ROHANOVem
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
VÝŽIVA A ZDRAVÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Máje v Tatcích..
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
BAJKA O JEDNÉ MYŠI.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI.
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
Název: VY_52_INOVACE_PRV_01   Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.1.Bal.04_Čtení_s_porozuměním.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

8. 9. –

Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.

Přijel autobus a minibus. Museli jsme se rozdělit v poměru 10:21. Pan řidič byl necita. Při jízdě jsme trpěli písněmi Zagorky a Káji Gotta.

Konečně po dvouhodinové výjimečné cestě jsme dorazili na místo činu. S úžasem jsme si prohlíželi zelenou trávu a bádali nad tím, jestli tam budeme přespávat. Bohužel naše vize byla rozbita a museli jsme oželet ten krásný trávník. Spalo se na chatě. Příjezd

Naše paní učitelka Alenka předešla boji o pokoje tím, že nám je přidělila včas sama. Bohužel naprosto náhodně, takže někteří z nás postrádali nepodstatné věci jako koupelna nebo zrcadlo. Vybalování a zabydlování nám zabilo čas až do skvělého oběda – neznámá polévka a segedínský guláš.

Po večeři založil p. prof. Kváča oheň a v ráji byla dušička každého pyromana. Naštěstí všichni vyvázli v relativně zdravé formě. V noci jsme samozřejmě spali jako andílci a žádné porušování pevně nastavených pravidel neproběhlo.

Následující ráno a dopoledne jsme strávili relativně volným rekreačním časem, tedy až na pár jedinců. Nastala svačina a pak dokonce i oběd (těstoviny s omáčkou s neznámými kusy zeleniny). Po jídle jsme všichni začali připravovat své svaly na odpolední túru.

Túra byla veliká událost. Když jsme se doplazili k rozhledně Žalý, někdo dorazil s úsměvem na tváři a někdo s jazykem na vestě. Naše první třídní foto se dostalo na svět. Túra (boj o život)

Zpět na chatě většina z nás pilovala svá divadelní představení. Někdo ale dokonce stihnul i představení nejnovějších technologických vymožeností.

Po večeři jsme zinscenovali své scénky plné vzruchu a napětí. Přispěl i profesorský sbor. Závěr kurzu jsme oslavili lahodnými lentilkami. V noci jsme se i po prodloužené večerce (znovu díky paní učitelce Alence) opět proměnili v andílky. Večer plný vzruchu a napětí

Čas rozloučení s panem Krakonošem přišel ráno. Byla to smutná událost a tiché slzy padaly na naše pokleslé tváře. Ke škole jsme ale dorazili se šťastnými vzpomínkami a v naší mysli se už vynořovaly tajné plány na nadcházející lyžařský kurz … Všechno jednou končí …

V YPRACOVALI : Pavlína Huynhová Matěj Dvořák Jan Cyž Ladislav Krč Amálie Havlová